08 diciembre 2022 14:28
Después de haber estado casi 7 meses recibiendo clases de Eva, pienso que es lo mejor que hemos podido hacer para nuestra boda. Hemos dado importancia al camino hecho hasta nuestro día, pasando momentos maravillosos mientras aprendíamos a bailar; al final se convirtió en nuestro momento de miércoles tarde. Y hablando de aprender, con Eva se vuelve todo fácil, la paciencia y la psicología con la que enseña hace que cada día que pasa te guste más ir a clase. Solo me salen palabras bonitas para describir nuestra experiencia, la verdad. El baile salió de 10, y contando que mi pareja no había bailado en su vida, la gente alucinó. Recomendado 100%
20 octubre 2022 8:46
Molt contents amb el tracte rebut de l'Eva i molt satisfets dels resultats obtinguts. S'ha adaptat al nostre nivell i hem rigut mentres apreníem. Ens ha posat les coses molt fàcils i ens ha donat molta flexibilitat d'horaris. Una persona molt professional que li agrada el que fa.
19 junio 2022 9:10
L'Eva és una magnífica professional que ens ha ajudat tant a aprendre Salsa, Bachata i Merengue, com a la preparació del nostre ball de casament! Un 10 com a professional i persona
08 mayo 2022 19:43
Hem fet classes de tango amb l'Eva durant casi un any. No només ens ho hem passat super bé a les classes, sinó que hem après tècnica i estil. El dia 9/4/22 vam ballar un tango al nostre casament i els convidats van al.lucinar! Jo no havia fet mai cap mena de ball i va quedar impressionant.l'Eva té una paciència infinita, s'ha adaptat a horaris i necessitats en tot moment. Ens ha ajudat moltíssim i li estem molt agraïts.
A l'escola, un ambient fantàstic. Preus molt assequibles.
Gràcies Eva per tot!
03 marzo 2022 11:51
Gran professional.
Es nota que el ball és la seva passió i així ho ensenya als seus alumnes.
23 diciembre 2021 12:17
Gràcies a l'escola de ball, en especial a l'Eva, per fer-nos una coreografia a la nostra mida pel nostre casament. Vas aconseguir que dues persones que no havíem ballat mai, gaudissin del ball davant de tota la gent que s'estimen.

Agrair-te la paciència que has tingut amb nosaltres.
01 noviembre 2021 23:17
La Eva es molt bona Profe! M'encanten les tevas classes i aprenem molt, esperem poguer tornar aviat a reiniciar les classes, les trobem molt a faltar!
27 octubre 2021 4:50
Mi pareja y yo no podemos disfrutar más de todas las clases, además aprendemos una barbaridad en todas ellas
Es entrar en Aprenem y olvidarte de todo, nos lo pasamos genial!
Eva es una grandísima profesional, además de ser excepcional como persona y un amor!
25 octubre 2021 7:27
Muy agradable lugar, muy familiar, incluidos niños en vivo y en directo.
Eva buena profesora.
No veo mejor sitio para pasar una hora aprendiendo.
12 octubre 2021 9:31
No veig l'hora de tornar, me feia molt de be, trobut a faltar molt la clase de ball, Eva encantadora, genial.
12 febrero 2021 21:00
No veig l'hora de tornar, me feia molt de be, trobut a faltar molt la clase de ball, Eva encantadora, genial.
20 enero 2021 5:06
Com diu un amic meu, jo només ballava en defensa pròpia. A la meva parella ballar li agrada molt i allà que hi anàrem. El tancament obligat a causa de la pandèmia ens ha impedit seguir disfrutant de les activitats de l'escola. Eva és una excel·lent balladora i molt bona profe, dotada de paciència i sentit pedagògic. Esperem poder tornar aviat. Per si no està prou clar, molt recomanable
31 diciembre 2020 12:23
Academia de baile, super recomendable, tanto para adultos, cómo para ñiños
Su profesora Eva, una excelente profesional
Yo personalmente estoy con un grupo de 5 personas, aprendiendo baile latino, y aparte de aprender un montón, disfruto, la tarde que voy
22 diciembre 2020 12:17
La Eva es molt bona Profe! M'encanten les tevas classes i aprenem molt, esperem poguer tornar aviat a reiniciar les classes, les trobem molt a faltar!
18 febrero 2020 7:14
Amb la meva dona ens vam apuntar sense saber absolutament res de ballar. Vam fer-hi les primeres passes passant-nos-ho genial! Inclús vam acabar fent un ball espectacular el dia del nostre casament. El tracte de l’Eva exquisit. Molt recomanable!
21 enero 2020 17:03
Muy contentos con Eva, nos preparo una coreografia preciosa y pudimos lucirnos frente a nuestros invitados gracias a ella!
Mas que recomendado!
03 noviembre 2019 21:51
Fuimos a la escuela Aprenem para nuestro baile de boda, y la verdad es que la atención con Eva fue genial, muy cercana, a cada uno de nosotros nos enseñó de una manera muy personalizada, y nos sentimos muy cómodos con ella, lo recomiendo totalmente y le doy las gracias por formar parte también de ese día sin ella nuestro baile no huviera sido posible!
24 octubre 2019 15:18
Estamos encantados con Eva! Nos ha preparado una coreografía que ha dejado a todos nuestros invitados con la boca abierta. Además nos ha ayudado a perfeccionar las figuras para que se vieran elegantes. Ha pensado en todo, en como es el vestido, en dónde estarían situados los invitados, en las figuras para las fotografías, en el lugar en el que estaremos. No podemos estar más agradecidos!
Os la recomendamos sin dudarlo!
Iván y Lorena
25 septiembre 2019 3:10
Fuimos a la escuela aprenem con el tienpo muy justo, a 1 mes de nuestra boda. La atencion de eva fue muy buena y agradable. Hicimos un instensivo debido al tiempo, nos dio posibilidad de hacer varias horas a la semana. La verdad esque al final salió un baile muy bonito. Eva nos trato genial y se adapto a nosotros ya que los dos somos bastante timidos, nos animo mucho. Estamos super contentos y lo recomiendo a todos los futuros novios.
23 septiembre 2019 18:43
Ens casavem i voliem obrir el primer ball.ens vam decidir tard i lEVA ens va rebre amb el braços oberts. La seva professionalitat i la seva mà esquerra ens va permetre fer un bon ball amb 2 estils diferents. Li estem molt agraïts i la recomanem 100%. A mes, a les classes t’ho passes molt bé i aprofites per fer teràpia de parella
04 octubre 2018 21:12
Molt contents amb els sis mesos que hem estat aprenent a batllar amb Eva.
Tornarem prompte
27 agosto 2018 0:00
Escola amb un tracte molt proper al centre de Figueres.
No havíem ballat mai i ens ho vàrem passar genial!
Amb unes hores de classes particulars i amb moltes ganes i paciència, l’Eva et prepara un bon ball de l’estil que tu triïs, és doncs una escola molt recomanable!
17 agosto 2018 9:05
Anar a aquesta escola de ball per apendre el ball del nostre casament ha sigut lo millor que vaig poder fer. Ens ho vam passar molt bé i sobretot vam apendre moltissim. Els nostres convidats van quedar alucinats amb el nostre ball ja que mai haviem ballat. Moltes gràcies per tot Eva! Ho recomano 100%!
23 octubre 2017 7:17
Molt contenta d'haver après el ball de casament amb ells. També he fet classes variades en les que acabes aprenent moolt. Escola de ball molt recomanable. Els professors son molt propers.:)
29 septiembre 2017 6:38
He fet varis cursos de ball amb l'eva i l'àlex i m'encanta. Molt bon ambient i molta professionalitat.
28 agosto 2017 19:25
No havia ballat mai perquè no m'agradava (potser perquè no en sabia o em feia vergonya). A la meva dona li vaig dir que l'acompanyaria un cop i ja porto 3 anys, un cop a la setmana. Les classes són divertides i amenes, en grups reduits. Gràcies Eva i Àlex.
02 agosto 2017 19:13
M'agrada molt ballar! Amb la Eva i Àlex estic aprenent moltíssim i m'encantaria tenir més hores per fer més classes. Vaig des de la feina capficada i surto d'APRENEM A BALLAR amb alegria i un somriure!:)

Escribe una reseña



Calificación general: