06 marzo 2023 19:52
A l'hora de buscar escola uns veïns ens van recomanar el Ratolinet sense dubtar, i us puc assegurar que jo també ho faria, després d'haver-hi confiat les nostres dues filles. L'atenció, la cura, la dedicació i en definitiva l'amor que hem percebut durant aquests anys, són el que més destacaria, i per mi en aquesta etapa és lo essencial. Com m'agrada dir quan recomano al Ratolinet, és com deixar les nenes amb la família.
19 febrero 2023 13:50
100% recomanable, porto la meva néta i igual ella que els seus pares estan encantats, un tracte excel·lent i la nena gaudeix aprenent i socialitzant
30 octubre 2022 5:31
Per nosaltres sens dubte la millor escola bressol que podríem haver escollit.
La nostra filla va començar amb 4 mesos, i les “ratolines” la varen cuidar com si fos una reina. Ara ella te 3 anys i per nosaltres la Maria Antonia, la Lluïsa, la Nuri, la Rosalina i tot l’equip del Ratolinet son com de la família.
T’ofereixen una gran professionalitat, acompanyat de molts anys d’experiència, i el mes important, tot l’amor del món pels seus infants.
Amb els ulls tancats tornaria a escollir el Ratolinet una i mil vegades mes per dur a la meva filla.
Mil gràcies per la gran feina que feu cada dia i tot l’amor que ens heu donat aquest 3 anys.
US ESTIMEM
27 octubre 2022 1:49
Una escola bressol amb caliu. On els infants estan al centre, respectant els seus ritmes i les seves necessitats. El tracte humà és inigualable i les criatures estan felices i ateses en un ambient familiar. No dubtaria en tornar-la a escollir per a les meves filles.
23 octubre 2022 16:38
La millor escola Bressol de Sants.
Com a pares, et fan sentir tranquil. Atenció súper personalizada. Els meus fills van cada dia feliços! Un amor d’equip!
05 septiembre 2022 20:05
Nos sentimos realmente afortunados de haber contado con las Ratolinetas en estos primeros años de vida de nuestras niñas. Todo ha sido cariño y facilidades. Realmente son una segunda familia de maestras con años de experiencia y saber hacer, siempre atentas, y siempre organizando actividades para que los niños aprendan y sean curiosos. No podrían estar en mejores manos. Mis hijas quieren que aprendamos a cocinar como lo hace Lluisa (comida de abuela auténtica). Calidad humana infinita de todas ellas. Flexibilidad de horarios y guía de padres y apoyo como no hay mejor (con las rabietas, el chupete, los pañales.). No os equivocareis con ellas. Gracias de todo corazón.
28 diciembre 2021 9:58
¡La mejor del barrio de Sants! Somos padres primerizos y el acompañamiento de todas las profesionales de El Ratolinet es maravillosa.
La adaptación de nuestra hija (y la nuestra) fue mucho más llevadera gracias a ellas. Lo hacen todo sencillo y te ofrecen todas las facilidades.
Son como una segunda familia. La confianza que te transmiten el equipo de Mª Antònia y Núria y el cariño con el que tratan a los niños es impagable.
Antes de llevar a la niña, nos habían hablado muy bien de la escuela gente de muy distintos perfiles y ahora entendemos perfectamente porqué.
A esta edad lo que necesitan los bebés-niños es mucho amor, cuidado y respeto y en El Ratolinet lo dan a raudales. ¡Repetiría mil veces con los ojos cerrados!
05 noviembre 2021 11:28
El Ratolinet és una escola bressol de 10! És una conjugació perfecte d'experiència, tracte personalitzat (s'adapten a tot), afecte/carinyo cap als nens i ganes de reinventar-se constantment. Els nostres fills sempre han anat contents, i es que les mestres han aconseguit ser de la família. Recomanable al 100%
01 noviembre 2021 12:39
Echaremos mucho de menos a todas las profesoras/personal y en especial a Maria Antonia, que nos han han acompañado durante estos años (tanto a mi pequeña como a nosotros como papis primerizos) y han cuidado y educado a nuestra hija de manera maravillosa. Te transmiten una tranquilidad y cercanía que se necesita en estos tiempos. También destacar la humanidad y la gestión que ha realizado el centro en tiempos de pandemia, admirable. Ir a conocerles, no os arrepentiréis!
11 octubre 2021 15:34
Ha sido toda una experiencia muy agradable con todas las profesoras han sido muy amables y es una guardería muy familiar.mi hija a quedado encantada con todas ellas.si volviera a tener otro hij@ volvería a llevarl@s allí.
08 octubre 2021 11:04
Encantat amb el tracte i l'atenció! Agraïts d'haver cuidat la petita com ho han fet! Recomenat per estar tranquil 100x100!
19 septiembre 2021 7:26
Super recomenable. Hem estat encantats amb el tracte rebut per part de tot el personal, carinyós, atent i amable en tot moment. El meu fill ha estat molt feliç, i nosaltres com a pares tranquils de deixar-lo en les millors mans.
13 septiembre 2021 3:54
Super contents d'haver escollit El Ratolinet, les mestres són encantadores i super respectuoses amb els nens.
11 septiembre 2021 17:25
Un encert haver escollit aquesta escola bressol per a que atenguessin a les meves dues filles, cosa que han fet des de l'afecte cap a la feina d'educar els més petits.
08 septiembre 2021 21:32
Molt agraïts del tracte que hem rebut i de l'afecte que doneu. Totalment recomanable. La millor elecció que vam poder fer per al nostre fill.
10 agosto 2021 4:38
Estamos encantados con todo el equipo humano del Ratolinet. Las instalaciones estupendas y el peque ha estado súper bien cuidado. Recomendable 100%. Una apuesta segura para estos primeros meses-años:)
07 agosto 2021 10:27
Que maravilla haber podido compartir hasta esta instancia con ustedes, somos muy afortunados.
Para mi en particular fueron un amortizador, catalizador de bAuti muy importante y les agradezco desde los más profundo del Corazón.

GRACIAS INFINITAS!
24 diciembre 2017 5:59
Molt recomanable. Tracte excel·lent. Les educadores són encantadores i el tracte amb els nens es fantàstic. Són familiars i properes. El recomano a tothom.

Escribe una reseña



Calificación general: