18 septiembre 2022 10:09
I have been visiting this area for over 40 years and there is sometimes surf in the summer depending on the banks and wind. Over recent years the banks have improved and its great that the school has opened on the beach and in the town providing the opportunity to hire a board if you are lucky enough to be here, when there is swell. The guys who run it are super friendly, helpful and obviously take advantage of the days when there is surf. There is also a developing surf scene which is great. So if you are a visiting surfer, without your board, not expecting to get any waves, if you see some swell, head on down to the shop and hire a log and have some fun. I managed to score some small waves in July and the shop has a good choice of foamies, from shortboards to logs, at a reasonable price.

Would be worth checking out in the Autumn/Winter when you are more likely get some proper swell. Its not the Atlantic, but you might get something decent and the guys at the shop/school will be super helpful and point you in the right direction.

Thanks for helping me get an unexpected session in July.
01 septiembre 2022 21:18
Super accueil!
Nous sommes venus en famille de 4 personnes pour faire du SUP
Nous étions débutants et avons eu un petit cours très bien
Nous avions pris une heure et sans montre nous ne nous sommes pas rendus compte de l’heure
Comme nous nous régalions ils nous offert plus de temps
La gentillesse incarnée!
05 agosto 2022 23:35
Vam fer un bateig de surf i la veritat és que tots els instructors són gent super maca! En especial en Tito i la Lidia, que van estar tota l'estona per nosaltres oferint-nos bon rotllo, bon ambient i professionalitat. Et fan sentir com a casa. 100% recomanable. Hi tornarem segur!
23 junio 2022 9:48
Una gran mañana haciendo surf, con un personal increíble, divertidos, super amables y super atentos. Experiencia para repetir.
11 mayo 2022 7:30
La millor escola de surf de tot el gironès sense dubte! Perfecteper aprendre, per millorar o per conèixer gent del món.
21 abril 2022 10:56
Brutal! No ha sido una simple clase de suf, sino que desde el minuto uno me he sentido como parte de una familia surfera. Me han dado muy buenos consejos para mejorar técnica y aprender a leer el mar. Además, sin duda, el elemento diferenciador ha sido el ambiente increíble que había en la clase. ¡Lo recomiendo!
03 noviembre 2021 7:08
Un 10! Tant els petits com els grans hem disfrutat molt de l’experiencia. No importa el nivell que tinguis, ells fan que gaudeixis de l’onada. Hi tornarem segur:
12 octubre 2021 2:15
Merci beaucoup pour ce moment agréable et cette première approche du surf mon fils de 9 ans à adoré. Le professeur est super et très pro. Merci
09 octubre 2021 7:30
Ha sido mi primera clase, y la verdad nos lo pasamos genial, tanto asi que volveremos a repetir seguro.
20 septiembre 2021 0:08
Fuimos de vacaciones desde Madrid y apuntamos a nuestras hijas al campamento. Los profesores y las actividades son excelentes. Una pena que el grupo de niños en el que estaba mi hija de 11 años la hicieran el vacío por no hablar catalán. Lo hablamos con los monitores, los niños no cambiaron pero mi hija estuvo acompañada de otra monitora casi para ella sola que la trató con mucho cariño. Aún así no lo recomiendo para niños que no hablen catalán. Los monitores tendrían que hablar la lengua común por educación. No volveremos a Cataluña de vacaciones. Es una pena que el país esté así
16 septiembre 2021 11:59
Ha sigut tot molt guay, l'unic que m'agradaria per la proxima clase es que estigui amb nens i nenes de la meva edat.
15 septiembre 2021 19:35
Aprendre a surfejar i sentir-te com a casa és molt fàcil amb Agrorural surf i amb cada un dels seus professors. La millor escola, sense dubte!
12 septiembre 2021 17:03
Eren al lloc adequat en el moment adequat. Necessitava una taula una hora i el lloguer mínim son dues. Em va semblar una mica car 25€ en comparació amb altres lloguers i no em van donar cera per posar a la taula, la vaig haver de pagar. Però per sort va valer la pena.
06 septiembre 2021 2:27
Som de Granollers.i anem molt sovint a l'Estartit.
Ho principal és que m.ha agradat molt l'atenció al client.
La ubicació perfecta.

L'hem recomanat als nostres amics.
Tornarem a gaudir del Pádel Surf amb vosaltres!
29 agosto 2021 16:47
Great staff, beautiful place to learn how to surf and improve your skills. Definitely gonna repeat!
26 agosto 2021 8:26
Perfecte localització, perfecte instal·lacions i grans instructors i material. En Tito, el capó, un professional entusiaste i grans dots de lideratge i didàctica en l'esport. Altament recomanable fer un curs de surf amb ells
25 agosto 2021 8:14
Molt contents!
Bones instal·lacions, 4 persones per instructor, tracte personalitzat amb cada un i bon rotllo!
11 julio 2021 1:20
Una experiència molt recomenable! Grans persones i grans professionals! Gràcies per transmetre'm la vostra passió! Repetiré!
21 abril 2021 3:48
Els nostres fills han participat al Casal de Setmana Santa i s'ho han passat molt bé! Les monitores i monitors tenen una gran experiència i han connectat perfectament amb els infants, transmetent valors i passió!
Una gran experiència! De ben segur que repetirem!
03 abril 2021 19:21
No tienen buena comunicación con el cliente. Mi experiencia me dejó bastante mal sabor de boca por el trato recibido.
Además, los grupos son demasiado numerosos y la tabla que utilicé no estaba en muy buen estado.
No repetiría en este sitio.
24 marzo 2021 22:51
Molt contents! Un gran servei i una gran professionalitat! Després d'uns mesos molt complicats, amb els petits tancats a casa, a l'Arnau li va anar molt bé venir al casal i la veritat que ara us troba a faltar. Repetirem!
22 marzo 2021 21:43
Mi experiencia junto a mis acompañantes no fue buena, nuestra actividad fue paddel surf que nos suele encantar pero esta vez la situación meteorológica fue fatal lo cual nos tenían que a ver programado para otro día! Además del lugar muy dejado y con poca higiene.

PD: La hora de la actividad fue a las 10h de la mañana, creo que careceis de profesionalidad intentando con vuesta respuesta hacer creer que fue culpa nuestra, he hecho paddel surf en oscasiones anteriores a la 13 del medio día en otro sitio obviamente y lo hemos disfrutado
Así que está actividad se tenía que haber suspendido aunque fuera las segunda vez por las condiciones metereológicas pero aquí viene la profesionalidad y la ética que a vosotros os deja mucho que desear! Y no dejemos aún lado la falta de higiene en los trajes habiendo un covid-19 de por medio.
08 marzo 2021 12:44
Una experiencia 10, como mucho 4-5 personas por cada profesor, muy buen rollo y muy buenos enseñando.
07 marzo 2021 0:52
Bona escola per aprendre a fer surf. La filosofia de l'escola és el que més em va agradar, ja que em van ensenyar a llegir i entendre el mar. Considero que amb la bonificació de 10 classes pots arribar a assolir un nivell de principiant-intermedi, que et permet ser més autònom dins l'aigua. Pel que fa als instructors: molt bona gent i molt professional. Hi tornaria! Molt recomanable.
27 febrero 2021 19:13
Respecte a les clases de surf el tracte es molt familiar i professional amb els joves. En tot moment están per ells i es nota que els hi agrada la seva feina
26 febrero 2021 12:25
El millor equip de monitors de surf i l'autèntica raó de l'èxit d'aquesta escola.
Una escola que compta amb els millors monitors de surf. Ells s'encarreguen que els infants gaudeixin i aprenguin a bon ritme i a la vegada vetllen per la seva seguretat en tot moment.
Gràcies agro rural surf per la vostra dedicació! Sou uns craks!?
31 agosto 2020 4:55
Una Experiencia completa
Hi entra tant surf com skate i hi pots anar amb amics tant per fer estrescolars com per fer campaments
17 marzo 2019 13:09
Són la canya. Sempre tu passaras genial amb ells. Aneu a prova algunes de les moltes activitats que fan. Us agradara molt! ‍️
05 marzo 2019 21:07
Escuela de surf y skate dinámico y super recomendable! Un sitio genial para que las niña/os disfrutan haciendo deporte. L@s monitores de lo mas majo; son apasionad@s del surf y skate y eso se nota a la hora de estar con l@s nin@s. Se respira buen ambiente con valores de compañerismo y solidaridad. Somos super fans!

Great surf school, brilliant with kids, well worth checking out.
26 febrero 2019 10:45
Una experiència genial! Hem provat el paddlesurf i el surf i hem disfrutat molt!
Tenen un gran equip, amb tots els monitors molt amables, propers i pacients!
nosaltres repetirem segur, i espero en breu poguer-hi anar amb la peke!
10 febrero 2019 5:38
Quan tens la sort de treballar del que t'agrada, surten llocs com aquest, en el que de seguida et sents part de la família! El meu fill s'ho vàrem passar genial en un dels seus campus i quan poguem, repetirem!

Escribe una reseña



Calificación general: