27 febrero 2022 18:53
Una molt bona experiència això d'aprendre a tocar un instrument sent ja una persona adulta. En aquesta escola s'aconsegueix i sempre amb un bon ambient, amb un tracte fantàstic i sobretot gaudint de la música. A més a més fan moltes activitats pel barri, en les quals hi pots participar. Recomanable 100%.
22 febrero 2022 1:35
Una escuela de música de 10! Profesores increíbles de los que se puede aprender mucho a la vez que te diviertes y disfrutas de tu pasión, todo en un ambiente super familiar y acogedor. Para mi la mejor escuela de música del barrio de Horta con diferencia, totalmente recomendada!
09 febrero 2022 15:18
Aquest curs hem començat anar a l'escola i estem molt contents. El tracte dels professionals és molt bo i els aprenentatges també. Fan moltes coses al barri on es pot participar lliurement. Recomanem l'escola a tothom!
07 febrero 2022 5:03
Muy buena Escuela de Música, tanto a nivel de Dirección como Profesorado. En mi caso soy una persona adulta y animo a los que quieran probar la experiencia. La música no tiene edad. Gracias a todos por saber transmitirla!
21 enero 2022 21:26
Encantada con la escuela! Muy buen trato! Es pequequeñita pero resultona!
Mi hijo encantado con sus clases de guitalele.
10 enero 2022 8:52
En la meva experiència, hi ha un molt bon ambient, amb un professorat comprensiu i empàtic, a més d'un horari flexible, honestament em feia una mica de vergonya començar a aprendre un instrument i m'han ajudat molt pel camí, i seguiré fins al final a l'escola. /En mi experiencia, hay un muy buen ambiente, con un profesorado comprensivo y empático, además de un horario flexible, honestamente me daba un poco de vergüenza empezar a aprender un instrumento y me han ayudado mucho por el camino, y seguiré hasta el final en la escuela.
09 enero 2022 17:58
Muy profesionales, familiares y cercanos. Imparten las clases contagiando la pasión por la música.

¡Muy muy recomendable!
04 enero 2022 17:11
Si buscas una escuela de música con buenos profesionales y un trato excelente y familiar, no dejes de visitar a Virginia, super recomendable.
31 diciembre 2021 22:11
Me parece una escuela de música de lo mejor que hay en Barcelona. No solo aprendes música, sino tambien transmiten valores, familiaridad y convivencia. Los profesionales son todos encantadores. Con ellos hemos aprendido música toda la familia divirtiéndonos. Sin duda, recomiendo esta academia a personas de cualquier edad.
22 diciembre 2021 17:19
Moltes gràcies per tot el que heu ensenyat a la Núria durant aquets anys, valorant-la i acompanyant-la tant en la part teórica com en la instrumental.
Heu fet que allò que per ella era un hobby.ara sigui una de les seves passions.
Sou tots uns professors magnifics i propers, tant per els alumnes com per les famílies.
La vida ens porta per diferents camins, però segur que la Núria trobarà un camí que la tornará a dur entre vosaltres.

Escribe una reseña



Calificación general: