25 octubre 2023 18:46
Estudié en esta escuela desde sexto de primaria a cuarto de la ESO, y es posiblemente la escuela que recordaré con más cariño. Y no porque sea a la que he atendido con más tiempo en toda mi vida. Más bien, porque los profesores son considerados y rigurosos a la vez, siendo capaces de respetar y ayudar al alumno pero al mismo tiempo haciendo ver al mismo cuando tiene que mejorar en ciertos aspectos académicos, incluso para personas que no están acostumbradas a pedirla (Como yo). Todas las instalaciones tienen la tecnología necesaria para estar integradas a la educación de hoy en día, combinando trabajo completamente en línea con los clásicos pluma estilográfica y papel. Sus festividades son muchas y muy variadas pero yo considero que son más disfrutables en cuarto de la ESO. La comida del comedor no suele apelar al paladar común de los niños, y aunque les cueste acostumbrarse, podrán abrirse a comidas sanas, ecologicas, y hechas con una amor que se nota. Se trata de una escuela más bien pequeña, pero si tu hij@ es capaz de aprovechar su tiempo y esfuerzo aquí, te prometo que no te arrepentirás.
13 agosto 2023 20:22
Cuando iba las taquillas se caían, la comida del comedor incomible. El cocinero se rascaba dentro de los pantalones y nos servía la comida. Y en la ESO y primaria habia cada profesora.
Eso fue en otra época, ahora parece que las profesoras son más vagas quieren trabajar menos sobretodo las de educación infantil, no miran las mochilas a los niños y hacen que entren con la agenda en la mano ahorrándose ellas faena. Ponen para comer hummus a niños pequeños, hola?
En parvulario hay mucho descontrol por parte del profesorado, saben que los niños se ponen malos siempre y los sacan a pisar charcos cuando hace mal tiempo. Spam mis co, si no os gustan las críticas mejorad.
02 junio 2023 19:42
Com a pares d'alumne d'infantil estem molt contents de l'elecció d'escola que vam fer.
Gràcies a tot l'equip docent d'infantil (en especial a la tutora de i3), a secretaria, menjador.

El nostre fill va feliç i nosaltres molt contents i ben tranquils.
28 mayo 2023 17:19
Jo quan anava al Berganti les taquilles estaven perfectes, les mestres eren unes grans professionals disposades a ajudar sempre i en “Xus cuinero” és una gran persona i cuiner que ens tractava de meravella. Mai, i em vaig quedar a dinar des de P3 a 4t ESO, vaig veure ni una mica de deixadesa ni brutícia i menys el que es diu que es tocava i servia. El menjar et pot agradar més o menys però tot era net i ben cuinat.
Els meus veïns hi van actualment i estan encantats amb les mestres d’infantil i amb la manera de fer. Els nens no es posen malalts per trepitjar bassals!
Es una gran escola que va millorant en molts àmbits.
Menjar ecològic i de proximitat. Tracte humà i proper amb noves metodologies.
Una escola on recomanaria anar, sens dubte.
27 mayo 2023 23:09
El millor de l’escola és sens dubte la qualitat humana de tot l'equip que la forma, desde les persones que donen la benvinguda a l’infant cada dia amb un somriure a la porta, la cuinera que ingenia plats saludables i al gust dels petits i grans, el personal que deixa l’escola llesta perquè es pugui tornar a embrutar jugant, l’equip directiu proper i entregat per fer una escola millor cada dia, i tot l’equip docent, en especial l'equip d'infantil, que fa que l’estada a l’escola sigui una segona casa amb l’afecte i estima que es mereixen tots els infants i joves. Tot aixo sense oblidar la línia pedagògica basada en l'alumnat com a protagonista principal del seu aprenentatge, creixent competencialment a través de la vivència i l'experimentació, i cultivant sempre els valors que els fan ser grans persones.
24 mayo 2023 13:09
L’Escola Bergantí és una escola familiar, d’una sola línia, i és on han cursat els estudis els meus dos fills, des de P3 fins a 4t ESO.
La majoria del professorat han estat bons professionals, atents amb els nanos, especialment a les primeres etapes preescolars i infantils, que és quan més ho agraïm pares i mares.
Les instal•lacions són àmplies, tenen cura de l’espai exterior i interior, i amb ganes de millorar-les i actualitzar-les.
La meva particular experiència ha estat molt positiva, i els meus fills sempre han estat molt contents. Sobretot pel rècord que s’enduen un cop acaben aquesta etapa.
A nivell educatiu, en termes generals, les qualificacions són per sobre de la mitjana, tot i que això depèn més de l’alumne i de la seva dedicació. Un altre característica que ens va sorprendre és l’interacció de tots els alumnes de l’escola des d’infantil a l’ESO. Es coneixen tots. No és d’extranyar passejant pel poble trobar-te un nen petit d’infantil que saluda al teu fill de l’ESO. És com una gran familia
26 febrero 2021 1:58
This school has been going strong for over the last 50 years! They started of with a very small amount of students in an old building. They have grown so much over the years and are continuing to do so, in many areas. Recently they were awarded for being a Green School. Their students are content and many alumni are now sending their own children there. Great teachers educate students who are confident for what ever the future might bring them! Well done Berganti for so many years of excellence.
12 febrero 2021 14:56
Comento desde este correo ya que el mio no puedo acceder, Este es el segundo año y muy mala gestión a la hora de respetar a los alumnos y confiar en ellos.
05 marzo 2019 8:54
Com a responsable del menjador que l'Esberla fem durant fa més de 3 anys a l'Escola Bergantí, només tinc paraules d'agraïment per totes les professionals que hi treballen. Sempre ens hem sentit molt acollides a l'escola, ens han donat l'oportunitat de créixer com a cooperativa i fer créixer la consciència alimentària en col·lectivitats que tant important és per nosaltres.
Hem pogut desenvolupar una línia pedagògica d'acompanyament respectuós cap a l'infant, posant en consonància tot l'equip de l'escola amb tot l'equip de treballadores de l'Esberla, per atendre necessitats dels infants i resolució de conflictes.
Així que Bergantí, des de l'Esberla us desitgem per molts més 50 anys de creixement, cooperació i educació!
Moltes gràcies!
02 febrero 2019 4:14
Escola amb grans professionals, i bones instal.lacions, amb una atenció inmillorable als nostres fills; atents a qualsevol problema, tant escolar com personal possant totes les eines necessaries en la resolució del problema, Absoluta confiança.

Escribe una reseña



Calificación general: