03 mayo 2024 1:03
Bon inici de rutes de caminada.
Amb aparcament a tocar de la carretera força estreta, però asfaltada des del poble.
Àrea d'acampada tranquil·la per petites furgonetes a l'altra banda del refugi i ermita, gestionada per la cooperativa que porta el refugi, amb un preu molt assequible i possibilitat d'utilitzar els serveis que ofereixen.
Al refugi s'hi pot dormir, prendre alguna cosa o menjar-hi si s'encarrega. Alguns dels vegetals són del seu hort. Bon assortit de cerveses i vins locals. Fan una bona llimonada natural.
Les tres persones que ho porten són molt agradables i acollidores.
17 abril 2024 23:03
Edificat l'any 2007, el refugi de Sant Antoni és un edifici situat al costat de l'ermita, a 2,5 km del municipi d'Ulldemolins. Es troba a 700 metres d'alçada i és un punt de partida de diverses rutes cap a llocs tan emblemàtics com el Toll de l'Ou, el Congost de Fraguerau, Les Cadolles Fondes, Margalef.

Disposa d'un ampli menjador amb llar de foc i espai de cuina lliure.
El bloc de de sanitaris està compost de dues dutxes amb aigua calenta, dos vàters i pica. A l'última planta de la casa hi ha l'habitació, d'àmplies dimensions i preparada per a 20 persones.
​La casa no disposa d'electricitat a la xarxa però ofereix un subministrament bàsic gràcies a la instal·lació de plaques solars.
​Els ermitans podran oferir-vos refrescos i àpats de la zona, cal que ho reserveu amb anterioritat.

Sembla que aquesta ermita té el seu origen en un asceteri molt antic, d'abans de la colonització d'aquelles terres. Fins al segle XV estigué sota l'advocació de Santa Bàrbara però canvià de titular quan Fra Llorenç Julià, un ermità, l'any 1559 va fer bastir un altar dedicat a Sant Antoni i per fer-ho es va ampliar l'edifici. Al segle XVI va ser lloc d'habitatge de l'ermità Jeroni de l'Albi. Fou objecte de plets entre el municipi i la Cartoixa d'Escala Dei.
El 1580, es va ampliar la casa de l'ermità, la qual es va refer a finals del segle XIX i cap al 1960 es transformà en casa de colònies.
17 octubre 2023 13:03
Un bon lloc per anar, molt amables, punt de sortida d'excursió i fan i preparen moltes activitats. "La Sumereta".
30 julio 2023 8:01
És un lloc molt agradable, tranquil, amb bones poasibilitats de routes al voltant. Hi ha barbacoes, fonts d'aigua i un refugi amb servei de refrescos i menjar de producció de proximitat molt interessants.
04 junio 2023 18:57
El exterior del refugio y el entorno expectacular! Comida km0 riquísima y de calidad. Personal muy amable. Ideal si te gusta la naturaleza y la tranquilidad. Lo recomiendo!
18 marzo 2023 19:18
Lugar donde desconectar. En plena naturaleza. Fantásticos talleres y l personal sencillo, cercano y super familiar. M encanta. Lo recomiendo 150%
17 marzo 2023 6:03
Vam dormir una nit en ruta excursionista i ens van tractar molt be. Hi havia onada de fred i aconseguiren les mantes que els vam demanar. A la llar de foc tenien llenya en quantitat. El sopar i l'esmorzar molt bons, una mica escàs però no us vam demanar per repetir; trec 1 estrella perquè hi va haver poc pa a l'esmorzar. Seguiu millorant que l'indret s'ho val.
23 febrero 2023 9:51
Ermita con amplio aparcamiento.desde aquí se pueden realizar maravillosas caminatas. También un remanso de paz durante y después de las actividades con opciones de picnic.
20 febrero 2023 11:20
Un lloc ideal per passar-hi una estona de relax. A més d'altres activitats que organitzen.
02 septiembre 2022 16:59
Lugar muy tranquilo, parking para Camper's. Mesas en el exterior. Los chicos que lo llevan son super simpáticos.
07 abril 2022 8:42
Muy limpio todo con un gran numero de barbacoas y mesas para pasar un día maravilloso. Su entorno es espectacular
18 diciembre 2021 23:20
El refugio está muy bien, dispone de zonas de barbacoas, parking y zona para campers. Hay varias rutas desde allí para hacer trekking. Los chicos que lo llevan muy amables y atentos, nos facilitaron todo lo que necesitábamos.
17 diciembre 2021 10:09
Se nota que llevan poco tiempo con la gestión del refugio, se le notan carencias y hay cosas que cambiaría, pero espero que poco a poco lo vayan solucionando.
05 julio 2021 4:25
Una ermita molt ben condicionada per passar un dia amb la familia, lloc de partida per a sortides a l'espai natural del Montsant.
Disposa de zona de jocs infantils, barbacoes, taules i bancs. Ombra a l'estiu gràcies a uns plataners molt grans.
Normalment disposa de servei de bar per atendre les persones que hi van a passar el dia.
La zona de pàrquing és amplia i propera.
Disposa d'un espai per albergar unes 22 persones, amb dutxes, cuina menjador i una habitació gran. Cal contactar amb el.personal que te la concessió per a concertar el servei.
Hi parteixen rutes de diferents dificultats que ens condueixen a entirns naturals de gran bellesa.
19 abril 2021 15:03
Bien sitio para dejar el coche ya hacer excursión hacia ermita de Santa Magdalena y La Albarca o hacia la ermita de Sant Bartomeu o si eres de andar mucho se puede llegar al embalse de Margalef y dar la vuelta por todo el cañón.
20 diciembre 2020 23:18
Un lugar perfecto para disfrutar de una barbacoa.
Está muy bien equipado con barbacoas, mesas, lavaderos y fuente.
05 noviembre 2020 4:57
L entorn és fantàstic. Natura i vistes. L ermita petita i cuca, del s XV. Però el bar que hi ha al costat no cuida gaire la integració a la natura i es veu poc polit. Evidentment que cal tenir a l abast tots els avenços necessaris, però integrem-los, si us plau!
24 octubre 2020 13:31
Great place to finish a walk. Perfect for a barbecue. The walk to the river and surrounds is beautiful.

Escribe una reseña



Calificación general: