22 septiembre 2023 8:08
La millor! Excelente escuela de baile: local moderno, colores animados, suelo flotante, Profesor excepcional, Josep es una dulzura, un gran profesional, con el aprendes rápido y fluido, si no fuera por el con lo torpe que soy nunca hubiera aprendido tan deprisa, con su paciencia infinita que tiene! Además organiza salidas chulisimas extra que te diviertes muchos, incluso la cena de navidad genial!
21 septiembre 2023 21:14
L’escola te la sala perfecte. Amb miralls de punta a punta. Terra de parquet, aire acondicionat i calefacció. Sempre està net i fa bona olor. No es pot demanar més. En josep sempre et rep amb un somriure i es nota la organització en totes les gestions.
13 noviembre 2022 15:21
He començat aquest estiu a fer classes de salsa i bachata. Molt bon rotllo des del principi amb tots els assistents, boníssim ambient de treball, música molt encertada i un pou de ciència que ens n.ensenya i resol tots els dubtes. Ja tinc ocupats els dimecres de la resta de l.any! Gràcies x la feina que feu!
08 noviembre 2022 4:30
Aquest any 2022 hem continuat ballant a l'Escola Ballem Junts d'en Josep. La nostra valoració continua sent excel·lent. Hem passat unes molt bones estones a l'escola gaudint dels seus coneixements i del seu bon tracte. Una experiència més que recomanable que t'obre socialment i t'omple de bons records.

Vam començar amb la idea d'aprendre a ballar el curs passat. Estem encantats d'haver-nos apuntat a l'Escola de Ball d'en Josep on aprenem a ballar amb un mètode proper, cordial i divertit. A més, hem tingut l'oportunitat de fer i conèixer nous amics i passar bones estones en les trobades que organitza en Josep, un excel·lent professor de ball i bon amic. Segur que continuarem ballant amb l'escola una bona colla d'anys. Gràcies Josep!
30 octubre 2022 23:18
Estic esperant tornar a començar, l'experiència es super positiva, de diversió, i emocional, gracies al profe que es un professional de cap a peus i gran persona. Moltes gràcies Josep
18 marzo 2022 4:17
Estem enganxats com dos nens petits, ens fa molta il.lucio veure que cada setmana aprenem un pas mes per anar ho lligant amb la musica.gracies Josep per la paciencia que tens! Us ho recomenem a tots els que us agradi ballar independentment del nivell que tingueu.
05 marzo 2022 4:20
L' escola de ball "Ballem Junts" és fantàstica. El tracte amb el professor i els companys excel·lent. Aprèns moltíssim en poc temps gràcies a en Josep, un professor de qualitat! Estic molt contenta amb l'escola, recomanable al 100%!
17 febrero 2022 1:05
Fa més de 2 anys que vinc a l'escola i em sento molt satisfeta amb la familiaritat i l'ambient que has creat. M'agrada la teva manera d'ensenyar i la passió que ens transmets pel ball. Segueix així Josep i no canviïs mai
25 diciembre 2020 3:36
Molt Bona experiencia y el profesor un 10.a mes amb conegut Gent molt maca, y ans hu pasem molt y molt beeeeee.
Recomano que provint la experiencia de sabe balla
19 diciembre 2020 9:07
Si vols passar un bon rato amb la teva parella i aprendre alguns pasos de ball. Aquesta és la teva escola de ball. Bona comunicació i bon professional.
03 julio 2020 10:51
El mejor lugar para aprender a bailar.
Sala muy espaciosa. Limpio. Y un profesor con mucha experiencia.
25 marzo 2020 5:58
En Josep ens va ensenyar el ball del nostre casament. Va ser tot un èxit! N’estem molt agraïts!
22 septiembre 2019 2:49
He estado muy agusto en la escuela y con Josep el profesor además de aprender te lo pasas muy bien os lo recomiendo! Yo repito otra vez!
20 julio 2019 20:00
És el meu primer any a l’escola i m’ho he passat molt bé. He après molt! He conegut gent encantadora i en Josep fa que tot això sigui possible.
Gràcies i fins aviat!
16 julio 2019 2:31
Molt bon ambient per aprendre sense pressió. Bon professor i bons companys. Ens ho hem passat molt bé mentre hem après moltíssim
25 junio 2019 10:22
Las clases con Josep nos gustan mucho, lo pasamos genial, aprendemos y nos divertimos. Hay muy buen ambiente y Josep es un gran maestro. Recomiendo para todas las edades! Mis hijos y mi niña de 7 años han aprendido en poco tiempo varios bailes latinos y de salón. Oleee tú Josep! Sigue así! Hasta pronto
07 octubre 2018 18:57
Jo he apres molt. Pero lo mes important es lo molt que et diverteixes i la gent tan maca que coneixes. A mes, per a mi es basic el gran prefesor que tenim. JOSEP
02 octubre 2018 22:44
Tanto mi pareja como yo, estamos muy satisfechos de haber asistido a las clases de baile de salon en esta escuela. Yo tengo 2 pies izquierdos y pensé que nunca aprendería, pero con la paciencia, entusiasmo y constancia del profe, logré coger soltura. Tuvimos que dejar las clases por traslado en el trabajo, pero en cuanto volvamos, no dudaremos en asistir de nuevo. Gracias Josep; eres un gran profesor, se nota que lo llevas en la sangre.
28 septiembre 2018 10:27
Una experiencia bonissima al llarg dels anys que portem a l'escola, crec que ja en son vuit i pensem continuar mentre poguem
26 septiembre 2018 23:49
La escola de Ball Ballem Junts es molt mes que una escola de ball. Es un club d'amics. I a mes tenim un autentic showman per professor. Som una gran familia.
21 septiembre 2018 13:33
Estem contents d’haver tingut com a “Profe” en Josep.
Únic, tothom ho fa bè o molt bé.
Entranyable.
Amic de tothom.
Gran organitzador.
Continuarem fent camí.
Gràcies Josep
14 septiembre 2018 21:08
Hem tingut el millor profe del mont!
Sencill agradable molt didactic a l'hora d'ensenyar gran organitzador de festes i sortides i bon amic
MOLTES GRÀCIES JOSEP

Escribe una reseña



Calificación general: