25 diciembre 2021 9:40
Excursió, algun tram força costerut, de 45minuts a 1 hora entre el Santuari de la Salut de Terrades fins l'Ermita de Santa Magdalena.
L'Ermita està ben conservada (i és responsabilitat de nosaltres visitants de deixar-la més neta que com l'hem trobada) i la Verge Maria, situada a l'est de l'ermita sembla que mira per la finestra el Pirineus.potser el Canigó.
En arribar podeu tocar la campana que penja al cantó de ponent.
Salut!
01 agosto 2020 17:34
Partint des de l'Ermita-restaurant de La salut de Terrades, on hi teniu un camí que porta directe a Santa Magdalena per un entorn boscos de roures molt bonic i que us cobrirà de l'escalfor del sol directe, si bé quan arribes al cap de munt de la muntanya la cosa canvia ja que estareu a ple sol. Si bé les vistes panoràmiques d'aquest punt son meravelloses, també l'ermita està en molt bon estat de conservació. I ha un detall en dies de molta claror i llum, i es una finestra just enfront de l'imatge de la verge que sembla que estigui gaudint del Pirineu
09 enero 2020 11:44
Una passejada molt agradable, tot i que al principi força costeruda, us portarà des del santuari de la Salut de Terrades fins al cim de Santa Magdalena. En un dia clar les vistes són fantàstiques: tindreu tot l'Empordà als vostres peus, des del golf de Roses fins al Canigó.

A mitja pujada es poden observar les restes d'un pou de glaç.
30 abril 2019 4:20
Un passeig molt agradable amb un final de fantàstiques vistes
04 febrero 2019 17:25
Cada año renuevo mis votos de compromiso con mi pareja y voy allí a agradecer a Dios.
Cómo también agradezco a todos los visitantes que al igual que yo acudimos con total respeto y admiración por el lugar.

Escribe una reseña



Calificación general: