06 octubre 2023 8:27
El nostre fill fa un mes que ha començat les seves primeres classes de piano i està encantat, hi va molt motivat i ha connectat des del primer dia amb l'Anton. Recomanable 100%.
24 julio 2023 2:06
Hem estat anant tota la familia amb l'Anton, el pianista i pedagòg, a classes durant tot aquest darrer curs. Els meus dos nens, la meva dona i jo, i ens hem apuntat altre vegada per aquest proper curs. Setembre del 23.
L´Anton, és tot un senyor de 62 anys, que porta donant classes des dels tretze anys! És a dir, l'any vinent en farà 50 de professió! I tant amb petits com grans, maravella sentir-lo parlar a les classes. Nosaltres ja haviem passat per dues escoles, i que tinguin la super paciència i el feeling del Ton.cap.
El Petit Pianista, és un estudi, que fa que et trobis com a casa. A les classes som grups de quatre o cinc alumnes i ens té una atenció personalitzada per cadascú de nosaltres. Els adults anem amb els aduts i els nens van amb els nens.
Anton! Aguanta! Vinga! L'any vinent celebrerem els teus 50 anys de professió a la música!
24 mayo 2023 1:35
El Petit Pianista és sensibilitat musical, i humana. L'Anton és un gran pianista. Les classes i el temps passen, que no te n'adones, demostrant gran qualitat d'ensenyament musical
21 mayo 2023 19:52
Vaig començar clases al Petit Pianista fa uns 7 mesos i la veritat és que estic molt content tan amb el professor Antón com amb la meva progressió de piano. Sempre ens tracta amb molt respecte i adapta la clase al nostre nivell i horari. Si algún dia no hi pots anar, ell s'adapta perquè puguis recuperar l'hora. Es nota la seva experiència, doncs realment estem aprenent molt ràpid. Ho recomanu a tothom.
26 abril 2023 4:51
El petit pianista es un lugar de grandes profesionales educados y cualificados para el trato y enseñanza con los niños Mi niño a aprendido muchísimo con el profesor Antón y la verdad estamos muy contentos con el aprendizaje en todos los sentidos recomiendo esta escuela al 100%
25 abril 2023 7:15
Escuela musical familiar el dueño Antón es una bellísima persona y un excelente profesor perfecto para los niños y no tan niños
21 abril 2023 20:41
Estem molt contents amb l'escola. El nostre fill de 5 anys ha començat classes de piano i llenguatge musical. L'Anton té molta paciència i dedicació amb els més petits.
18 abril 2023 16:52
Classes molt amenes i personalitzades encara que sigui en grups reduïts.
El professor l'Anton Marimón té molta experiència com a pianista profesional i tot un mestre, també com a docent.
S'adapta a les necessitats de cada alumne i a les seus horaris, poden recuperar classes en cas d'algun dia que no es pugui assistir.
Cada partitura que practiquem, ell les domina perfectament i ens deixa escollir.
03 marzo 2022 0:00
En Septiembre apuntemos a nuestro hijo de 5 años a clases de piano, y estamos muy contentos con los resultados. Esta escuela es profesional y los profesores estan muy por la labor de enseñar. 100% recomendable!
03 febrero 2021 15:58
Estoy muy contenta con las clases de piano.
Mi profesora, Mary, tiene mucha paciencia y grandes dosis de profesionalidad y amabilidad.
He estado muy a gusto desde el primer día.
02 febrero 2021 12:11
Mi hija está encantada con sus clases de piano y guitarra. Los profesores son muy cercanos y atentos. Ella se siente muy agusto y los padres estamos muy contentos con un trato tan agradable, siempre dispuestos a cualquier cambio para adaptarse a nuestras necesidades.
17 enero 2021 2:21
Estic molt contenta de l’evolució que estic tenint i de l’ensenyament d’aquesta escola. Les classes m’encanten i la il.lusió continua dia darrere dia. Us animo a que tothom que senti de la música una passió, vingui que mai és tard.
14 enero 2021 3:57
Un sitio de 10, mi hijo está encantado sobre todo con Antón y Mari, súper cariñosa y tiene mucha paciencia con los niños.se le hace la semana eterna hasta volver a ir. Lo recomiendo 100%
02 enero 2021 14:21
Mi hijo a empezado este año las clases de piano con ellos y la verdad es que esta muy contento, el trato es muy amable y motivador
14 diciembre 2020 22:59
MOLT RECOMENABLE PER TOTS EL NIVELLS! Ha sigut el primer cop que faig classes de piano hi ho disfruto molt, a part de noto una evolució. Els professors són molt ambles i disposats a ajudar-te molt perquè puguis millorar
04 abril 2020 2:12
Molt content d'haver conegut la Mari i el Ton. La Mari una gran professional molt agradable i amb una gran paciéncia que fa que l'alumne se senti reconfortat i l'ajuda a no perdre la il.lusió en cap moment.
05 noviembre 2019 15:10
A la bora dels 62, amant de la musica, agilitzo cap i dits amb la gran profesionalitat i amabilitat dels profesors d'aquesta escola de musica. La recomano per tots y totes
18 septiembre 2019 21:53
He començat les classes de piano aquest juny i de seguida he tocat petites peces. Estic encantada amb la metodologia d'aprenentatge i el tracte.
El meu mestre és el Ton i és un gran professional. En arribar veig la Mari amb els més petits i dona gust!
29 agosto 2019 20:12
Mi hija ha empezado este curso con 15 años y está encantada.
Su profesora Mary es encantadora!
Lo recomiendo al 100%
11 agosto 2019 6:16
Mi hijo ha comenzado este curso con 3 años y está muy contento y motivado. Es un ambiente acogedor, se aprecia la dedicación y el trato profesional es inmejorable. Estamos muy satisfechos:)
23 julio 2019 6:28
Escuela con trato excelente, dónde los profesores se esfuerzan en hacer que los alumnos sean los protagonistas y aprendan desde el primer momento.
Recomendable para todas las edades.
20 julio 2019 13:09
A mi hija de 11 años le gusta muchísimo ir y los profesores son muy profesionales y amables. Lo recomiendo
20 julio 2019 5:54
Inmejorable trato recibido y excelente experiencia de la mano de grandes profesores muy agradables y buenos.
Super eecomendreco
05 julio 2019 9:21
La meva filla està encantada, tot i que fa poc temps que ha començat les classes li agrada molt ja que des del primer dia ja toca el piano. La mestra és molt agradable i té molt bon caràcter. Molt professionals. La recomano.
30 junio 2019 19:34
¡ENCANTADA CON LA MARY!
Solo quiero deciros que si tenéis dudas para llevar a vuestro hijo de 4 años a una escuela de música, lo lleveis a la Mary de la escuela EL PETIT PIANISTA o ahora también lo llaman EL PETIT ARTISTA, pues parece ser que van a dar clases también de guitarra y otros instrumentos más. Muchas felicidades por vuestro trabajo. En especial a ti, Mari. Eres un cien de persona. Conmigo y con mi hijo.
30 junio 2019 4:18
Sóc una alumne de l'escola del Petit Pianista i l'instrument que toco és el piano. Estic molt contenta de la meva evolució tocant-lo. Vaig començar fa dos anys fent classes de piano particulars i llenguatge músical. Mai hauria dit que pogués tocar peces de Mozart en només aquest període. El professorat està molt i molt ben preparat i implicat. És 100% aconsellable. Animeu-vos a provar-ho.
29 junio 2019 3:42
Aquest mes d'Abril he fet el curset de 10 hores en el mes d'Abril, només en porto 5 i mai hagues pogut imaginar el que estic aprenent en tant poc. El profesorat exel·lent, tant com a trcta personal com a prefesors. Molt satisfeta.
16 junio 2019 14:07
EXCEL. LENT PROFESSIONALITAT
Hola. És el primer curs que portem al nostre fill de 5 anyets al Petit Pianista. Cal dir, que ja havia estat fent música en una altre escola també d'Igualada, i, res a veure. Ni en preu ni en tracte ni en facilitar-te els horaris.en fi. Recomano a tothom que tingui dubtes, que porti el/la seu/seva fill/filla al Petit Pianista. M' ho havien dit, però realment ara veig que és veritat. Una molt forta abraçada per l' Anton, pel seu saber fer, i per la Mary, la profe de l'eric. Un encant de persona a tots els nivells. El curs vinent ens apuntem nosaltres també!
11 junio 2019 0:21
Estem molt contents amb l'escola, la meva filla de 15 anys va començar a l'octubre fent classes de piano i llenguatge musical, està super motivada i contenta. La seva professora la Mary és un 10, bona professional i millor persona.
100% recomenable.
08 junio 2019 20:15
¡PEDAGOGO GENIAL!
Hace cuatro años que estoy estudiando grado superior de piano con Anton. Veradaderamente, es un pedagogo extraordinario y un gran pianista. Se atreve con todos los estilos. Personalmente, me encanta su versión grabada de la suite Española de Isaac Albénic. Es que. ¡hay que oírle tocar. Este año termino ya mi licenciatura pero aún seguiré estudiando con él, pues no terminas nunca de aprender. Muchas gracias Anton por haberme ayudado a colocar espalda, brazos y piernas. Mi sonido y comodidad frente al instrumento, no tiene ahora nada que ver. Eres genial. Muchísimas gracias de corazón
01 junio 2019 7:40
Estamos muy contentos de que nuestro hijo vaya a clases de piano en esta escuela es pequeñita y muy familiar y sobre todo lo contento que va el niño su profesora Mari es un encanto y muy cariñosa y simplemente decir que con la motivación que va más ganas de aprender tiene! Antes le aburrían las clases en otra escuela que el estuvo y se desmotivo muchísimo pero ahora vuelve a ir con las ganas que siempre a tenido de tocar piano!
30 mayo 2019 20:20
EXCEL. LENT ESCOLA DE MÚSICA!
Ja fa dos anys que tenim a la nostra filla de 4 anys al Petit Pianista. Estem mes que encantats amb l'ensenyament, el tracte i el preu. El professorat és de lo més primirat en tot. Es que no s'els escapa res! La nostra filla va molt contenta i aquest curs ja sortirà a l'audició de final de curs a cantar i a tocar el piano! Tenen un mètode pedagógic fàcil pels infants. L'Anton un encant de persona i la professora de la nostra filla, súper carinyosa amb la nena i súper amable amb els pares. A tothom que n'hi parlat, tots coincidim: son molt bons professionals. Moltes gràcies per a tot. Estem moooolt contents.
25 mayo 2019 1:09
Petit gran estudi i escola de música! Grans professors. L'Anton un gran professional en un espai molt agradable i acollidor amb bons instruments. Molt recomanable per qui vulgui començar de zero o millorar
23 mayo 2019 0:17
Una experiència gratificant. Bons professors, bona música, bon ambient de treball, etc.amb ganes de continuar amb vosaltres.
Molt Recomanable!

Moltes gràcies*
22 mayo 2019 13:40
Gràcies per portar la música a un altre nivell. Gran equip professional, molta proximitat.
Recomanable 100%

Gràcies!
19 mayo 2019 0:12
Recomanable 100%!
Una professora i professor d'allò més bons i agradables.
Feia temps que no disfrutava tant anant a classe!
Amb ganes d'aprendre més amb vosaltres.
Gràcieeeees!
18 mayo 2019 14:48
BONA UBICACIÓ I PROFESSIONALITAT.
Ja fa dos anys que portem als nostres fills de 4 i 8 anys respectivaament al Petit Pianista. N'estem molt contents de la tasca de duen a terme. La Mary és super carinyosa amb el petit. L'Anton amb la Berta. I van molt contents. Ah! El proper mes, la meva companya comença classes de violí amb la Gemma i jo de guitarra amb en Jonathan. Ja estem fent llenguatge musical, i de debó que ens encanta el tracte i el lloc. Molt acollidor. Com si estessis al menjador de casa. Molts ànims i endavant artistes!
10 mayo 2019 23:16
INSUPERABLE CALIDAD PRECIO Y TRATO
Soy una madre de una alumna que empezó este año en esta escuela. El año pasado estaba en otra escuela y la saqué porque no hacía nada. Se aburría y sólo me pedía que la sacara de música.
Y con lo que pagaba cada mes en esa escuela! Bueno. Ahora estamos todas encantadas con EL PETIT ARTISTA I EL PETIT PIANISTA. Te hacen sentir como en tu propia casa. Muchas gracias Mari por tu amabilidad y paciencia inagotable. Eres un SOL MAYOR!
20 marzo 2019 22:38
Geniales classes de música. Dan clases de piano, canto coral, lenguaje musical e iniciación para infantiles.

Escribe una reseña



Calificación general: