13 febrero 2024 14:00
Enseguida Toni me soluciono los problema de las calas además me dio unos consejos que me han ayudado mucho. Excelente profesional.
26 enero 2024 6:42
Toni adaptó muy bien mi bicicleta y estuvo muy cómodo. Llegué a él quejándome de dolores en los brazos y después del ajuste ya nada me molestaba.
Toni fue muy amable y puntual. Recomiendo!
20 septiembre 2023 7:33
Un profesional en ésto. Siempre disponible para cualquier mejora o retoque que se tenga que hacer en tu biomecánica.
Recomendable 100%.
03 abril 2023 23:39
Totalment necessari fer un estudi biomecànic amb un bon professional. Ens gastem mils d’euros en una bici, sense saber que la bici s‘ha de configurar segons molts factors físics que intervenen en la constitució de cada persona. Gràcies Toni!
31 marzo 2023 22:42
Gran professional, desprès de molts anys de ciclisme amb mals vicis, ha aconseguit que faci una pedalada més eficient i reduïr lesions. Molt agraït!
29 marzo 2023 0:24
En Toni és un gran professional. M'ha ajudat a salvar una btt d'un tallatge, el qual no era l'adequat per a mi, i jo no era conscient fins que vaig començar a tenir molèsties. Gràcies a aquestes modificacions no m'ha calgut comprar-ne una de nova!
S'adapta completament als horaris, i això és d'agrair. Totalment recomanable!
23 marzo 2023 5:17
Al margen de la excelente profesionalidad de Toni, cuenta y mucho la empatìa que transmite alguien al cual le apasionan las bicis, puedes hablar con alguien que entiende tus sensaciones y perspectivas
No creìa mucho en estas cosas, pero he de reconocer que una vez subido en mi bici, con los reglajes y ajustes adecuados, todo cambia a mejor, y te das cuenta de que simplemente, iba mal sentado en ella.
Una experiència altamente recomendable y una inversión para evitar lesiones posturales, que seguro después salen carìsimas.
15 enero 2023 20:08
Gran professional! L’estudi biomecanica ha estat una gran experiència. En Toni es pren tot el temps a explicar-te el que fa, cada valor, cada mesura y adaptant les teves necessitats i fisionomia. Mil gràcies.
19 septiembre 2022 8:44
Biomecànica de 10! Des-de què he fet la biomecànica he notat una millora de rendiment i de comoditat en les bicis (BTT i Carretera) tracte espectacular d'en Toni! Molt recomanable!
11 junio 2022 19:25
Canvi total de la posició en què anava. Fora molèsties i més comoditat. Atenció super cordial i individualitzada que és el més important.
03 junio 2022 22:26
Toni em va fer l'estudi biomecànic i he notat una diferència brutal, tenia problemes al genoll esquerre ja que tenia el selló més avall del que havia d'estar i cuan vaig provar la bici no hi havia cap molestia.

Una cosa que he apreciat força és quan li feia preguntes especifiques d'alguna malaltia o dubte (que no trobava a internet) Toni m'explicava perque es generava i com se solucionava,

Sens dubte recomanaria fer-se l'estudi amb Toni a tots els ciclistes de qualsevol modalitat.
22 abril 2022 19:51
Fantàstica experiència! Vaig fer l’estudi a septembre 2021 i porto 6 mesos fent 200 km per setmana sense cap molèstia física. Tot un crack en Toni!
15 abril 2022 18:59
Vull donar-te les gràcies Toni pel tracte rebut i la teva professionalitat! Gràcies el estudi biomecànic que m'has fet han desaparegut les molesties que tenia i he pogut millorar el rendiment sobre la bici. Tothom que tinguis dubtes si anar-hi, us ho recomano 100%!
13 abril 2022 20:03
Toni es un gran biomecánico, muy cercano.y sobre todo se adapta al cliente, al horario laboral del cliente que es de agradecer. Muchas gracias Toni después del estudio efectuado, cero dolores de espalda, cero dolores de muñeca y de hombro ahora disfruto mucho más de la bici y tengo un gran confort encima de la bici no tengo más que decir aconsejó a todos hacerse un estudio biomecánico es algo increíble como cambian las salidas en bici después de un estudio biomecánico.muchas gracias Toni estoy muy agradecido 5 estrellas se quedan cortas para valorar tu trabajo
14 marzo 2022 16:05
És el 2on estudi que faig amb en Toni R. El servei i la professionalitat és excel.lent. Vam estar tota la estona necessària per poder trobar la millor posició sense límit de temps.
El que més valaro és que en Toni va buscar optimitzar al màxim el que jo necessitava en confort, flexibilitat i rendiment per adaptar la bici a mi i no al revés, sortint dels valors teòrics preestablerts.
Les primeres sensacions són boníssimes i recomano a tothom que faci l’estudi a ERGOBICIS BANYOLES!
10 marzo 2022 17:54
Professional i proper. Així definiria a en Toni i el seu servei. És proper en el tracte, fa les coses fàcils i s'explica molt bé. T'ajuda i fa que entenguis molt bé les limitacions, problemes físics o posturals que puguis tenir com a conseqüència de tenir la bici "mal ajustada". I tot això és gràcies a la seva professionalitat. Vaig contactar amb ell per tal de realitzar l'estudi biomecànic i des del primer moment va ser tot molt fàcil, tant pel que fa a la comunicació com per la trobada del dia de l'estudi. No puc fer més que recomanar Ergobicis a tothom.
26 diciembre 2020 3:56
Super bien! No terminava de sentirme bien con la btt y ahora es una gozada salir en bici. Un chico muy simpatico y profesional. Repetiria sin duda
22 diciembre 2020 4:35
100% recomanable. En Toni és un gran professional i de tracte molt amable. Desprès de l'estudi la meva millora amb la bicicleta ha estat exponencial. Gràcies per la gran feina que fas.
02 noviembre 2020 22:21
Molt conten de tornar a posar la bici a mida amb ergobicis, son petits canvis que et fan tenir una comoditat impresionant! Gracies a ergobicis per el tracta i lu profesional, recomanable 100%
24 septiembre 2020 11:47
La professionalitat d'en Toni s'acompanya d'un tracte molt agradable i proper, a més a més de la tecnologia puntera que utilitza per l'estudi biomecànic. Tot un luxe haver fet l'estudi amb ell! Ja no tinc molèsties i sortir amb bici és un gust!
Totalment recomanable!
25 marzo 2020 11:17
Molt satisfet amb l'atenció rebuda i la feina feta, tot un professional.
Val molt la pena, és increïble com canvia la posició a sobre la bici per més petits que siguin els canvis!
10/10!
22 enero 2020 0:51
Molt content amb el servei, l'atenció i la professionalitat. En Toni molt atent des del primer moment. Sens dubte recomano fer-se un estudi biomecànic amb ell, val la pena.
08 enero 2020 11:14
100% recomenable, tracte molt proper i molt bon assesorament durant l'estudi! Si busqueu un bon estudi biomecànic no dubteu en confiar en ergobicis!
08 septiembre 2019 17:10
M'ha agradat molt el tracte i la professionalitat. La tecnologia que utilitzen és molt puntera! Ara tinc una posició perfecte sobre la bici. Molt recomanable!
07 septiembre 2019 20:33
Feina 100% professional i seria, tenia algunes molèsties tant de genoll com de gluti sobre les bicis (carretera i BTT) i gràcies a la tecnologia puntera de l’equip ergobicis Banyoles he millorat tant la comoditat com el rendiment. Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: