18 julio 2023 6:49
Aquesta escola és el millor centre en el qual he estudiat. Tot just he acabat el Batxillerat artístic, i ja sé que recordaré la meva estada per l'escola amb molta estima.

El professorat és excepcional, sempre atents a les necessitats i al benestar dels alumnes. A part de transmetre confiança, es nota que els agraden les assignatures que imparteixen, ja que et transmeten la seva passió pel temari. A més a més, hi ha una visió més pràctica de l'aprenentatge, que fa que la retenció d'informació sigui molt més fàcil i duradora.

Per una altra banda, les instal·lacions em semblen molt completes. Les aules pràctiques estan plenes de material i compleixen la seva funció a la perfecció i les teòriques (que són en les que més temps es passa durant el Batxillerat) són molt còmodes. A l'escola d'art d'Olot es pot fer de tot.

Vull valorar sobretot l'ambient acollidor i respectuós que hi ha al claustre. Aquesta escola et convida a ser tu mateix, i no et jutja per ser qui ets. Això facilita un creixement personal immens.

Si saps que el que vols estudiar és l'art, tant fent Batxillerat com cicles, jo no tindria dubtes a matricular-me en aquesta escola. Personalment, penso que és de les millors decisions que he pres a la meva vida. Sense cap mena de dubte.
05 julio 2022 8:49
Vaig estudiar aquí, i molt mala escola. Poc professional i l'aprenentatge és pèsim. Els professors no s'hi dediquen, això fa que ens passessin uns powers points de any en any.
04 marzo 2021 12:46
Doy una estrella porque no me deja poner 0 estrellas. No me dejan entrar
14 febrero 2019 22:07
Se puede visitar el precioso claustro en su interior, vale mucho la pena acercarse

Escribe una reseña



Calificación general: