12 agosto 2023 6:51
Estem molt agraïts amb la feina feta de l'equip escala solar. L'Anna ha estat molt propera i atenta davant tots els nostres dubtes d'abans i de després. El pressupost és ajustat i la instal·lació l'han fet abans del plaç proposat. L'únic inconvenient ha estat les hores i dates proposades pel cap d'obra però finalment també s'han resolt satisfactòriament. Us recomanem 100%.
29 mayo 2023 6:25
Molt bona experiència.
Seriositat i eficiència des del primer dia.
Instal·lació cuidant els detalls i tracte amb els operaris, tècnics i gent de l'oficina molt bo.
Empresa recomanable al 100% i del territori, sense intermediaris.
25 mayo 2023 21:20
Bona experiència amb ells. Bona informació i explicació dels passos a seguir en tot moment.
30 marzo 2023 15:37
Pendent del muntatge, de moment de 10, superatents en tot moment i una estructura empresarial molt ben definida i amb les competències de cada departament molt ben defenides.
27 marzo 2023 22:20
UN GRAN EQUIPO MUY COMPETITIVO Y FAMILIAR.
SIEMPRE ESTAN DISPUESTOS A AYUDARTE EN TUS DUDAS Y PROBLEMAS.
LO ACONSEJARIA EN UN VALOR DE 10 NO DUDÉIS EN ASESORAROS Y CONTRATAR LA INSTALACIÓN CON ELLOS.
15 marzo 2023 7:14
Molt satisfets. Des del primer moment ens vam sentir ben assessorats en el procés, tant de la pròpia instal·lació com en el complicat procés administratiu. S'han encarregat de tot complint a més els plaços pactats.

Els muntadors molt professionals i agradables i el procés post-venda, on molts cops es presenten dubtes, també molt senzill i amb una comunicació molt ràpida.

Els hem recomanat a amics i han fet més instal·lacions a la nostra zona, totes amb el mateix nivell de satisfacció.
13 marzo 2023 21:47
Molt content amb el servei!
Des del començament el seu tracte ha estat molt proper i atent, fent-se carrec de respondre i resoldre qualsevol dubte, consulta o inquietud que poguessim tenir. La tranquilitat de comptar amb ells paga la pena, ja que et pots despreocupar gairebé de tot.
S'han encarregat de tot el relacionat amb la instal·lació fotovoltaica: tramitacions de subvencions, permisos i llicencia d'obres amb l'ajuntament, evidentment la instal·lació i posta en marxa del sistema fotovoltaic, legalització, facilitació dels tramits amb la comercialitzadora, gestions amb l'administració per aconseguir la bonificació de l'IBI.
12 marzo 2023 20:03
Muy profesionales. Calidad, conocimientos, trabajo impecable, funcionamiento perfecto y precio ajustado. Además, se encargan de todo el farragoso papeleo.
Totalmente recomendables.
03 marzo 2023 10:54
Súper bé, es facil treballar amb ells, aprens i t’enriqueixen en aquest nou mon. Bons professionals
28 febrero 2023 8:14
Empresa muy seria del sector. Grandes profesionales, con un nivel de conocimientos alto y asesoramiento digno de recibir. Eduard, el comercial que nos atendió, nos brindó un trato esquisito, muy amable, empático, serio, un profesional que nos dio esa confianza necesaria para decirnos. En todo momento supo atender nuestras necesidades, no dudando en modificar el proyecto y en asesorarnos en todo momento.
Por otra parte, sus administrativos son muy eficaces, responden y te atiende con rapidez e intentan solucionar lo más rápido posible cualquier duda.
Sin lugar a dudas, si tuviera que recomendar una empresa, no dudaría en dar su teléfono.
19 febrero 2023 6:38
Gent molt professional. Han complert amb els terminis, s’han ajustat al pressupost. Completamen satisfect amb ells. El sistema de plaques funciona plenament. Va ser uns bona elecciò. Ho he recomenat a familiars i amics i estan plenament contents.
06 febrero 2023 19:46
Creo que es una de las mejores opciones por su profesionalidad y mejor trato, espero que sigan así de profesionales
03 febrero 2023 10:51
Buenos tardes tengo una buena opinión sobre empresa Escala Solar y su trabajadores que son bien preparados y cualificados y atiende bien y al tiempo si hay algún duda o bien necesitas algo.
Un saludo

Escribe una reseña



Calificación general: