07 abril 2023 4:52
Una magnífica escuela de música. Unos profesores muy competentes y empáticos. Una dirección con las ideas muy claras.
19 febrero 2023 9:43
22 anys d’ alta qualitat i rigor pedagògic en l’ensenyament de la música. Innovant cada dia gràcies a un equip que es forma constantment. Però el més important: empatia, interès, escolta activa i tendresa cap tot l’alumnat i comunitat de l’escola. Gràcies Agustí i Nuria per transmetre amor per la música amb aquesta alegria i energia.
07 diciembre 2022 18:57
Escuela de música muy cercana y familiar. Todos los profesores son muy atentos y las instalaciones un 10. Yo he llevado a mis dos hijos a clases de música para bebés y ha sido muy estimulante. Alucinan con los diferentes juegos y canciones que tienen preparados para ellos. Muy recomendable.
29 noviembre 2022 10:28
L’ambient d’aquesta escola és absolutament proper; m’he sentit com a casa des del primer dia! Envoltat d’un equip humà que, a més d’estar súper ben preparat, és d’una qualitat humana GEGANT
25 junio 2022 3:36
Una escuela de música en sant Gervasi
De todas las q hemos visitado es de las más completas y q más confianza nos ha dado.
Nos permitieron hacer la rueda de instrumentos fuera de tiempo para que la niña pudiera escoger, y la verdad es que todo fueron facilidades para nosotros
Se adaptan bastante bien a los horarios de los colegios
La profesora de piano q tenemos es un encanto y muy atenta. Además sabe llevar a una niña de 8 años perfectamente entusiasmandola con las clases
26 diciembre 2021 4:56
Per a tot estudiant que vulgui aspirar a preparació del superior:

Escolliu un altre escola.

Malauradament, no pel professorat, el qual es atent i preparat, sino per la directiva. La directora de la mateixa escola de música em va rebre abans de començar el curs 2021. Sembla ser que em va mencionar un cost (cito textualment) "simbòlic" pel qual, a banda de tenir un professor d'instrument i solfeig (amb el seu respectiu cost cadascú), pogués tocar amb combo.

La sorpresa ve en el moment en el que la mateixa secretaria de l'Escola (pobreta meva.) m'informa, després d'haver assistit a 2 sessions amb la banda (dues setmanes, amb certa afecció al conjunt) de que té un cost mensual de 73'50€.

Jo em queixo d'aquest cost, no informat en cap moment, pero el quid es demostra en el moment en el que, la directora té l'oportunitat de fer bondat a través de les seves paraules telèfoniques (com no, tant interpretables.veritat?), em truca menjant-me l'orella pel tema, recordant-me la conversa donada, pel qual, ella mateixa esmenta el cost simbòlic, a lo qual, em torno a queixar de la mateixa qüestió: m'intenten cobrar igualment 73'50€ per un servei adicional, al que em motiven a anar, obviant, no dient el seu cost, i després m'ho intenten clavar repartint-se qui rep la reacció de comentar-ho amb mí.

Esmento la baixa que cursaría pel sentiment d'estafa i engany aprofitat d'algú que es vol preparar pel superior, que a més, no té molta gent amb la que tocar avui dia.

No se m'informa d'aquest preu en cap moment previ a començar la banda. Cito també la "decepció" de la directora vers la "desagradable" conversa, demano anar al gra per quant el preu de la banda, comenta deixar-ho en 10€, i em "dóna temps per pensar-ho".

Acte seguit, uns dies després, em torna a trucar dient que "s'ho havien pensat millor" i no els hi interesso a la banda.

L'única estrella que dono es per a reflexar el tracte amb el client, no la qualitat dels professors (limitada, tot sigui dit), el malestar generat, el temps perdut, i la probable resposta no humana rebuda a aquesta crítica i l'aposta pels malentèssos més que les solucions a situacions que comprometen l'estudiant, que l'únic que busca es poder centrar-se pel que està. Per això he demanat la baixa ni 2 mesos després d'entrar.

Lectura personal per a qualsevol que vulgui preparar-se el superior: aquí, NO.
28 enero 2021 1:34
Més que una escola de música, són una petita-gran família amb un equip de professionals excelents, amb activitats i iniciatives per a totes les edats, gustos i nivells. Tenen un tracte familiar, proper i amb una sensibilitat inigualable per adaptar-se al que més necessitis en cada moment.
19 mayo 2018 11:30
Una plantilla de profesores muy entusiasta y dedicada, administración atenta, precios muy razonables - muy recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: