20 mayo 2023 14:02
Hem anat a veure una obra de teatre. La sala és prou correcta, butaques còmodes i amb bona sonoritat. Trobo a faltar un espai per poder seure mentre esperes abans d'entrar.
14 mayo 2023 13:53
Fui a ver @shalomjudith la obra genial, su protagonista @Alejandrajimenezcascon espectacular, cautivadora, genial.
Generó un ambiente mágico en el que viajamos en la historia y por la historia.
10 marzo 2023 0:49
Espai ben aprofitat per gaudir del teatre, que els altres espais de la ciutat, majoritàriament son cars pel fet que els lloguers de les sales son un negoci pels propietaris. La cultura ha d'estar en mans de les institucions públiques, i promocionar aquest art, perquè el preu de les localitats no sigui un fre per la divulgacio.
Visca el teatre! Votem cultura!
03 febrero 2023 22:51
Un luxe d'espai cultural. Personal agradable i compromès. Una molt bona referència teatral de Barcelona.
01 febrero 2023 19:25
Fui a ver "El més bonic que podem fer". Me gustó, muy tierna.
Un sitio donde poder disfrutar del teatro a buen precio
01 febrero 2023 17:42
L'Espai Brossa és modern i acollidor. Un escenari fantàstic per al teatre de petit format que permet la macima integració amb l'obra, en comunió amb el actors i actrius i amb complicitats compartides. No us perdeu ara "El més bonic que podem fer" un espectacle molt complet, que us arribarà al cor i us omplirà de sentiments, records, reflexions i pensaments. Sobretot us farà sortir molt satisfets d'haver disfrutat en directe de bons actors, d'un bon text i d'una senzilla i molt adequada i colpidora posta en escena.
M'ha agradat molt l'obra i m'ha parlat molt directament al cor. En primer lloc m'ha recordat les meves avies i m'ha emocionat reconeixer tantes coses en el pou dels meus sentiments que em van fer vibrar la vida. En segon lloc, m'he vist en el paper d'avi i he entrat en diàleg, en un parlar imaginat amb els meus nets i netes. En tercer terme, el meu cap ha viatjat als temps històrics passats, actuals i futurs que són el nostre context i el de l'obra. Moltes gràcies, Espai Brossa! Si podeu, no us perdeu les poques representacions que queden.
03 mayo 2022 3:25
Antiguo edificio donde se fabricaban las monedas, la Ceca, aún conserva el escudo, con restos de pinturas originales. Estuvo muchos años abandonando y en estado deplorable, pero se rehabilitó y actualmente es un lugar dedicado a actividades culturales.

Escribe una reseña



Calificación general: