14 noviembre 2021 8:58
Durant el covid 19, no hi ha seguretat per als nens. El meu nebot va estudiar a Joaquin Reina escola barcelona i van tenir el millor control dels estudiants durant el covid 19. Escola de les aigües no es poden manipular molt bé. Haurien de posar estudiants limitats a classe. 22 estudiants a classe estan fora del rang.
07 noviembre 2020 11:27
Hemos tenido que sacar a mi sobrino de la escuela, como bien dicen es una de tantas llamadas de acogida donde el 90% de los jóvenes que acuden estan en situación critica y de peligrosidad. Algunos irrecuperables. Tiene mucho por mejorar.
22 octubre 2020 2:00
Molt contents d'haver portat al nostre fill a la escola. I encantats amb tots/totes els docents!
06 octubre 2020 23:39
Tinc a la meva neta que sóc jo la que s’encarrega de portala cada dia del mon a l’escola. La veig molt feliç tant a l’entrar com al sortir. Ha fet molts amiguets i amiguetes, la veig que evoluciona molt bé, i és molt estimada pels seus companys. Hi ha alguns nens i nenas d’altres països a la seva classe, el que fa que poguin aprendre coses molt maques i curioses d’altres cultures i també veus com aquests nens i nenas aprenen i participen de la nostre cultura. És un grup molt maco.
El professorat especialment fantàstic. Em sorpren veure que mestres i professores d’altres classes conèixen a la canalla encara que no siguin del seu grup. Veig una bona disciplina dins l’escola, respecte i socialització. Jo no era partidària d’aquesta escola, però la realitat m’ha fet canviar d’opinió.
30 septiembre 2020 13:00
Porto la meva filla des de fa dos anys, i no puc estar més contenta del projecte d'escola i pedagògic. Mestres i famílies molt implicades en una de les escoles públiques amb millors instal·lacions de Barcelona, àmplia, plena de llum i al costat del Parc de les Aigües i els Jardins del Baix Guinardó ideals per anar a jugar al sortir de l’escola.
22 agosto 2018 15:17
Molt orgullós d'aquesta escola. Escola catalana, integradora, diversa, plural i amb molta empenta. L'escola no pot ser un gueto on els nens s'aïllen de la realitat multicultural del país. Just el que buscàvem pel nostre fill. Ja hi porta 5 anys i n'estem molt contents i, el més important, ell també!
09 julio 2017 11:20
És una escola d'educació infantil i primària amb un bon ambient. A cavall entre el Baix Guinardó i Gràcia Nova - Camp de'n Grassot.
Estic molt satisfeta de portar-hi els meus fills. L'escola és un reflex de com està conformat el barri: divers i respectuós. Aprenem a conviure amb molta il·lusió d'acompanyar als nens i nenes en el seu creixement com a persones i com a ciutadans. L'equip docent és genial, compromès i amb moltes ganes de donar el millor als seus alumnes.
28 junio 2017 20:57
Consell per la gent q no ho coneix no és pot opinar sinó s'ha provat
Jo recomano aquesta escola hi la gent que hi està la vol fer seva i millorar dia a dia

Escribe una reseña



Calificación general: