02 enero 2023 12:46
Tengo 3 hijos. Los 2 mayores fuera ya de la escuela porque están en el instituto. Me queda la pequeña. Estamos muy contentos con esta escuela. Es muy familiar, sistema educativo muy bueno, los docentes muy profesionales y amables. Y dirección está por los niñ@s y por las familias, nos facilitan mucho las cosas.
El AFA muy potente colaborando activamente con la escuela y las familias.
07 diciembre 2022 20:29
Les meves 2 filles han anat a l’Escola Diputació i la petita encara hi va i estem molt contents. L’escola té en compte el benestar dels infants, el seu creixement com a persones, l’utilització de les noves metodologies educatives i una bona comunicació entre família i escola.
03 diciembre 2022 8:10
Una escola excel·lent, els nostres fills hi van encantats.
Els/les mestres són molt propers, tant amb els pares com amb els alumnes.
El menjador és boníssim, si jo pogués hi aniria a dinar cada dia, i els nostres fills n'estan ben contents.
L'AFA és forta i activa, i entre d'altres les extraescolars estan molt ben organitzades - hi ha de tot i per a tots.
Estem esperant amb ganes la transformació del pati programada per l'estiu del 2023, per afegir-hi més zones amb verd i amb obra.
22 junio 2022 10:55
És una molestia constant que els divendres tallin el carrer i ni tantsevols les bicicletes puguem passar-hi. Ens fan baixar de la bicicleta i anar caminant. És incongruent, ja que talleu els carrers contra els cotxes, no per les bicicletes. És tan senzill com deixar el carril bici lliure. Zero coherència i zero empatia per tots els veïns i persones que hem de passar per allà.
27 abril 2022 0:29
Una escola bastant progressista i molt tolerant en quasi tots els aspectes. Algun menjar és tindrà que millorar però en resum una bona escola pública.
02 mayo 2021 12:10
Molt bona escola, les nostres filles van encantades. L'equip de mestres molt competent. El servei de menjador excel.lent.
07 marzo 2021 5:31
Una escola preciosa per dins.
La majoria de professors i monitors són ecantadors.
Jo porto desde P3 aquesta escola i ara que e passat a la ESO tinc uns coneixament fundamentals que fan que no em suposi cap mena de problema aprobar i seguir sense rendirme.
Encare que sempre hi ha alguna cosa que si que es podria millorar, però la veritat esque estic molt content amb equesta escola.
04 febrero 2019 1:08
Ex alummes, mal tractats, els profesors son de la nostre edat o més joves, van molt sobrats, I molt mal educats. No tenen ni ideia de l'historia d'aquest cole I inclús tanquen portes pels records.
25 septiembre 2017 7:40
That's the school I went to when me and
my family stayed in Barcelona for some months
11 julio 2017 23:54
Excel·lent escola i millor equip docent i directiu, així com els monitors que hi treballen. Els meus dos fills han estudiat a l'escola i estic molt agraït a tot l'equip de professionals que hi colaboren. Ni cas de les valoracions negatives de l'escola, i menys les relatives al servei de menjador.

Escribe una reseña



Calificación general: