15 agosto 2023 1:49
9 cursos estudiant anglès a l’Eica, dels 7 als 16 anys amb el nivell Advance C1 aconseguit.
Només ens queden paraules d’agraïment cap aquesta escola, han demostrat ser una acadèmia 10, tant a a nivell d’ensenyament com pel tracte rebut.
Ens queda un gran record de l’escola en general, dels professors i d’administració. Un gran equip.
Gràcies!
30 junio 2023 19:16
Molt bona academia, el fan treballar, i es nota que aprenen molt.
Estan molt pendents de l’alumne.
Tant francés com anglés els professors estan molt qualificats.
Fan per nivels, no per edat, i això es molt important
Recomano
12 junio 2023 11:44
La academia funciona muy bien, estructurando los horarios y las clases adecuadamente. En mi caso concreto han conseguido que mi hijo le guste un poquito mas el ingles, haciendo sus clases mas divertidas y amenaa gracias al profesorado y en especial Albert. Con respecto a recepción son un 10, ya que obtengo respuesta siempre que pregunto cualquier duda.
23 agosto 2022 18:33
He considerat sempre que la comunicació i la interacció entre persones son objectius fonamentals de la meva vida. I la paraula, el nexe natural, que a més de dir, diu com som.
Durant molt anys, he intentat aprendre Anglès per comunicar-me utilitzant tota la complexitat del llenguatge; però no ha sigut fins ara, ajudat per la tutorització dels professors de l’EICA, que no ho he aconseguit.
Si no només voleu dir, sinó que també voleu interaccionar amb la llengua anglesa, jo us aconsellaria que seguíssiu l’itinerari d’aprenentatge que us ofereix l’EICA.
13 agosto 2022 3:39
Molt positiva la experiència del curs intensiu d'anglès. Molt professionals, honestos, implicats en l'assegurament de l'aprenentatge i un tracte excel.lent. Hem decidit continuar tot l'any. Amb el seu sistema, l'èxit es assegurat.
12 agosto 2021 5:40
Escola d'idiomes amb grans professionals i amb un nivell d'exigència excel.lent. Felicitats per la feina que feu!
05 agosto 2021 8:43
Excel.lents professionals que han gestionat de forma impecable aquest curs. Contentíssima en tots els aspectes.
17 julio 2021 1:45
Bons professionals! Molt contenta com han gestionat aquest curs 2020-2021 tan peculiar!
Us felicito!
12 abril 2021 23:22
Molt afortunada d'haver pogut estudiar l'anglès a l'Eica.
El treball és molt professional i els professors sempre t'ajuden en tot i t'impulsen per arribar on tu creus que no és possible.
He estat dos anys estudiant a l'Eica i actualment ja tinc l'Advanced, això m'ha obert infinites portes i poder treballar còmodament del que sempre m'ha agradat! Se'ns dubte és la millor escola d'idiomes on he cursat.
28 marzo 2021 10:42
Un tracte fantàstic i molt propers. Fiquen moltes facilitats i son molt flexibles, els profesors que jo vaig tenir son anglèsos parlants. 100% recomenable
24 junio 2017 18:35
Molt bona experiència. Necessitava el First Certificate per accedir a un nou lloc de treball i fent 1 curs intensiu d'estiu d'anglès i el curs en grup durant l'any ja vaig poder examinar-me i aprovar a la primera! Molt recomanable. Material, formació i professors de qualitat.
22 junio 2017 7:54
Grups reduïts i atenció casi be personalitzada. Professors nadius que va genial per aprendre. He provat tant la modalitat personalitzada al self-acces, com classes col.lectives i estic molt contenta del nivell adquirit.
11 junio 2017 15:50
Molt bona experiència en la que puc considerar la millor acadèmia d'idiomes de Girona. He cursat anglès i alemany i totes dues amb grups reduïts, professors nadius i flexibilitat d'horaris. Val la pena aprofitar també el self-acces per acabar de millorar els coneixements adquirits als diferents cursos proposats.
Si voleu aprendre idiomes de manera divertida i ràpida no ho dubteu!

Escribe una reseña



Calificación general: