24 junio 2021 0:24
M'AGRADA MOLT LA QUALITAT DELS SEUS PRODUCTES PERÒ SOVINT TROVO QUE EL PREU ÉS UN XIC ELEVAT. EL SERVEI ÉS MOLT BO. GENT EFICIENT I MOLT AMABLES.
17 junio 2021 15:49
Gran variedad de productos, parquing amplio, panadería de calidad y ricas pizzas. También hay gasolinera muy cómodo!
07 junio 2021 4:04
Este establecimiento está muy bien para comprar básicamente de todo a un precio bastante asequible, dispone de muchas ofertas interesantes.
Me gusta porque encuentras múltiples marcas, mucha variedad en general.
Hay panadería con un pan de olivas que esta buenísimo. Justo al lado de la panadería tienes máquina de café, un puntazo.
También hay lavabos para los clientes.
El personal en general amable, salvo por una trabajadora que estaba encargada en las CAJAS amigas, muy mala gana a la hora de hablar al cliente.
03 junio 2021 22:42
Vaig demanar específicament per un bàlsam labial que no hagués estat testat en animals. La dependenta que em va atendre a la secció de parafarmàcia em va assegurar que la marca Nuxe no testava i vaig comprar dues unitats, d'un preu forca elevat. Resulta que SI testa. Seria bo que els treballadors tinguessin informació sobre els productes de l'establiment.
27 mayo 2021 22:54
Un supermercat molt ben situat, a l'entrada sud de la ciutat de Girona. Amb bons accesos per entrar, un bon aparcament tant exterior com interior. A l'interior del supermercat l'ordre i la neteja hi predominen, així com també, les coses i els aliments ben classificats i col.locats. El personal és atent, agradable, servicial i molt simpàtics. Els productes, els aliments i les begudes tenen molt bona qualitat i tenen una magnífica relació preu-qualitat. Recomano anar-hi a comprar.
14 mayo 2021 4:03
Gran, amb molts productes, ben ordenats, ben net tot. T'hi sents bé perque hi ha molt d'espai, passadissos ben amples.
03 mayo 2021 8:26
Perfect!

Good parking and good access.
Best quality food and a lot of variety.
The fuel is economic and also have Adblue.
27 abril 2021 6:11
Per a mi un dels millors supermercats, si no el millor, i a més és català.
És molt important fer país!
16 abril 2021 12:55
Tenen llibres i revistes, també plantes i flors. Passadissos amples, bona decoració i presentació de productes. Recomanat i recomanable.
28 marzo 2021 15:59
Hi fem la compra setmanal i n'estem molt contents. Amb la tarjeta client tens descomptes i millor preu a la seva betzinera. Molt bon tracte.
24 marzo 2021 14:54
Vergonyós, cada dos per tres treballadors nous que això et crea desconfiança amb el funcionament d'aquest supermercat i on jo personalment no donaré ni 1€ mes a un supermercat que fomenta els contractes basura i ja fora d'això el tracte que he vist al personal per part d'alguns encarregats davant del públic es de tenir poca vergonya, que s'ho facin mirar ja que es fastigós.
01 marzo 2021 14:17
M'encanta comprar a l'Esclat. És un lloc agradable de comprar on tot està molt ben col·locat, net, polit, ordenat,
20 febrero 2021 16:47
Genial es un establecimiento grandioso y que te encuentras todo tipo de productos.
Muy bien, una pasada.
Lo recomiendo.
22 diciembre 2019 5:43
Tout d'abord, le meilleur prix en carburant de Catalogne, 35 à 40 centimes par litre par rapport en France. Demandez la carte Esclat à l'accueil, c'est simple et c'est 5 centimes de rabais supplémentaire.
L'hypermarché a des bons prix en fruits et légumes. A recommander sans hésitation
30 noviembre 2019 1:49
Espectacular i enorme. Es nota que és el més nou, amb diferència. Amb parking exterior i soterrani. També té un petit park/castell de boles per els més petits, així com fleca/pastisseria amb lloc per a seure. El que no m'acaba de convèncer són alguns lineals kaotics al principi i els iogurts "marca blanca" Gervais. La resta molt bé. Tenen quasi de tot.
23 noviembre 2019 20:35
Un supermercat que està i lluita per els drets del país, és per mi el millor lloc on anar a comprar.
Apart que disposa de molt bona qualitat de productes
15 noviembre 2019 0:25
Gran oferta, molt bona ubicació pels que som de fora de la ciutat. Un parking i instalacions a la alçada de un gran hipermercat
02 noviembre 2019 19:49
Sempre està tot súper net i tenen molta varietat de productes.
Els treballadors i treballadores són amables, professionals i resolotius.
El millor supermercat de Girona!
30 octubre 2019 14:09
Súper de la cadena que como se a inaugurado recientemente es un placer comprar, por tranquilidad gran espacio y con los combustibles al mejor precio:
11 octubre 2019 15:56
Alex, responsable mobles jardi. Gràcies, gràcies per la teva atenció. Es veu molt quan una persona val. Gràcies per ajudar-nos i atendren's tant be. Has estat molt amable. Espero que et vagi molt be a Esclat perquè tens molt de talent.
05 octubre 2019 3:20
Aquest súper m'encanta, hi trobes de tot a uns preus molt bons.
Per mi és la millor ressenya de supermercats.
04 octubre 2019 12:26
Modern, net, molta varietat de productes.
Pàrquing fàcil, gasolinera al costat. En definitiva, un gran supermercat
03 octubre 2019 16:17
Bon aparcament, benzinera esclat al costat. A part de menjar tenen coser per a la llar (decoració, jardí, eixovar.). Els accessos, sobretot per sortir, són millorables.
21 septiembre 2019 4:16
Ostras increíble no pasa el carro de compra por ninguna caja de minusválidos ní mí silla de ruedas de ESCLAT ES IMPOSIBLE PERO ES VERDAD! Por caja probando tres cajas para poder pagar mí compra e irme a mi casa y voy a la qué parece más grande y tampoco ní yo mismo que voy en silla de ruedas no puedo salir y tengo qué dar toda una vuelta para poder pagar.
Pago pido por el Gerente el Sr. Eugenio Rodenas amablemente y le explicó el problema y me dice qué es imposible yo le digo sí pasa le doy 1000€ coje el carro de malas maneras y muy enfadado cuando antes sé lo dije coordialmente y se acerca al mostrador lo coje con las dos manos de malas maneras hacía dentro y tampoco pasa ni el carro ni yo lo vuelve a cojer el mostrador y lo vuelve hacer y lo Pone tan a dentro el mostrador qué la chica qué está dentro no puede salir por detrás y me dice la chica qué ella no puede decir nada, normal. Aún así no pasa el carro yo le digo con Ironia BRAVO BRAVO BRAVO Y EL GERENTE ME DICE CON AMENAZAS Y ENFADADO QUÉ LLAMARÍA A LOS MOSSOS DE ESQUADRA POR LLAMAR LA ATENCIÓN. Y VIENE EL GUARDA DE SEGURIDAD Y ME COJE DE LA MANO Y ME DICE QUÉ ME CALLE CUÁNDO ÉL ESTA PARA VIGILAR Y QUÉ NO ROBEN NO COJERME DE LA MANO, NO SOY UN DELINCUENTE, Y LE DIGO QUÉ ME SUELTE Y NO ME TOQUE.
Y YO LE DIGO QUÉ NO HACE FALTA QUÉ SÍ QUIERE LOS LLAMO YO Y QUE NO ME AMENACE PORQUE ESTOY EN MI DERECHO HACER UNA RECLAMACIÓN DE LA GENERALITAT QUE EL NO QUERÍA DARME SÍ NO UNA INTERNA Y LE DIJE QUE NO! Y ESTÓ E LO QUÉ LE HA SENTADO FATAL PORQUE NI ENCONTRABAN EL IMPRESO.
Y HASTA EL VIGILANTE LLAMÁNDOME LA ATENCIÓN Y AMENAZADO, ESTÓ HA SIDO UNA FALTA DE RESPETO A UNA PERSONA QUÉ VA EN SILLA DE RUEDAS Y SÓLO FALTABA QUÉ SE ENFADARAN CONMIGO PORQUE NO PASA SÚ CARRO DE LA COMPRA Y YO, SIN SER CULPA MÍA REPITO LOS CARROS SON SUYOS I LA SILLA MÍAQUÉ ES MÁS ESTRECHA Y NO PASA TAMPOCO.
Está foto es despues de desplazar más de medio metro hacía atrás el mostrador y aún así no pasa.
Es mí protesta por el mal comportamiento conmigo sí no simplemente no han hecho las cosas bien, y además la mala educación del Gerente Sr. EUGENIO RODENAS qué cuando he hecho la reclamación se ha ido me a dejado con sú secretaria para qué me pusiera él sello ella y se ha ido pasando de todo cuando esto és QUÉ LAS PERSONAS EN SILLA DE RUEDAS NO QUEREMOS BARRERAS ARQUITECTONICAS Y NO QUERER SOLUCIONAR NADA E IRSE QUÉ VERGÜENZA.
Espero qué con la denúncia de la Generalitat lo reparen para otras personas como yo, muchas gracias a todas las personas qué nos apoyan
PD: Por cierto tengo una testigo qué ha presenciado toda está situación tan desagradable, para desmentir cualquier cosa qué diga esté Sr. Gerente.
Y es una pena porque soy cliente de más de 15
años he quedado defraudado e insultado moralmente estoy con impotencia y rábia qué personas cómo esté Sr. Tenga estos comportamientos.

Le he puesto 4 estrellas porque han solucionado el problema de las cajas para poder pagar hoy día 31 de Agosto 2019 he ido y el Gerente el Sr. Eugenio Rodenas me ha dicho qué no hay problema ya estan todas bien y hemos estado conversando y me ha pedido disculpas y se las he aceptado y yo también se lo he dicho qué me disculpara a mí también. Esto está bien
Qué ESCLAT No ponga barreras a las personas discapacitadas y sé preocupara de un problema de medidas entre cajas que
Los montadores las pusieron mal, está muy bien.
Muchas gracias a todas las personas qué rectificar es de sabios.
Saludos.
18 septiembre 2019 5:12
En general el supermercat está molt bé, és gran, i els treballadors que em em van atendre eren molt amables. He anat 3 vegades, però no tornaré més. Fa uns 15 dies vaig veure com un dels caps cridava a un dels treballadors, no sé el motiu però aquesta actitut no em va agradar gens, així que ho sento molt pero no hi tornaré a comprar allà.
11 septiembre 2019 21:26
Supermercat molt gran i complet. Tenen de tot, inclòs una fleca on pots fer un cafè, un mos i fins i tot menjar-te un tall de pizza recent feta. La marca Bonpreu m'agrada molt. L'únic fallo que he tingut va ser per la caixa rapida.no em va aplicar uns descomptes i vaig perdre molt de temps perquè m'ho rectifiquessin. No ho recomano si vas amb descomptes o molt productes.
02 septiembre 2019 23:02
Buen sitio para comprar. Lo que más me ha gustado ha sido el carro- coche que gracias ha ello he podido hacer la compra tranquila pq ni niña que es pequeña iba jugando la mar de encantada.
02 septiembre 2019 15:23
D'entre els supermercats d'aquest estatus, destaca la seva amabilitat per sobre de tot. Productes de proximitat, compromís amb Catalunya. Ho té tot!
26 agosto 2019 5:00
Muy amplio donde puedes encontrar varios productos a más de la típica alimentación menaje, jardín, pequeño electrodoméstico etc.
28 julio 2019 13:57
Es un supermercado que encontrarás de todo. Hay un puesto de Shushi, que está muy rico.
Muy recomendable
19 julio 2019 7:43
M'ha agradat molt. És la primera vegada que l'he visitat però hi tornaré sovint. A totes les seccions està tot molt ben posat i pots trobar molta varietat de productes de moltes marques diferents. Les coses de casa molt maques.
01 julio 2019 9:47
Supermercat molt bé, hi trobes molta varietat en tot. La pizzeria és justeta, poca experiència i poc complertes.a l'esclat de Vic molt millor.
30 junio 2019 7:23
Centro nuevo, con gran variedad de productos alimentarioe, también tienen libros, artículos de decoración, plantas para centros de mesa etc.
29 junio 2019 18:12
Como supermercado esta bien. Pero cuando has de comprar al detalle es un problema, en la pescaderia me han llegado a dejar esperando en mi turno para atender otros temas (horno, otro cliente, consultas,) hasta 5 veces seguidas, he dejado de usar el servicio. La panaderia bien si no te han de envolver nada, si compras algo que se deba envolver estas perdida.
25 junio 2019 4:22
Gran superfície comercial amb bons productes. Pràctic per aparcar. Potser caldria punts de càrrega per cotxes elèctrics.
16 junio 2019 17:06
Muy bien, todo muy bien organizado pero creo que haria falta pun punto de carga para coches electricos
13 junio 2019 8:46
Personal de pizzería sábado tarde no cualificado.
Resulta que hay una clienta esperando su pizza y yo pido la mía.le entregan a la mujer su pizza.yo voy viendo como van haciendo pizzas para el mostrador, durante 15 min de espera decido preguntarle por mi pizza. Resulta que siendo yo la ultima y única cliente que había esperando.habían echo mi pizza, y no me la habían entregado.
Pues me hago 2preguntas:
1.si soy la única cliente que queda pk sacan mi pizza hace 15min y no me la dan?
2.si me ven allí esperando pk no me preguntan si me falta algo
O de creen que estoy ahí observándoles porque me aburro?
Pues cuando les preguntó x mi pizza, miran ven que esta allí, sacada en su caja. Y me dicen que no sabían que estaba allí. Son dos trabajando y ningún sabe que mi pizza esta echa.
Alucinante!
10 junio 2019 4:05
El supermercado al que mas me gusta ir. Tienen el genero muy bien colocado con letreros en las neveras, Hay de todo, incluso libreria, floristeria, pan de multiples clases. En fin si me pierdo que me busquen alli.
03 junio 2019 2:34
Buena calidad de los productos. No hay muchas ofertas. Deberían apuntarse a la moda de los espacios silenciosos, la megafonía llega a molestar.
24 mayo 2019 23:51
Un buen supermercado, con productos de proximidad, amplio parking, con cada compra acumulas una cantidad de € que puedes canjear cuando quieres, sin tener que hacer un mínimo de compra.
03 mayo 2019 3:46
El millor supermercat de Girona en qualitat, varietat de productes i atenció al client. Gran celler on trobar tot tipus de vins i caves i sobretot productes de proximitat.

Escribe una reseña



Calificación general: