23 mayo 2022 14:15
És net i polit, un bon lloc per la pràctica dels esports de mar, molt bon professorat, ben preparats, i atents, és un dels llocs més adecuats per la pràctica d'aquest tipus d'esports
19 noviembre 2017 20:23
La gent perfecte per aprendre a fer surf! Ja fa anys que ensenyen a nens i adults la seva gran passió, va ser la meva primera experiència sobre una taula de surf i va ser genial!

Onades i diversió amb molta professionalitat:)
15 noviembre 2017 20:22
Tot i que al principi tenia els meus dubtes de probar el paddel surf, despres d'aquesta experiencia no nomes em va encantar sino que la repetire mes d'un cop. Gracies a la suma d'un ambient precios, un material fiable i un profesor molt compromes i amb ganes d'ensenyar. Recomano que ho proveu ;)
15 noviembre 2017 10:24
Uns cracks. Moltes gràcies per la vostre dedicació, per ensenyar-me lo poquet que se del surf, (però que per mi és molt) I sobretot per ensenyar la cultura del bon rotllo i el respecte en el surf.
Esperem poder seguir aprenent amb vosaltres durant mooooolts anys,
06 noviembre 2017 14:54
Perfecto ambiente de grupo y profesionalidad, un autentico subidón de adrenalina cada una de las clases junto a compañeros de todas las edades.recomendable 100%
31 octubre 2017 22:01
Una gran experiencia, fue un regalo para mi chica y sali casi mas encantado yo que ella.
El sitio fue perfecto, zona cerrada para practicar y luego ruta de cala en cala muy bonito y recomendable.
El monitor un crack, se nota que le gusta lo que hace.

Repetiremos seguro y con mas amigos.
10 octubre 2017 13:52
Primera clase, muy bien, hemos disfrutado mucho.
"Goed georganiseerd, gezellig! "
03 octubre 2017 5:59
Amb l'Escola Catalana de Surf, surfejaràs des del primer día i et quedaràs enganxat! Si no t'ho creus doncs prova-ho!: -P
29 septiembre 2017 1:07
Gran cap de setmana de surf amb l'Escola Catalana de Surf. Una gran experiència! Fet ha fet inscriure'ns al curs complet, així que ens queda molt per gaudir i apprendre amb l'Alejandro, el Benjami i l'Abel!
23 septiembre 2017 8:12
Una molt bona experiència que es repeteix molt sovint, ja que sempre estan buscant les millors condicions per l'aprenentatge i progressió al llarg del litoral Català!
Grans monitors que t'ajuden a millorar tot disfrutant d'aquest magnific esport.
En fi.prova-ho!)
A part d'aprendre et fots un fart de riure! ;-)
18 septiembre 2017 21:08
Ens ha encantat l'experiencia del curs de iniciació al Paddle Surf.
L'Abel és un gran instructor que té moltes ganes d'ensenyar i fer que els alumnes tinguem una molt bona experiencia.
Vam tenir sort amb l'estat de la mar i fins i tot vam poder fer un tastet de surf, el just tenir ganes de repetir amb un curs de surf.molt recomanable aquesta escola.
26 junio 2017 22:20
Molt bona experiència la classe d'iniciació a paddle surf. Ens han portat a un lloc genial per apendre i el professor millor encara, molt compromès i molt atent. Hem sigut un grup petit pero amb bon ambient. Per recomanar-ho a cualsevol que s'ho estigui pensant. Nosaltres repetirem sense dubte!
26 mayo 2017 16:46
Una experiència genial! Hem pogut provar tant surf com paddle surf amb l'Abel i ens ha encantat. Molt i molt recomanable, repetirem segur!
17 abril 2017 12:24
Muy buena experiencia de padel surf, nos gusto mucho y la zona era perfecta! Gracias al monitor Abel, muy simpatico, nos hizo estar comodos en todo momento y nos enseño muchas cosas! Repetiremos! Y probaremos el surf! Hasta la proxima!
04 abril 2017 14:30
Un plaer! Vam fer tant paddle surf com surf. El professor tenia molta paciència i ganes d'ensenyar i això s'aprecia molt! Va estar tota l'estona (més temps del previst) pendent de que estiguéssim a gust aprenent, i vam ser capassos d'aixecar-nos i practicar els dos esports. Una experiència recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: