21 junio 2023 7:03
Es compra molt be, net, ampli, bon genere.
Treballadors molt amables, ahir em vaig comprar una taula i 2 cadires i me la van portar fins el cotxe
13 julio 2021 15:49
A totes les avantatges d'un Esclat, preu, qualitat i tracte en aquets en concret s'afageix que está situat en una antigua fábrica rehabilitada. Inclus hi ha la xemaneia a l'interior.
18 junio 2021 16:47
Aparcar al parking, just davant la mateixa porta del supermercat durant 30 minuts per tornar i trobar-te amb tot el lateral del vehicle completament ratllat per un altre cotxe que ha fugit, sense que ningú ho veiés, ni càmeres de seguretat ni cap persona. No tornaré pas.
17 junio 2021 12:59
Gran supermercado, no parece de ese tamaño por fuera. Dispone de parking. Es tipo Carrefour, con todo tipo de productos, alimentación, hogar, papelería. Pescadería y carnicería de frescos. Tiene productos de marca blanca y grandes marcas. Limpio, ordenado. Personal amable. Dispone de un Chiqui park para niños (actualmente cerrado por covid), panadería externa no hace falta entrar dentro.
16 junio 2021 13:40
Muy limpio, muy buenos productos
, y en carnicería y pescaderia excelente
Los trabajadores muy atentos y educados
Total, todo excelente! Gracies
22 mayo 2021 22:24
Muy limpio y ordenado. Precios competitivos. Gran variedad de productos. Desde Sushi fresquisimo, pescaderia, productos para automóvil, parafarmacia, libros y etc. Parking gratuito con la compra. Trato exquisito y vigilado con seguridad privada. Estupendo!
10 mayo 2021 11:20
Contra el que diu la gent, no és especialment car. Atenció en català i productes bons tot i que molts frescos no són de proximitat.
05 mayo 2021 5:25
M'ha sorprès en positiu aquest Esclat, tot molt net, endreçat i amb productes de qualitat, tenen carnisseria, peixateria, forn i fins i tot quiosc de premsa amb revistes que no és massa habitual avui trobar-ho en un super. Aparcament exterior i interior i personal molt amable
14 abril 2021 9:42
Megradat pero i truvat a falta el servei de portarte la comande a casa jo sóc una persona grant i No tinc internet.
07 abril 2021 22:39
Bien ubicado en producto y facil de circular por los pasillos. El personal muy amable. Precios correctos
26 marzo 2021 16:56
Em sap greu dir ho, però no mola! No vaig molt per la seva localització i em sap greu perquè són catalans (crec), i jo sóc molt de les coses de la terra, però. La carn no m'agrada i no és la primera vegada que compro carn en un súper, verdura, fruita, tot car, els productes (sense contemplar marques) molt mediocres. El carro de la compra amb coses bàsiques molt més car que un altre súpermercat, no hi ha control d'aforament, qui es posa gel, distancias, no és veu personal, bueno per cobrar i als llocs de peix i carn. ¡¡bueno no tornaré i per descomptat no ho recomano! Encara que es un gran espai, i tor es veu nét, bé exposat no m'agradat ni els productes frescos que he adquirit, ni a la meva butxaca tampoc.
19 abril 2020 5:07
Es un sitio donde puedo hacer la compra tranquilamente, cada tarde, a partir de las 18: 30 tienen el pescado de costa. Todo en general está muy bien, y el personal muy amable. Tienen parafarmacia.
06 abril 2020 0:53
Muchos productos de aproximidad. Muy buena calidad en todos sus productos. Pescadería muy completa y de calidad.excelentes quesos. Para mí un supermercado de muy buen nivel. Quizás algo más caro q otros, pero vale la pena ese más.
24 marzo 2020 6:18
Productes de qualitat, de proximitat i un ventall de productes que fa que puguis trobar gairebé tot el que necessites. I a un preu adequat!
08 marzo 2020 11:45
M'encanta aquest Supermercat perquè és, sobre tot molt relaxant. Si, perquè no hi ha sorolls estridents, crits, etc. El personal molt atent i el preu ajustat.
29 febrero 2020 7:33
El supermercat en sí està molt bé, ordenat, net, personal atent en general, sobretot el de parafarmàcia (un noi i una noia força joves), peixateria, carnisseria, els que reposen, i caixers/es, en la gran majoria, són molt amables i atents (hi ha alguan excepció en les caixes de personal, normalment una noia baixeta joveneta i la resta una miqueta més grans, que no són gens amables i et miren amb superioritat, com ja s'ha dit en altres comentaris). Els preus podrien ser millors, però bé, el producte és de qualitat. ARA, el que NO funciona, i és per això que li donc dues estrelles, és el tema del forn: un despropòsit en tota regla. Sempre es fan cues, però no per falta de personal, sino perquè les forneres (són dones les que hi ha) es posen a xerrar amb les clientes o a ordenar els productes sense atendre a les enormes cues que es monten. Avui, 15/01 sobre les 9.50h-10h, he anat a buscar un trist entrepà, he entrat al forn i només hi havia una clienta, i dues dependentes: una d'elles preparant-li un pastís a la clienta, i l'altre, una noia alta que és com l'encarregada, xerrant amb la clienta sense fer-me ni cas. Han començat a arribar clients, al final erem 4 i la noia seguia parlant amb la clienta, mentres la seva companya, preparava el pastís, li cobrava, i atenia a la resta que erem. FATAL! Aquesta mateixa noia que comento, per Reis, li demano un tortell de cabell d'àngel i me'l posa de crema.bé, un error el pot tenir qualsevol, però el forn d'aquell supermercat és de 0 en quant a atenció (producte bo). Tasmbé destacar, negativament, com han comentat en anteriors ocasions, el tracte rebut per part del personal de seguretat, en aquest cas, per part de la noia pèlroja, que abans de demanar que portes a la bossa, directament te l'agafa per obrir-te-la. Una llàstima, ja que dic que el supermercat està força bé i seria encara millor si milloréssin aquests aspectes, que pel que veig, hi ha força gent que hi està d'acord.
14 febrero 2020 22:00
Me gusta el trato, el servicio y procuro coger siempre los productos de la narca bon preu, lo que no me gusta es que hay muchos productos marca bon preu que no son productos de cercanía. Vengo al Esclat para coger productos de nuestra tierra, pero si veo que no es posible iré a otros que si lo son
12 febrero 2020 3:49
Para la cesta de la compra es de los establecimientos con todo tipo de product
os, excelente orden y limpieza.lo recomiendo
09 febrero 2020 8:51
Espectacular, buen servicio local muy amplio, para comprar sin necesidad de tener, que compartir con otros comercios, muchos productos de proximidad,
20 enero 2020 9:22
Ens encanta! És el nostre supermercat preferit allà on anem. Bons productes, bons preus, carn de qualitat, etc Potser milloraria la zona de verdures i fruites amb més bona qualitat, tenim productes km0 molt més bons que els que hi ha actualment.
19 enero 2020 7:52
Un establecimiento recomendable. Gran variedad en todos los productos y precio ajustado. El sushi sublime.
15 enero 2020 0:16
Supermercat ampli, ordenat i net, amb gran assortiment de productes. L'apartat de frescos, peix, carn, xarcuteria molt bé. El personal sempre ha estat amable amb nosaltres i disposat a ajudar si teniem algun dubte. La compra online i enviada a casa és, sens dubte, el qua ha acabat d'enganxar-nos a aquest supermercat: els repartidors puntuals, simpàtics i tota la compra en perfecte estat, inclús els articles frescos.
14 enero 2020 3:52
Me encanta esta tienda, todo está tan bien ordenado, el pescado, las carnes se ve todo tan fresco y tan bueno!
09 enero 2020 7:32
Bons productes, varietat, bons preus, ordenat, i a sobre a la peixetería si vols et cuinen el peix gratuitament. Facil aparcament.
06 enero 2020 1:17
El Personal es muy borde, me ha decepcionado como me han tratado, a mi y a los compañeros que cada dia entramos a comprar, y hoy acusan a un compañero de robo y no nos quieren enseñar los videos
16 diciembre 2019 17:50
Super classe! Il y a tout ce qu'il vous faut, et même un stand de sushis trop bons et faits sur place!
16 diciembre 2019 14:24
Esa borderia que tienen algunos trabajadores amargados e irrespetuosos deberian ser suplantados por personas amables y educadas puesto que es un negocio y esa negatividad que desprenden que la desprendan en su casa, pandilla de anormales de carrito.
10 diciembre 2019 22:13
Gran local amb grans preus (sobretot de la marca blanca i que inclou tambe eco), tenen molta varietat de tot i gran tracte amb el comprador
28 noviembre 2019 13:55
Excelente aporte pero el 95 por ciento del personal es desagradable cara al público, desagradable y pésimo.
18 mayo 2019 9:33
La meva experiencia en aquest llic a sigut molt xula, ja que hi han ofertes i les coses estan a bon preu.
14 mayo 2019 14:40
Además de encontrar todo lo que encuentras en un súper aquí te da la sensación de un espacio grande, iluminado. El personal es súper agradable.
18 noviembre 2018 4:04
Obren el dia de la hispanitat! Mil punts a favor. Tenen gran varietat de productes, entre ells, ecològics, sense gluten. I la seva marca pròpia està molt bé! Assequible i de qualitat. Supermercat gran, que conserva parts del que hauria sigut una fàbrica amb xemeneis. Semblava una nen en una atracció nova xDD. En un dia sol no ho pots veure tot.
11 octubre 2018 3:30
TODO MUY BIEN DE PRECIO E COMPRADO MUCHAS COSAS PERO LA MAQUINA DE AUTOPAGO NO FUNCIONABA MUY BIEN.
02 octubre 2018 17:57
Para compras semanales, muy espacioso, poca gente, precios habituales de hipermercado. Tarjeta de puntos
22 septiembre 2018 12:36
Buen sitio para comprar, hay de todo y con variedad de precios. Grande, limpio y ordenado. Personal muy atento, mi hija tuvo un pequeño accidente y nos trataron muy bien, y gracias al vigilante de seguridad que en todo momento nos atendió.
07 septiembre 2018 18:27
El supermercado "excelente" para las personas con alergias o intolerancias alimentarias. La panaderia a parte (no hay migas en las cajas, cintas de pago), el etiquetaje de los productos (donde destacan trazas o ingredientes para intolerancias alimentarias), el amplio espacio la variedad de productos frescos. La atención y amabilidad de todas las personas que al menos yo he tenido contacto. Y el detalle del parque para entretener a los peques. ¡ Es más que SUPER!
04 septiembre 2018 12:53
Lloc mooooolt agradable x comprar ja que es una espaiosa fabrica sabadellenca reformada amb xemeneia industrial inclosa i tota varietat de productes de qualitat. Llàstima que al sortir el carrer on es troba es gris sense arbres, bancs ni bars
04 septiembre 2018 2:03
Principalmente se nota que el local está hecho para la actividad que desarrolla y no como otros que se ven acoplados al local. Si noto que dada la amplitud de sus pasillos es de agradecer que así sean aunque se vislumbra que va a durar poco tiempo pues ví que en alguno ya se acoplan alguna que otra mesa expositora, así que entorpecen el paso y no digamos si hay niños. Por lo demás me pareció muy correcto todo.
29 agosto 2018 7:42
Excelente supermercado donde hacer la compra. Grande y con todas las marcas para escoger aparte de su marca blanca. También tiene artículos de menaje para el hogar libros etc.
28 mayo 2018 11:07
Variedad y calidad precio como en todos los supermercados si se aprovechan las ofertas es asequible.
11 mayo 2018 20:49
Comercio de alimentación donde tienen las primeras marcas, mucha variedad de selección y buenos productos.
No le doy 5 estrellas ya que deberían pelar el embutido en la zona de charcutería cuando compras la pieza entera.
01 mayo 2018 11:08
Tenen bons productes i totes les marques. A la peixateria tenen el peix força bé. Personal agradable. Si hi aneu amb nens tenen una especie de piscina de boles perquè juguin una estona.
19 abril 2018 17:19
Productes ben presentats, a part de les seves marques blanques, també tenen les marques originals, de manera que on pot triar entre comprar marques o un xic més bè de preu la seva. La fruita bona, també la secció de carn i la xarcuteria. I tot o quasi, productes de la terra. Si la gent de fora del país ens fa boicot, just es que nosaltres busquem els productes de casa nostra.
12 abril 2018 1:00
Cadena de supermercats catalana, bons preus i productes de calitat, amplis passadissos i bona atencio.

Escribe una reseña



Calificación general: