05 abril 2022 14:04
Joana es una profesora extraordinaria que anima al alumno y le transmite alegría, ganas de mejorar y superarse. Como pianista magnifica
25 junio 2021 23:34
Maravillosa escuela de música donde se involucran al máximo en la educación musical y que los alumnos participen en las actividades y que se haga una comunidad musical. Muy profesionales y excelentes personas.
21 junio 2021 12:53
La meva filla de 5 anys fa classes d'iniciació al llenguatge musical online amb la Patrícia. Són classes dinàmiques, divertides i variades en les quals la meva filla juga i gaudeix tot aprenent música. Estem molts contents!
16 junio 2021 13:43
Estupenda escuela con un proyecto muy bonito. Son muy profesionales y el ambiente es muy familiar. Mi hija ha hecho buenos amigos allí. Les une el interés por la música. Promueven muchas actividades para que las familias de los alumnos participen y se impliquen. Todo por fomentar el gusto por la música.
08 junio 2021 9:06
Una escola on el tracte és molt proper, familiar i accessible ; amb uns professors molt motivadors i un sistema pedagogic molt amè i divertit on fan que els alumnes s´engresquin i s´il-lusionin amb la música.
Amb activitats musicals durant tot l´any que fan que la música arribi a tota la familia.
Amb horaris flexibles i adaptats a les necessitats de cada alumne.
Lo que més li agrada a la meva filla és “tocar cançons xules” el dia de música és el més divertit de la setmana.
29 mayo 2021 14:09
Un equip meravellós capaç de fer màgia amb les criatures a tots els nivells del seu desenvolupament musical. Les nostres filles hi han anat motivades i felices des del primer dia. Han crescut en seguretat en elles mateixes i envers l'instrument. I estan aprenent piano i lectura a tan bon ritme que sorprèn. Quina sort haver-vos trobat!
28 mayo 2021 2:09
Una escola on els professors són tant professionals com grans persones. La combinació perfecta per no voler deixar d'anar-hi mai. Et fan estimar la música des del primer moment i se surten totalment de les típiques classes convencionals fent-te partícip en tot moment. S'ajusten a cada necessitat de l'alumne a tots els nivells amb una exquisida delicadesa i sensibilitat que, personalment crec, que els fan ÚNICS. Moltes felicitats!
20 marzo 2021 19:36
Great music school: knowledgeable, friendly and charming teachers. A real sense of community. Well recommended.
06 febrero 2019 5:59
Fantàstica escola amb un equip docent excepcional que aconsegueix motivar i ensenyar als nens perquè gaudeixin de la música i dels instruments. La millor sens dubte.

Escribe una reseña



Calificación general: