02 julio 2023 17:31
Lloc religiós de gran bellesa. Ofereix unes vistes espectaculars i nombroses rutes de senderisme que surten d'allí mateix. Una part de l'ermita és un alberg, bar i restaurant que ofereix refrescos i menjar molt bons!
19 abril 2023 23:19
Visita guiada de las pinturas muy interesante de casi 2 horas. El guía que nos atendió, Jordi, lo hizo muy entretenido y ameno. Recomendable
19 noviembre 2022 18:14
Ruta muy interesante para descubrir las pinturas rupestres de la zona. Las vistas son espectaculares
22 octubre 2022 2:39
Els abrics i les seves pintures son molt interessants, l'entorn és preciós i a més, la visita amb Jordi ha sigut molt agradable.
10 junio 2022 14:06
Excelente, para hacer senderismo, bicicleta, trotar, 6km desde ulldecona hasta la Ermita de la Piedad, la ruta muy buena, y la atención de primera, y el bar ni hablar muy amables.
13 mayo 2022 14:42
Un lloc amb vistes magnífiques, i una església ben conservada. Del allotjament i bar no puc opinar, la visita al centre d'art rupestre, molt recomanable.
08 mayo 2022 0:25
Indret fantàstic on podreu visitar les pintures rupestres de la mà d'un/a guia expert. A més podeu reunir-vos amics i/o familiars i fer una bona rostida (cal que reserveu espai prèviament). Trobareu també servei de bar i allotjament.
03 diciembre 2021 8:11
Espacio natural, ideal para ir en grupos. Una bonita capilla, y zonas de paseos por la montaña donde ver pinturas rupestres.
Dispone de barbacoas. Hacen comidas por encargo.
Nuestra experiencia ha sido muy buena. Gente atenta y familiar. Recomendable.
29 noviembre 2021 13:58
Bé, és una ermita molt colorida per dins. Està obert, sense més requeriments. Hi ha un bar al costat, per refrescar-se o vermoutejar, o fer un àpat. Bons situació i s'hi arriba amb vehicle. Lo de les pintures prehistòriques, inaccessible, tancat!
12 noviembre 2021 4:09
Un lugar con una energía diferente, mística, relajante, maravillosa. Un entorno espectacular donde puedes descansar, disfrutar de mágicos atardeceres, compartir la experiencia con tus amigos/familiares, ver las pinturas rupestres, caminar por sus montañas, comer en el bar de Angel, atento y simpático como el que más. E-s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-r
25 octubre 2021 5:03
Muy interesante visita pese a que tan solo se ven dos de los grupos de pinturas.
Adicionalmente, se disfruta de un bello paisaje.
08 octubre 2021 1:28
Un lloc amb el que tens rutes per fer senderisme, escalada i geocaching i despres pots sentarte a la plaçeta a fer un vermudet al bar i gaudi de unes vistes maravilloses
17 junio 2021 1:42
Ermita tranquila, fora dels circuits turistics, amb possibilitat de visitar pintures rupestres i l'ermita de la pietat.
18 febrero 2020 19:00
La Pietat és un santuari i ermita adossat a les parets de la Mola de Godall o Serra de l'Ermita, al nord-oest d'Ulldecona  (Montsià) protegit com a bé cultural d'interès local. S'hi pot accedir pel camí tradicional de l'Ermita, bordejant la Serra, o pel que comunica l'Ermita amb la carretera comarcal que va a Tortosa, a uns 4 quilòmetres d'Ulldecona.
El conjunt consta d'església i hostatgeria, una davant de l'altre, amb un porxo central de dos pisos, el superior amb una galeria d'arcs rodons, que serveix d'accés a les dues. Separada del cos principal, una altra edificació auxiliar més senzilla. Davant el santuari hi ha una plaça ampla, remodelada i ampliada el 1982. Un mur de maçoneria d'uns 2,5 m d'alçada, tanca el recinte de l'ermita, fora del qual hi ha encara una ampla esplanada que es fa servir d'aparcament, una terrassa. A l'alçada de la carretera Tortosa-Ulldecona, una petita capella que indica on comença el camí cap a l'Ermita.
L'edifici de l'hostatgeria consta de planta baixa i tres pisos de nivell irregular. Conserva les estructures de les primitives capelles romànica (segle XIII) i gòtica (segles XIV i XV). La teulada és a dues vessants.
08 febrero 2020 9:18
Nos encantó el lugar, muy acogedor, las vistas increíbles, el aire puro y sus parajes. Recomendado al cien por cien
31 enero 2020 23:36
Jornada Solidària Open Arms, música a càrrec de Recol.lectors de Vinils, DJ LaMunu obrint plats
10 diciembre 2019 15:42
Un lugar fantástico en plena naturaleza con la posibilidad d horpedarse en el albergue y con zonas de escaladas y además cerca del pueblo donde se puede disfrutar d la gastronomía
04 diciembre 2019 11:08
És molt bonica, senzilla però ideal per casaments. Hi ha molt d'espai a fora un bar al costat i amb unes vistes precioses.
25 noviembre 2019 9:53
Estuvimos en el albergue y nos gusto muchisimo. Ana muy amable y Leo y las pinturas rupestres dignas de ver. Seguro que volveremos
18 agosto 2019 14:14
És una sencilla y acogedora ermita que domina un relajante paisaje de algarrobos y olivos. La terraza del bar es recomendable para tomar un café, vermut, gin tónic, etc.a un asequible precio.
12 agosto 2019 8:02
Més que la ermita interesant les pintures rupestres, i gracies al guia Jordi ajuda a entendre molt millor
31 julio 2019 15:08
Es un lugar típico y cultural y muy bien cuidado
Con unas vistas importantes
Pinturas rupestres
22 julio 2019 1:13
Mui bueno para pasar un dia visitando las pinturas de 'el abric.por encargo muy buenas paellas i fideuas.
18 julio 2019 15:24
Sitio mas que precioso.y que conciertos en verano, buen ambiente, y los gestores del bar un 10!
17 julio 2019 20:12
Les peintures rupestres sont magnifiques. Profitez de les visiter tant qu'elles sont encore visibles.
18 junio 2019 23:15
Molt malament, música de festa sense control, penso que és molt poc adient per una ermita en fi.
14 junio 2019 0:20
Per que es dalt de la muntanya, té bona vista i esta molt cuidat, servei de bar, i lavabos nets.
L' Ermita molt bonica.
01 junio 2019 19:29
L'ermita per ella mateixa no té massa rellevància.
Ara bé, el lloc ont s'ubica, i l'entorn de baumes amb pintures rupestres el fan força interessant.
Caldria plantejar-se "amaga alguna cosa l, ermita? "
Dimensions exigerades.
Ah! Al entrar en una bauma, en el terra hi marcada la creu de la Inquisició. Tot un detall
31 mayo 2019 14:32
Siempre que puedo voy, es miñuy bonita y la ubicacion tiene un paisaje impresionante. Lo recomiendo
24 mayo 2019 11:16
C'est magnifique! Endroit calme et empreint d'une très longue histoire qui génère un bien-être certain. Passer une journée ici et dans la montagne environnante est une superbe expérience.
17 mayo 2019 8:57
Es un lugar especial, se podría decir que roza lo místico y no solo por la parte religiosa, si no por su entorno, paisaje, ubicación y sobretodo su vínculo con los inicios de la humanidad. La mezcla de todos esos ingredientes en un solo lugar es lo que la hace tan especial, y si además vas bien de tiempo sea para tomar algo, comer o quizá tomar un café o una copa, Ángel y su equipo, dará solución a lo que necesites, ya sea en la terraza disfrutando de un aperitivo con unas vistas espectaculares, o en cualquiera de los comedores interiores, de forma más tranquila y relajada. Tienen un menú bastante completo, y con una relación calidad/precio muy buena, que incluye aperitivo: queso, jamón, embutidos, patés, ensalada, donde terminas con paella o fideuá que habrás elegido previamente, pan, vino/cerveza, agua y postre. (En temporada hay menú de calçots también).
Como apunte extra a remarcar, en Junio y Julio, puedes disfrutar de unas jornadas musicales de lo más variadas en cuanto a música y ambiente; cada domingo la jornada acoge bandas emergentes o consolidadas, variando el estilo cada semana. También importantes sus cuevas con arte rupestre prehistórico y la oportunidad de realizar visitas guiadas para grupos. (Reserva con antelación).

En fin, un rincón especial rodeado de naturaleza en la montaña a tener en cuenta. Si te pasas sea por el motivo que sea, no te dejará indiferente!
22 marzo 2019 12:09
Un sitio muy acogedor, pasamos una noche un grupo grande. Tiene varios espacios privados y otros grandes para compartir durante el dia, ya que el restaurante da comidas durante el dia. Por la noche nos dejaron las llaves y estuvimos solos. Hay barbacoas, rutas para hacer excursiones, escalada, habitaciones con calefacción, mantas y sábanas, cocina equipada con 2 neveras, lavaplatos, horno y vitro. Un entorno muy tranquilo. Nos gusto mucho.
11 marzo 2019 11:21
Lloc presios per a visitar. Hem Bones vistes refugi per poder quedar-se. Bona atenció per part de qui Stan al carret
10 marzo 2019 9:20
Fascinating old ermita with museum for the 8000 year old rock paintings found on nearby cliff sides You need the check time and date to view paintings these are guided tours, you cannot go and see them on your own guided tour is Spainish speaking when we were last there
07 marzo 2019 8:50
Un bon lloc per gaudir de bones vistes i tranquilitat. Les pintures rupestres molt interessants i el guia magnific.

Escribe una reseña



Calificación general: