23 octubre 2023 23:13
mare de deu de Farners ,un lloc ideal per anar amb família pasar el día ,pujar el castell de Farners ,dinar i fer la car a les barbacoas que hi ha ,Magnífic lloc!
04 octubre 2023 8:10
Ermita ben conservada al peu del castell de Farners. Si arriba amb cotxe amb un ampli espai d'aparcament. Hi ha un camí que et porta al castell 10 minuts.
25 septiembre 2023 7:44
Bonic lloc, es pot arribar amb cotxe i aparcar a la gran esplenada que hi ha molt aprop o tot fent una bona passejada desde Farners. En la mateixa zona hi ha el castell de farners, amb una mica d'esforç podeu visitar aquest bonic indret, i les seves vistes, val la pena. La ermita estaba tancada, desconec el horari per poder visitar el interior. La part exterior disposa d'una font de aigua no potable, i també hi ha aseos, ja que a la zona es pot fer pícnic.
01 septiembre 2023 20:07
Fusión de Épocas Arquitectónicas

La Ermita de Santa Coloma de Farners es un lugar histórico que fusiona diferentes épocas arquitectónicas. Sin embargo, experimentó una significativa expansión de estilo barroco en el siglo XVIII.

Este lugar alberga la venerada Mare de Déu de Farners, una talla románica que se puede apreciar en la iglesia parroquial del municipio. La ermita es especialmente querida por la comunidad local y ha sido escenario de numerosas bodas.

Ubicada cerca del Castillo de Farners, la ermita es un punto focal para eventos locales como la Fiesta del Coro y el Aplec de Farners. También es un destino y punto de paso en varias rutas a pie y en bicicleta, incluida la Ruta de las 10 Ermitas.

Ten en cuenta que la ermita es de carácter religioso y solo es visitable durante servicios religiosos o festividades locales.
10 mayo 2023 18:21
Maravilloso lugar para estar en contacto con la naturaleza, el aire puro y podrás encontrar tu paz interior. Tiene espacios para toda la familia, áreas para jugar y correr los más pequeños de casa, barbacoa y excursión por el castillo y zonas alrededor. Me encantó, los animo a conocer tan lindo lugar.
02 marzo 2023 8:13
Mare de deu de Farners, un lloc ideal per anar amb família pasar el día, pujar el castell de Farners, dinar i fer la car a les barbacoas que hi ha, Magnífic lloc!
28 julio 2022 12:33
Val la pena fer la ruta per la pista forestal, a peu o en cotxe. Jo la vaig fer a peu, un dissabte de juliol, i vaig sobreviure!
Mereix una visita, juntament amb el castell de Farners, que és a 10 minuts de camí
24 mayo 2022 15:46
Nosaltres vàrem pujar caminant des del pàrquing del pavelló de Santa Coloma de Farners. Una bonica i tranquil·la caminada que en alguns moments és moderada.

L'ermita és tancada, però uns vilatans ens van dir que l'obrien puntualment en algunes festes (més avall posa quines). El temple és un dos en un que té un gran atractiu arquitectònic. Tot i que el dia no ens va acompanyar, crec que les fotografies palesen la bellesa de l'edifici.

A banda de l'ermita, cal destacar tota la zona. S'hi pot pujar amb cotxe, i disposa de diverses zones de pícnic. A més de les corresponents taules sota les ombres, també hi ha diverses barbacoes. Per acabar-ho d'adobar, hi ha contenidors (de reciclatge inclosos) i sanitaris públics. És a dir, tot preparat perfectament per passar una gran vetllada en un entorno preciós i especialment tranquil.

Com a informació addicional, copio la que hi ha publicada a la zona pel seu interès cultural:

Romànic religiós amb ampliació barroca - S. XII

No es conserven vestigis de la primitiva església del segle XI, bastida com a capella extramurs del castell, però si de la reconstrucció feta l'any 1200, data en què fou consagrada l'església. A aquesta època corresponen l'absis part dels murs laterals. La major part de l'edifici prové de l'ampliació barroca que fou afegida a l'església romànica a la qual correspon la porxada.

L'església conserva al seu interior un magnífic retaule barroc i la venerada imatge romànica de la Verge de Farners (si hi podeu anar per alguna de les festes assenyalades, de ben segur que és espectacular).

El lloc de Farners ha estat sempre, per als colomencs, un lloc de gran devoció religiosa i sentimental. Probable origen del repoblament de la plana, fins a l'època moderna l'ermita era un important centre de culte de la vila. L'esplanada de Farners és l'escenari de dues festes assenyalades: el tradicional Aplec de Farners i la concorreguda Festa del "Coro", cada dimarts de Pasqua, que va començar a realitzar-se l'any 1907 i que ha esdevingut una de les festes més tradicionals de Santa Coloma.
07 abril 2022 15:29
Ermita molt bonica i apartada de la població, construïda estratègicament juntament amb el Castell de Farnes.
07 noviembre 2021 14:09
Precioso para pasar el día, te ofrece para alquilar utensilios para hacer carne a la brasa
27 abril 2021 4:42
Es bonita, pero tiene una cadena y esta cerrada, solo puede verse por fuera.

Es fácil llegar desde el parking (al que si que no es fácil llegar).
El camino hacia ella es corto (2mins)
29 marzo 2021 19:00
Situada en un paraje precioso con su area de picnic esta el exterior en muy bien estado de conservacion y pese a la gente que lo frecuenta se puede tener una sensacion de tranquilidad muy agradable
07 febrero 2021 6:20
S'hi pot arribar en cotxe per una pista en bon estat per qualsevol cotxe, moto o bicicleta. La pena es que si pujes caminant, t'empases tota la pols dels cotxes amunt i avall constantment. Desde el parc de Sant Salvador fins a l'ermita hi ha 5 km. Davant de l'ermita hi ha un gran aparcament i barbacoes (no hi ha taules ni bancs per seure).
13 mayo 2020 15:51
Es muy bonito para darte un paseo y desconectar, tiene unas buenas vistas y es genial para estar con amigos y familia
08 mayo 2020 9:49
Santuario situado a los pies del Castell de Farnes del siglo XII y estilo románico al lado del parking del Castell de Farnes.
En el mismo parking hay mesas y sillas para hacer un descanso o un pequeño pic-nic.
Desde aquí podemos subir al Castell de Farnes.
Sin duda un lugar muy agradable y tranquilo para pasar el día en familia, con los niños o hacer ruta de bicicleta o senderismo.
04 abril 2020 23:40
Ermita del castell de farners. Molt bon estat. Per dins la vam trobar tancada. S'arriba per un cami no asfaltat amb alguns clots pero que es pot fer amb qualsevol cotxe sent recomanable fer-lo amb bon temps i de dia.
02 marzo 2020 16:07
Petita ermita situada al peu del Castell de Farners. Ubicada en un entorn de boscos i camps. Molt a prop hi ha una zona de barbacoa. Tot i que s'hi accedeix per pista, el camí és molt planer i apte per a tot tipus de vehicles.
22 enero 2020 13:53
Muy bonito paseo hasta el santuario, suelo hacerlo con btt y nos encanta el recorrido. Al lado está el castillo que también hay que visitar
05 enero 2020 12:35
El camino para llegar está muy bien. Ancho y accesible. Se va bien a pie, en bici y en coche. Parking a la llegada del castillo y sitio para hacer barbacoas.
18 diciembre 2019 10:00
Un lugar emblemático del pueblo y fantástico para hacer una barbacoa y pasar el día con la familia
18 diciembre 2019 1:14
Top endroit pour passer une journée.des tables et des barbecues sont à disposition.l'accès est possible à tout type de véhicule par la piste en terre
17 diciembre 2019 22:08
Ermita amb porxo als peus del Castell de Farners, la construcció i l'entorn valen molt la pena.
Visita recomanable.
23 junio 2019 20:37
Perfecta excursión caminando para el domingo por la mañana, unos 5 km, la mitad de subida, en un entorno natural espectacular con bosque mediterráneo, una ermita con un patio de entrada porchado y un castillo adyacente que otea una vista de toda la comarca de la Selva
21 junio 2019 22:07
Lloc emblemàtic pels colomencs. Ermita romànica, amb porxo. Molt ben conservada. Castell medieval, restaurat. Bon lloc per anar-hi a passar el dia.

Escribe una reseña



Calificación general: