05 septiembre 2023 18:28
Emociones cuidadas y respetuosas. Inolvidable.
Mi hija ha estudiado allí y ahora empieza el instituto con muy buen nivel.
04 octubre 2022 14:54
Molt pocs recursos i personal adequat any 2021/22 per portar nens fora d, estandars. Amor es responsabilitat. Que el nen vulgui sortir d, aquesta escola és rellevant. Segur que amb la nova direcció millora aquest any. Desiree, Gemma a consergeria, Laura Varela a 4rt va ser l, última mestre responsable i amorosa per el meu fill, Elina al menjador, Emili, Miguel, Mirem, Sandra, i alguns mes. Hi han person
es fantàstiques però altres rebu
17 marzo 2022 11:29
Un cole maravilloso desde el equipo docente y administrativo y PAS y las familias y les peques. Ojalá más escuelas públicas llevará esta metodología que pone en el centro el desarrollo integral de las infancias.
05 octubre 2020 10:08
Antiguo Colegio Juan XXIII, años más tarde se pasó a denominar la Rosa dels Vents, y finalmente Congrés-Indians. Una escuela que lleva mucho tiempo en el barrio.
11 mayo 2019 23:14
Jo conec bé aquesta escola. La meva filla va estar anant durant bastants anys. Érem la típica família que volíem alguna cosa millor a l'educació convencional però va resultar ser una gran equivocació confiar en aquest projecte educatiu que fa als nens febles i vagues en el millor dels casos, perquè pot arribar a causar problemes de complexos d'inferioritat, inadaptació. Més tard quan s'han de reincorporar al següent col·legi tots els nens es burlen perquè no tenen ni coneixement ni experiència de gairebé cap matèria i els nens i les famílies han de fer de cop un gran esforç per posar als seus fills en el nivell que porten els altres nens de la seva edat. Els nens poden patir pensant que no tenen capacitat per resoldre problemes, comprendre preguntes, etc En Congress Indians no ofereixen experiències de fer esforços o superar obstacles. El nen tria tot el que vol fer, fins al punt de al menjador també tria si menjar o no, i que menjar del menú diàriament. Han anat tant al seu ritme, al que els venia de gust constantment, sense direcció de l'adult, que no tenen recursos d'aprenentatge real amb els idiomes, amb les matemàtiques, amb la lectura i l'escriptura. No fan gairebé res en tot l'any. Al final et lliuren en una carpeta el que han fet i és sorprenent, no han fet res i els anys van pasando. Los nens necessiten d'un ritme de treball que és bo que adquireixin des de petits, això els enforteix. Si només se'ls deixa jugar i jugar sol voldran més tard jugar i jugar i no tindran aptituds importants com saber organitzar-se, saber ser responsable, hàbit d'estudi, saber estar, i saber fer. És un projecte que mostrant-com avançat i elitista mes bé crea nens febles i consentits. Futures persones adaptades al que és fàcil, còmode i plaent, més controlables encara pel sistema.
Jo escric això per a les famílies que encara estan en aquesta escola i no estan contentes, recomano treure els nens com més aviat, En gairebé qualsevol col·legi públic de projectes o de llibres tant és, podeu trobar un bon lloc de gent competent que sàpiga veritablement com enfortir i guiar els nens.
30 abril 2018 6:58
Escuela muy hippie. Se han negado a hacer las pruebas diagnósticas después de que se diesen cuenta que los niños tienen un nivel muy bajo y que suspenderían. Tanto criticar a la "escuela tradicional" para luego sacar los peores resultados de Barcelona. Yo este año le cambio de colegio.
26 diciembre 2017 3:56
Colegio muy chulo.lastima que no hay muchos colegios en barcelona con este planteamiento de educación.
28 abril 2017 16:43
Un espai de treball amb l, infància respectuós únic a la ciutat, hi ha nens i nenes de 3 a 9 anys

Escribe una reseña



Calificación general: