01 noviembre 2023 2:34
Una escuela de danza que va más allá, que acompaña, escucha y acepta la diversidad de una forma maravillosa a través del arte de la danza. Agradecemos mi familia, en especial mis hijas, a las que les encanta bailar, encontrar un lugar con tanta calidez y valor humano ¡Gracias, sois geniales! Un abrazo inmenso
27 octubre 2023 15:22
Porto anys a l’acadèmia i s’acaba convertint en la teva 2a casa. Les profes, les amigues que fas i els festivals són increïbles
22 octubre 2023 5:50
La millor escola de dansa!
Porto ballant molts anys aquí, i per mi és com una segona casa
23 marzo 2023 16:45
Escuela de Danza de mucha calidad, mi hija va desde hace 14 años y es como su segundo hogar, ha aprendido mucho de baile pero también de valores, agradecido a la directora de la escuela y a sus profesoras
14 febrero 2022 18:19
Un gran equip i grans persones que fan la seva feina des del cor. El millor acompanyament que poden tenir els petits i petites. Gràcies noies!
05 febrero 2022 17:08
Estem encantats amb l'acadèmia de ball ATGN (abans anomenada ARTIS). Són unes grans professionals i ens han fet sentir com una gran família. La nostra filla fa 3 balls i no en fa més per manca de temps!
Les professores són genials i la comunicació amb el gran equip és excel·lent.
Els espectacles que han anat organitzat al llarg de tots aquests anys són al.lucinants, es nota l'amor i les ganes amb el que ho fan tot, i aconsegueixen transmetre-ho a nois, noies i família. Com a pares, cada any estem desitjant veure l'espectacle de final de curs, el qual es fa 'a lo grande' i ens omple d'alegria a tota la família.
Les mesures COVID són perfectes. L'escola és un lloc molt segur i hi han invertit molts diners i moltes ganes per a que així sigui. Me n'alegro que puguem seguir gaudint d'aquesta escola de ball en aquests temps tan difícils.
15 enero 2022 6:36
Tengo 15 años, y desde los tres he tenido la suerte de crecer en esta escuela, es como mi segundo hogar. Muchas gracias por tanto ️
28 diciembre 2021 0:37
Artis i després Atgn ha sigut poder tornar, després de deixar de ballar durant 10 anys, al que es essencial per mi: ballar, sentir, disfrutar, compromís, il.lusio, esforç, i llibertat. La millor escola de dansa de Tarragona i el millor equip de professionals i de persones. Gràcies per tot.
29 diciembre 2020 12:26
Muy contentos con el trato, profesionales y medidas adecuadas frente al covid.
Academia con instalaciones muy amplias y todo en excelente estado.
23 diciembre 2020 21:17
L'escola sempre ha sigut com una segona casa. Des de petita que m'he format i m'han obert moltes portes. Les noves instal·lacions són espaioses, netes i amb molt d'estil.
Les mesures de seguretat es compleixen 100% i hi ha una gran responsabilitat front la situació.
L'equip tècnic es molt professional i ben format, molt creatiu i acollidor.
25 enero 2020 13:07
Vinc desde petita a aquesta escola i sempre hi ha hagut un ambient acollidor i familiar. Les professores estàn especialitzades i són molt amables i atentes. En conculsió, és un lloc en que hi estàs còmode.
27 diciembre 2019 4:37
La millor escola de dansa de Tarragona. Ester es una gran mestra i gestora. El seu equip esta format per professores amb expet contrastada i les/els alumnes (de totes les edats) sempre ens hi hem sentit com a casa.
18 diciembre 2019 8:43
Es un lloc molt agradable, familiar i per desconectar del món. Uns professors molt agradables, simpàtics i professionals.
30 noviembre 2019 0:18
Una gran escola amb moltes sales grans i amplies per poder treballar totes les disciplines de ball que s'imparteixen.
Amb bons professors amb anys d'experiencia com a ballarins.

Escribe una reseña



Calificación general: