24 marzo 2024 10:41
A very good school the teachers and the monitors are very nise, the location and the green parks of the schjool are nise.
22 marzo 2024 9:34
Una de las mejores escuelas de Barcelona sin ninguna duda.
Mis hijos van muy contentos a la escuela.
26 enero 2024 18:25
Una mala experiencia. La escuela se detuvo a tiempo. No trabajan con la acogida, la inclusión y no saben cómo tratar con los estudiantes extranjeros. Les gusta imponer la imagen de que "son los mejores" siempre alabando que es un colegio tradicional de Barcelona. Sólo hablan catalán y nada más. No existe la gente que habla otros idiomas porque no lo hacen! Sólo tienen clases de francés o inglés como parte integral del currículo escolar. Nunca admiten haberse equivocado, han construido una red de protección altamente perspicaz donde no aceptan críticas y se defienden unos a otros para que sus errores nunca salgan a la luz.
Definitivamente no recomiendo esta escuela a nadie!
14 junio 2023 19:18
La direcció de l'escola O empàtica amb el professorat. T agafen un extremis al juliol per què estan penjats i no tenen a ningu amb 22 anys i només un d experiència com es obvi. A mitjans de juny el diuen que no et volen més perquè no tens experiència i no coneixes l escola. Quins ous! Tenen als professors i les professores espremuts i són tan pocavergonyes i tant males persones que sabent que no.et volen pel curs següent t ho diuen a última hora.
07 agosto 2023 1:47
Elsa, el que haurien de fer en aquesta escola si tinguessin un mínim sentit de vergonya és treure el roc-monolit amb les paraules de pau, lucidesa cordialitat.dels temps de l' Emili Teixidó. És grotesc que encara continuï dins del reciente escolar. I amb això crec que ho dic tot.
22 noviembre 2023 0:32
Miquel, ja poden pagar pàgines a "La Vanguardia" fent-se publicitat, perquè la meva experiència amb l´escola va ser lamentable.

Continuïn donant-se "autobombo", que això ho saben fer bé!
05 junio 2023 5:54
He treballat amb ells (Robòtica educativa) i he de dir que són dels millors centres amb qui he treballat. Primerament per implicació de l'equip docent, com els diferents caps de departament. Tanmateix, els alumnes molt proactius a l'aula gaudint amb els seus companys d'aprenentatge. Tant les instal·lacions com l'espai on està ubicat és tot un punt a considerar. Si tinc descendència en algún moment, em plantejo seriosament aquest centre dins del rànquing personal d'escoles i instituts amb què he treballat.
27 mayo 2023 15:44
Fantàstica experiencia de aprendizaje en l'Ascola. Todo está hecho para que los niños aprendan, las aulas están diseñadas para hacerlos sentir cómodos y no se sienten presionados por el deseo de alcanzar buenos resultados.
27 octubre 2023 23:33
¿Aulas "diseñadas para que los niños no se sientan presionados por el deseo de alcanzar buenos resultados"?
¡Menuda tontería acaba de escribir!
¿No será usted otro de la escuela "camuflado"?
22 noviembre 2023 0:34
Pedro, segur que s´escriu "l´Ascola"? Si escriu en castellà, no será "en la escuela"?
¡Menudo despropósito su escrito!
06 enero 2024 15:14
Pedro, segur que s´escriu "ascola"? ¿Se siente usted "cómodo" con esa ortografía catalana?
03 mayo 2023 17:39
Vam canviar d'escola per la desatenció que teníem a l'escola d'orígen, pública (especialment vam patir desatenció a la diversitat i inclusivitat).
Aviat haurem complert un curs sencer a l'escola Betània -Patmos i estem molt contents. Tenim una filla a infantil i un fill a primària. Hem vist un canvi evident en els nostres dos fills: han adquirit hàbits de treball (ells sols seuen a la cadira i poden estar estona concentrats fent una activitat, especialment si és creativa com dibuixar, abans no), estan més actius físicament en horari escolar i surten de l'escola més contents que abans, estan millor atesos (especialment l'abordatge de la inclusió) i ho notem molt.
A més, la comunicació de l'escola cap a les famílies és constant, notem que l'escola tracciona cap a l'organització del dia a dia dels nens i això impacta a la nostra vida familiar, cosa que agraïm mot. L'equip professional de l'escola està molt implicat. Quan llegeixo els comentaris negatius que he vist en algunes ressenyes, sento que és injust per les persones porten aquesta escola, mai hem vist tanta implicació en una organització. Com a punts de millora trobo que es podria millorar l'AFA i les seves comissions:)
29 marzo 2023 23:42
El meu fill va a P1 i estem molt contents. Les instal.lacions d’infantil, son espectaculars.
23 octubre 2022 23:38
Lo que le ocurre a este colegio es lo mismo que le ocurre a muchos otros centros concertados, o privados, que no son realmente "top": preocupación por la imagen que se da, por el continente, y no demasiada por el contenido, especialmente si "no se sabe", "si no sale de sus paredes".
¿Endogámica? Por supuesto! Si eres exalumno con un apellido "lustroso", siempre te podrán "echar una mano". Y si no lo eres pero tienes "pedigree" suficiente, pues lo mismo.
Si alguien de la escuela lee este mensaje, que responda esta pregunta: ¿qué criterios se siguen para contratar al profesorado de la escuela? Si quieren decir la verdad, mejor no responder. Ahórrense todo eso del "currículum", etc, etc.
21 agosto 2022 13:13
Ex alumno promoción 1973. Desde parvularia a COU. No aprendí nada. Años después cometí el error de llevar a mi hija. Tuve que sacarla a los 13 años.
01 julio 2022 13:26
Es un colegio de marketing. Probalmente El Sr. Herminio que escribe sobre "La Paz, Lucidez, Cordialidad, Coraje y Equilibrio", que es el lema que tienen en su piedra insignia, sea el Cap d'Etapa ESO, en el que para "poder" con los alumn@s se ha inventado un sistema que se le llama "Peixera", donde los alunm@s que no se comportan bien, los dejan castigados en una especie de sala, para que cuando los demás alumn@s pasen lo vean en la pecera, ridiculizar básicamente. El resto de docentes, cuando han de transportar exámenes, colgar murales.preguntan si hay "peixets", para que se lo hagan o les ayuden. Que viva la pedagogía del siglo XXI.
Sólo les importan cuántos aprobados tienen de las PAU, pero no dicen cuántos dejan por el camino, que son muchos.
Dicen tratar la diversidad y ser inclusivos, lo cierto es que si lo tratan es después de pedirlo las familias por activa y pasiva, y eso año tras año.
Se las dan de un alto nivel de inglés. La realidad es que el nivel puede ser económico, los niños hacen extraescolares de idioma o tener una chica filipina en casa para que les hable inglés.
La actual dirección es justita en capacidad y ni que decir en valores que está por debajo de 0.
Bueno: Instalaciones, extraescolares, el 30% del profesorado correcto (el resto justo muy justo o bajo mínimo).
No estoy exagerando en nada y tampoco digo más de lo mínimo, podría decir muchas más situaciones negativas de la escuela, como por ejemplo la soberbia que se gastan.
07 febrero 2022 23:56
Aprendí a jugar un poco mejor al billar al salir de clase. Y poco más. Promoción yakutake.
17 enero 2022 3:29
Molt decebuda. I si us plau, no feu propaganda els mateixos mestres de l´escola, que se us veu el llautó.
03 marzo 2019 16:28
Soy madre de 2 alumnos, 1 niña con problemas de aprendizaje, y desde aquí quiero agradecer enormemente el gran apoyo recibido por el colegio.
Y 1 niño conAltas Capacidades, al cual valoran y apoyan, adaptándole todo lo que necesita.
Siempre hemos recibido ayuda, cariño, y estoy muy muy agradecida. Mis hijos son felices, los medios que tiene el colegio (profesores extra), etc son muy profesionales.
Mis hijos tienen valores (porque en casa los trabajamos), pero en el colegio siguen inculcando valores, es un trabajo mutuo y yo para nada siento que sea un colegio que solo mira por el marketing. Hace 10 años que mis hijos están en Betania, y siempre nos han ayudado mucho.
03 mayo 2018 1:06
Agraïm tots els comentaris però lamentem certes opinions. A l’Escola eduquem els infants i els joves amb l’objectiu que tots puguin esdevenir persones preparades intel•lectualment, saludables, lliures i felices, capaces de prendre decisions creatives i responsables per a un món millor. Es tracta d’un noble objectiu que demana temps i confiança, com ens expressen cada any els nois i les noies que acaben la seva trajectòria escolar amb moltes ganes de continuar engrandint els seus recorreguts vitals; joves, per cert, amb un enorme sentit crític i amb un profund coneixement de la institució.
09 agosto 2023 1:55
Home! Un representant de l 'escola que escriu en català sense faltes d'ortografia i amb un bon ús dels signes de puntuació! Miraculós!
27 abril 2018 21:24
Trobo molt interessant que hi hagi un comentari de la pròpia escola a les valoracions de la mateixa. Tant les paraules aportades des de el compte oficial de l'escola, com l'ideari del centre són magnífics. És difícil imaginar una escola que no pensi en si mateixa com una opció excel·lent. El problema de les paraules/idees és que només cal imaginació i bons propòsits per plasma-les en un paper. Acompanyar-les d'accions que les tornin realitat, això ja és bastant més complicat. I és aquí on l'escola Betània Patmos fa figa. Per posar només un exemple: l'escola publicita amb orgull la seva capacitat d'atendre la diversitat a les aules. Tant és així que disposa de personal específicament destinat a aquesta tasca (CAD). Com a idea, disposar d'aquest capital humà amb el que tractar una diversitat que, fruit de la societat actual, de ben segur es produirà a l'aula, és fantàstic. Els problemes però, arriben quan se n'ha de fer ús. En aquell moment és quan es fa patent que si un nen/a té alguna dificultat (sigui per excés o per defecte de capacitats), la solució no arribarà de les CAD, ni tal sols de l'escola en el seu conjunt, si no que la recomanació general als pares, serà que busquin solucions externes: professors particulars a casa, activitats d'enriquiment organitzades a centres alternatius, etc. Dit amb paraules senzilles, les CAD en aquest cas és torna un exemple de bon propòsit amb nefasta implementació. I no és l'únic. Com a familia, hem patit situacions d'aquest estil i som coneixedors en primera persona de diversos casos similars en d'altres àmbits a l'escola. Al final, com moltes altres families abans que nosaltres, la solució va ser marxar. Tot i que ja fa un temps que no hi som a l'escola, vam deixar molts amics allà i malarudament alguns d'ells ens confirmen que la situació continua sent la mateixa. És per això, que no puc estar més d'acord amb els comentaris referits a que Betània Patmos és una escola més preocupada de la imatge del centre (idees) que de trobar solucions als problemes reals dels seus alumnes (accions).
14 marzo 2018 9:14
Colegio con un ambiente extremadamente pijo. La falta de valores en muchos de sus alumnos es más que evidente.
25 febrero 2018 7:03
Escola amb unes instalacions excepcionals, però carent d'un projecte educatiu seriós. Es troba a faltar l'educació en valors i la correcta gestió de conflictes. És una escola que ha funcionat bé durant molts anys, però en aquests moments és molt evident la inexperiencia del nou equip directiu, més preocupat de la imatge que projecta l'escola cap a l'exterior que d'abordar els problemes interns del propi centre (que no són pocs). Crec que és una escola amb molt potencial, però ara mateix no la recomanaria a ningú.
29 enero 2018 2:51
Una escuela extraordinaria, llena de profesionales creativos, entregados a su trabajo y que afrontan el reto educativo con energía positiva. Educación de 2 a 18 años. Escuela laica, concertada, mixta y multilingüe. Su lema "Paz, libertad, lucidez, cordialidad, coraje y equilibrio". Su visión "estarán preparados".
15 julio 2022 23:31
Sí señor.lástima que usted sea el cap d' estudis de ESO. ¿Qué podría decir diferente? Eso es defender la empresa, y está en su derecho, pero no me vale como comentario objetivo

Escribe una reseña



Calificación general: