29 enero 2023 9:23
CAT. - He tingut l'oportunitat de fer servir els serveis d'EPICENTRE a Palamós durant l'estiu passat. Només tinc bones paraules per l'excel·lent servei rebut durant la meva estada. He pogut treballar sense problemes de connexió, les instal·lacions ofereixen diverses possibilitats, fins i tot, per a sessions privades de treball, els espais són còmodes i molt espaiosos. Les àrees de descans són excel·lents! Tot i comptar amb restaurants propers, hi ha dos grans supermercats a menys de 120 metres. I que dir de la super amabilitat dels propietaris, que a més sempre s'han mostrat disposats a assistir-te en qualsevol moment.
Sempre que m'ho permeti la meva feina, cada any intentaré fer servir novament les seves instal·lacions per compaginar feina i vacances d'estiu ;)

ENG. - I had the opportunity to use EPICENTRE's services in Palamós last summertime. I only have good words for the excellent service I got during my visit. I could work with a remarkable internet connection, and the facilities offered several possibilities, even for private work sessions; the spaces are comfortable and very spacious. The rest areas are excellent! It is pretty challenging to find a restaurant nearby; nevertheless, you can find a couple of supermarkets less than 120 meters away. I also need to highlight the friendliness of the owners, who are willing to assist you at any time.
As long as my work allows me to work abroad, every year, I will try to use their facilities to combine work and summer breaks ;)

ESP. - Tuve la oportunidad de utilizar los servicios de EPICENTRE en Palamós el pasado verano. Solo tengo buenas palabras para el excelente servicio que recibí durante mi visita. Pude trabajar con una conexión a internet estable y las instalaciones me ofrecieron varias posibilidades, incluso para sesiones de trabajo privadas; Los espacios son cómodos y muy amplios. Las áreas de descanso son excelentes! Es bastante un poco difícil encontrar un restaurante cercano; sin embargo, puedes encontrar un par de supermercados a menos de 120 metros. También hay que destacar la amabilidad de los dueños, que están dispuestos a atenderte en cualquier momento.
Siempre que mi trabajo me lo permita, todos los años intentaré aprovechar sus instalaciones para compaginar trabajo y vacaciones de verano ;)

FR. - J'ai eu l'occasion d'utiliser les services d'EPICENTRE à Palamós l'été dernier. Je n'ai que de bons mots pour l'excellent service que j'ai eu lors de ma visite. Je pouvais travailler avec une connexion internet remarquable, et les installations offraient plusieurs possibilités, même pour des séances de travail privées ; les espaces sont confortables et très spacieux. Les aires de repos sont excellentes! Il est assez difficile de trouver un restaurant à proximité ; néanmoins, vous pouvez trouver quelques supermarchés à moins de 120 mètres. Je dois également souligner la gentillesse des propriétaires, qui sont prêts à vous aider à tout moment.
Tant que mon travail me permettra de travailler à l'étranger, chaque année, j'essaierai d'utiliser leurs installations pour allier travail et vacances d'été ;)
25 octubre 2022 18:05
Lloc molt tranquil per treballar. Hi ha una office molt xula per poder fer un break i prendre un café/infusió o alguna cosa gratis.
Personal molt atent i molt simpàtic.
25 octubre 2022 13:55
Lloc molt recomanable, molt bona atenció al client i un lloc perfecte per a fer reunions o organitzar diferents activitats
21 septiembre 2022 1:29
Durant una setmana vaig fer teletreball a l'Epicentre de Palamós i l'experiència ha sigut molt positiva: el personal molt amable i disposat, excel·lent internet i espai molt ben equipat tant pel treball individual com per fer videotrucades.
19 septiembre 2022 9:57
Molt bon tracte de part de tot el personal! En especial les secretaries que tenen allà. Sempre disposades a ajudar!
14 septiembre 2022 3:50
Portem un any allà instal·lats. Ens han ajudat en tot el que hem necessitat i l'espai privat que hem tingut llogat ens ha permés fer classes d'anglès tot l'any sense problema, amb tots els nostres grups, amb calma per poder-se concentrar. De seguida t'ho fas teu i es com una segona casa. El personal és molt proper i simpàtic. Si el que vols és un lloc agradable i càlid en comptes d'unes oficines fredes ja saps on anar.
11 septiembre 2022 21:54
Com a tercera persona que vaig estar involucrada amb el proces de llogar un local al seu centre, no puc menys que posar en clar uns quants fets - no opinions - que voste descriu i son inexactes.
Varem demanar un espai relativament silencios, entenent que no podia ser totalment insonoritzat - aixo no varem dir ho mai - pero si que no hi haguessin sorolls o crits al voltant, ja que la naturalesa del treball de la persona que tenia que utilitzar l 'espai, aixi ho requeria. Aquesta era la prioritat mes alta i va quedar molt clar. Si ens haguessin dit en qualsevol moment: aixo que vostes volen no ho tenim, dons ja no ho haguessim tirat endevant.
La seva empleada ens va mostrar la Sala Antares com la mes adecuada per la feina que s'hi tenia que fer (que li varem explicar extensivament) una sala sense finestres, a la que s' accedeix des de l' area de coworking. Varem preguntar si era una area tranquila o no. Ens va dir que els usuaris eren gent diversa que feien treballs d' oficina amb laptops, meetings per internet etc. Varem aceptar que no podia ser totalment silencios pero que, despres de comprovar-ho, era perfectament possible treballar sense ser destorbats pels sorolls de la sala de coworking. En cap moment la empleada ens va fer mencio de CAP MES possible procedencia de sorolls. I aquest, senyor meu, va ser el seu error i les consequencies son la seva responsabilitat. Si ella ens hagues dit, o tan sols donat un indici, que al costat de l' altre paret ha havia un grup regular, crec de fisioterapia, a on podria ser que hi haguessin sorolls, cants i veus, no ens hauriem arriscat a llogar la sala.
En anar a utilitzar per primea vegada la sala, la usuaria va comencar a sentir un grup de gent parlant amb veu alta, procedent de l' altre costat d ' una de les altres parets, l' oposada a la paret del coworking, fins al punt de que se sentien, a traves de la paret, unes converses en angles (la usuaria es anglesa hi ho entenia tot) paraula per paraula. Mes tard varen comencar a cantar. Les parets de l' edifici poden molt be ser de naus industrials i gruixudes com diu voste, pero les que divideixen els espais no ho son, si molt menys. Al referir se la persona afectada a que les parets son 'paper thin' aixo es una figura retorica, no literaria, i vol dir que les parets son primes. Ja sabem que les seves parets no son de paper.
Si quan varem visitar la sala i varem explicar la naturalesa del treball que s hi tenia de fer, la empleada ens hagues fet coneixedors de la possibilitat de sorolls i veus procedents d'una de les altres parets, ja li assseguro que no haguessim tirat endavant la cosa. De l' area de coworking no va haver-hi en cap moment, cap problema. Cap de les altres sales eran adecuades pel que buscavem, aixo ja havia quedat establert.
Vaig venir al Epicentre a explicar el problema de cants, veus i converses a la seva empleada Em va dir: "aixo que em dius ja em cuadra" - o sigui que ella ja sabia que hi havia un problema de so. Vull creure que si no ho va dir al moment de la nostra visita, va ser que no s' en va recordar. Pero si que ella es la responsable de lo que ha passat.
La falta de professionalitat es refereix als mails enviats contestats (i no contestats) per vostes amb molta demora, al-legant que havin anat a 'spam', cosa que no havia passat abans.
Varen oferir un reemborsament de la meitat dels diners, que em va semblar injust perque no era culpa nostra. Mes tard varen cambiar de opinio i no varen volguer tornar cap diner. Jo MAI vaig rebutjar el diners - no eren meus - i si la seva empleada ha dit aixo, doncs no diu la veritat.
La comparacio que fa de la reserva a un hotel, si aquest no compleixen amb lo estipulat, es irrespectiu a si han passat 48 hores o no, i es te tot el dret a un reemborsament, seguint un procediment legal a tal fi.
La persona afectada s' en va anar, no contenta com diu voste, sino molt disgustada i preocupada perque va tenir de tornar inmediatament al pais de procedencia per poder trevallar el dilluns seguent, afrontant unes despeses inpensades i imprevisibles.
15 agosto 2022 0:16
L' Epicentre té tots els espais per a cada, ocasió. Es nota que treballen cada detall per a la comoditat de cada client. S' hi treballa molt a gust. Espais amplis i silenciosos. S ' hi respira tranquilitat. I estalvies moltíssim muntant aquí el teu negoci. També disposen d' Assessoria.
28 marzo 2021 15:19
Coworking molt espaiós i lluminós! Tant els empleats com els propietaris són molt amables i atents. Disposen d, una area equipada amb nevera i microones on pots menjar o pendre alguna cosa. I tant els serveis com la resta d, espais estan sempre molt nets i cuidats. La conexió d'internet és una passada! M, han comentat que tenen dues companyies telefòniques contractades per si mai en falla una o l'altre. I no tinc mai problemes per aparcar a prop.
Crec que és ideal per tots aquells que volen iniciar un negoci i necessiten d, un espai o un despatx amb moltes prestacions i poques despeses. Amb la meva tarifa m'entra la llum, la calefacció, l, internet, la secretaria, la sala de reunions i fins i tot l, aigua i el café. I no m, haig de preocupar ni d, assegurançes, ni manteniments, ni de res. I sobretot, em van ajudar i facilitar molt a "arrencar" el negoci. No tant sols ells, sinó també els altres companys i llogaters que ja tenien el negoci allà, així com els visitants que van a fer formació i xerrades o la gent que visita l, Epicentre per propi interés. Per tot aixó i més els hi donc 5 estrelles.
08 marzo 2021 4:49
Espectacular local acondicionado con todo tipo de detalles para tener la oficina que deseas! Realmente ideal para estos tiempos de covid.
Yo me hice socio y me llevan mi página web!
05 diciembre 2020 5:07
Vine i comprova-ho! Per què teletreballar des de casa si ho pots fer en un ambient professional que a més t'obrirà portes?
Redueix les despeses un 80%
Ara és el moment. Estàs a un no res de tenir-ho tot!

Escribe una reseña



Calificación general: