02 abril 2024 4:24
Un trato excepcional y muy agradable por parte del personal.
Gran variedad de productos y de calidad.
Lo recomiendo
31 marzo 2024 17:09
Confiança amb la marca bonpreu!
Qualitat i preu excel.lent!
Tracte del personal amable i resolutiu !
17 diciembre 2023 9:33
¡Una tienda bien cuidada y limpia, con estantes bien organizados! En definitiva, sólo cosas positivas, ¡me encantaría tener lo mismo en Francia!
PD: ¡¡¡Además de algunas panaderías magníficas! ¡¡Una buena zona de snacks también!
14 noviembre 2023 12:45
Bon aparcament
Pots endur te el peix cuinat al moment
Bones verdures i un espai agradable
20 septiembre 2023 4:22
Una llàstima haver de deixar d'anar al supermercat que tinc més prop de casa, pel mal tracte del personal.
Avui concretament pregunto a una joveneta on puc trobar salsitxes, i sense tan sols aixecar la cara per a mirar-me, em diu, allí al fons.
Vaig ser al fons i no vaig trobar el que buscava, així que vaig retornar els productes que ja tenia en la bossa, i vaig fer uns quilòmetres més per a fer la compra en un altre supermercat
04 septiembre 2023 10:37
El supermercado como tal no tengo ninguna queja relación precio. Pero el personal me parece de lo más desagradable sobre todo la sección de charcutería ni te escuchan cuando les dices cómo quieres el corte del embutido te lo hacen como les da la gana por otra parte me he encontrado ir a una caja a pagar y decirme que me baya a otra sin ninguna explicación cuando aveces hay hasta tres personas allí hablando con lo cual ahora solo boy a buscar cosas puntuales
31 agosto 2023 13:20
Ir al mediodía, y pedir un bocadillo de atún y por pereza a no hacerlo te digan que no tienen, y que sólo tiene embutido. Cualquier otro esclat te lo hace sin problemas. Esto se tendría que mejorar ya que es uno de los menos concurridos
17 mayo 2023 21:35
És el lloc de referència de les compres de casa. Acostumen a ser espaiosos, amb bona llum, personal molt atent i gran assortiment de productes
11 mayo 2023 14:12
Esclat nunca falla con el personal, siempre son amables, simpatic@s, atent@s y ayer sábado por la tarde, la chica de charcutería, con gafas, un encanto de chica, la cajera y la atención al cliente, exquisita y Cristina de panadería, profesional, ofreciéndonos promociones, simpática y muy muy amable.
Encantada de ir, no solo por la variedad de productos, sino, por el personal.
30 enero 2023 21:58
Sóc clienta des que es va obrir a Sarrià de Ter. El supermercat esta molt net, ampli. Amb molt producte per triar. Un gran parking.però el millor és el personal que teniu a totes les seccions. Mai m'he trobat a ningú desagradable. Sempre disposats a ajudar i assessorar.
Per mi les persones són el que fa que torni a comprar a qualsevol establiment.
Moltes gràcies per fer-me sentir com a casa
Maria Carmen
20 diciembre 2022 12:37
Es un dels supermercats de on les persones amb problemes de intolerancia a gluten tenim força de productes.
Destacar la professionalitat amb que tracten a la clienta / nt.
Molt bon producte frec.
11 septiembre 2022 11:00
El supermercat està ben organitzat, es troba tot fàcilment, els productes propis molt bona qualitat, tenen peixeteria, carnisseria i zona de embotits al tall, la atenció del personal maravellosa.
El supermercado està bien organizado, se encuentra los productos con facilidad, los productos propios són de muy buena calidad, tienen pescaderia, carnisseria, zona de embutidos al corte, el personal és maravilloso.
08 septiembre 2022 6:28
Passadissos amplis, ambientació i llum càlida, música suau, personal amable, no sol haver-hi els garrulos que trobaràs a supermercats espanyols, gairebé mai has de fer cua per pagar i als aparcaments hi ha places reservades per vehicles elèctrics. Com sempre, un 10 per l’esclat.
02 junio 2022 16:42
Vull agrair la confiança amb el client que tenen al Bonpreu-Esclat. M'he trobat en una situació de difícil justificació a l'hora de fer un canvi en un producte, i no han dubtat en fer-me confiança. Moltes gràcies, continueu sent el nostre supermercat.
01 mayo 2022 16:54
Quero agradecer a la Dolores de attencion al cliente de Esclat de Sarria de Ter por solucionar m.rapido, super amable i m.eficaz un problema de targeta cliente-tema facturas. Gracias.
27 febrero 2022 2:48
És molt pràctic, quan agafes el tiquet de tanda pots voltar tranquil·lament fins que a la pantalla surt el teu número.
07 enero 2022 15:57
Botiga inaugurada a finals de 2021. Està ubicada en un edifici restaurat i completament nou, a on abans és trobava una gran botiga de Mobles. A la planta baixa trobem un aparcament tancat per clients. A l'exterior hi ha aparcament i a la part posterior, hi ha un altre ample espai per aparcar sense cobrir. La botivlga es troba a la primera planta, de fàcil accés per escales mecàniques i ascensor. Un cop a la botiga es com la resta dels supermercats Esclat: molt net lluminós i perfectament endreçat, gran varietat de productes i de preus. Carns, embotits, formatges, peix, Sushi, fruites i verdures. Qualitat i producte fresc. Tot un encert per Esclat obrir aquesta botiga en aquesta ubicació.
30 diciembre 2021 12:16
Perfecte! Per fi un supermercat com cal a Girona nord, que tot ho posen a la altra banda de Girona i aquí també viu gent q necessita aquests serveis.
23 diciembre 2021 4:22
Les grans superfícies de la cadena Esclat tenen un alt nivell de qualitat, tenen molt bona distribució i selecció de productes.
En aquest centre de Sarrià de Ter compleixen les expectatives.
L'únic petit detall en contra és l'aparcament, amb poques places.
23 noviembre 2021 10:08
Limpio y bien ordenado pero aún no estan bien rodados: equivocadas fisicamente las ofertas de dos productos y no tienen los folletos de las ofertas. Un inconveniente es que la parafarmacia se paga aparte. Aparcamiento exterior e interior.

Escribe una reseña



Calificación general: