24 marzo 2023 20:48
Escogimos esta escuela por el proyecto pedagógico, el patio de arena y con árboles y finalmente por la cercanía a casa. La atención que le dan a la laicidad y diversidad, la educación emocional, el colaboracionismo o trabajo en grupo, el desarrollo del pensamiento crítico y la curiosidad, que podemos constatar día a día con los comentarios y reflexiones de nuestras criaturas, reafirman que, sin duda es la escuela apropiada para ellas. A pesar de que sea de nueva creación, con todos los cons que pueda traer, los pros de todo los demás supera infinitamente este viaje. Igualmente, nada de esto sería posible sin el equipo Educativo, tanto de personal de la escuela como del personal del tiempo de mediodía. ¡Gracias a todas las personas del 9 GRAONS que hacen de esta escuela un sitio único!
15 noviembre 2022 23:56
Té un pati increïble, amb molt d’espai i arbres. Els prefabricats han permés unes instal.lacions noves, amb aire acondicionat, molta llum natural i fet a mida per aquesta escola que va pujant a mida que incorporen cursos.
03 junio 2022 4:04
Encantados con la escuela, el proyecto y los profesores. Mucha felicidades! Gracias por vuestro entusiasmo en la educación de nuestros niños y niñas! Ángels gracias por todo tu trabajo y dedicación a mi hijo. Felicidades tb a Fundesplai y el AFA de la escuela.
18 diciembre 2021 12:47
Fatal. Meros cubículos de obra. Niños amontonados para recibir sus primeros años de educación.
23 enero 2021 1:32
El 2014 varem escollir la 9 graons d’entre tota la oferta educativa que teníem a l’abast, públic. La seva presentació i equip 2 dones 2 homes ens va captivar. Ara han passat 3 anys i junts construim l’escola i la confiança és total. Sònia, Àngels, Jordi i Òscar i tot l’equip que s’ha anat afegint any rera any que suma. A més tenim a Fundesplai que fan una tasca alineada i afectiva al menjador i acollides. Tenim cuina pròpia i una AFA valenta i compromesa, que juntament amb tot l’equip han aconseguit coses increïbles. El millor de tot.els infants están molt contents i tenen una pedagogia oberta transversal i humana. Gràcies 9 graons.
08 enero 2021 3:59
L'escola 9 Graons és la millor escola per als nostres fills. Cap escola és perfecte, i cadascú ha de trobar la seva, però per a nosaltres és un espai d'aprenentatge i creixement personal, no solament per als infants, si no per a nosaltres com a família. Malgrat tot el que comporta ser una escola de nova creació, han aconseguit prioritzar el que és important, l'educació assertiva, emocional, amb espais de llibertat, formant infants autònoms, educats en la igualtat i la diversitat, combinant la mirada artística amb la científica. No puc estar més segura que els nostres fills tenen la millor escola possible. Gràcies 9 graons!
04 enero 2021 23:17
Escuela estupenda, mi nieta María dice que es fantástica, va súper contenta

Escribe una reseña



Calificación general: