21 septiembre 2023 8:11
He estat estudiant i ara ho tornaré a ser. No tinc cap queixa amb els professors ni les professores, la meva queixa és cap a la persona que m’ha atès aquesta tarda al telèfon. L’he trobat poc amable i semblava que li molestava tot el que li preguntava. Una llàstima… ja que alguna vegada m’ha trucat des de secretaria alguna altra persona i l’atenció ha estat educada i servicial, com ha de ser sempre, i més encara si treballes atenent a les persones.
18 septiembre 2023 23:53
Per la meva experiència personal, prou bé.
Exceptuant l'any que hi va haver bastantes trencadisses de vidres dels vehicles estacionats a la part més llunyana i fosca.
Jo vaig ésser un dels afectats amb d'altres companys de classe.
Instal·lació vella, però, cap tipus de problema per el tema del pàrquing.
Dintre, molta calor! Problema que hi pot haver-hi, finestres obertes malauradament, sempre hi ha algun tipus de soroll.
Que utilitzin l'aire condicionat, que per això el tenen.
POSITIU: A les aules hi ha una taula per cada alumne. Com hauria de haver-hi a totes les EOI. Bo per la comoditat i poder treballar -hi bé.
Jo puc parlar de Francès, professora molt bona, exigent, molt a sobre dels alumnes per qualsevol dubte entre d’altres aspectes positius. Vaig fer bé de canviar de Tarragona a Reus.
Content de fer aquest idioma allà.
30 marzo 2023 8:49
Sistema igual que en el colegio que es un fracaso y nos situa en uno de los países con menos nivel de inglés.
Yo perdí un año, aprendí muy poco para el tiempo y el esfuerzo que le dedique. Me tocó una clase horrible sin ventana q olía a zurruno.
21 marzo 2023 20:12
Ja fa més de 30 anys que vaig estudiar al Reus III, l'actual EOI de Reus.
Només tinc bons records: anar a comprar tabac a l'hora del pati al Pere Mata i tornar fumant, passejar per la Boca de la Mina, fer el kilómetre a l'hora d'esport, saltar tanques, etc
Trobo a faltar el meu vell institut, els companys, les riallades. Aquest lloc va canviar per sempre la meva vida!

Salut!
02 noviembre 2022 14:38
Encara no he fet la matrícula però el tracte cap al client per part de la recepcionista/secretaria Eva és pèssim.molt desagradable, sembla que li molesti quan li fas preguntes o tens algun dubte.
03 octubre 2022 9:42
No me gusta la dinámica de enseñar Inglés, nula motivación y demasiada gramática que no sirve para hablar y entender ya que la pronunciación lo es todo y hay que practicar. Estuve 4 años y me decepcionó el sistema, por otro lado la clase que me tocó era un zulo sin ventilacion. Lo único bueno el parking. Hay sistemas de enseñanza mucho más eficientes.
06 noviembre 2021 2:44
Si has de fer inscripció. Posa't tranquil o pren-te el dia lliure.
Així va tot.
23 diciembre 2020 8:44
Tot molt bé malgrat la mala ubicació de l'edifici i l'antiguitat de les instal·lacions.
11 abril 2019 7:56
8 anys en aquesta Escola. He aprés molt gràcies als professors i al bon ambient d'estudi. Estan molt ben preparats, i així preparen cada una de les classes. Aparcament, lloc tranquil sense sorolls i un pla d'estudis complet i engrescador. Es fan classes de conversa durant el curs, conferències i fins i tot alguna obra de teatre. Reconeixement especial per al personal administratiu, subaltern i de biblioteca, diligent i amable. Gràcies a Elvira, Katia, Carlota, Cristina, Angelita, Richard, Jose, Beatriu i Jordi, qui han estat els meus professors durant tots aquests anys.

Escribe una reseña



Calificación general: