23 agosto 2022 9:56
La noia que ens va atendre va ser excepcional. Vaig anar a buscar un document d'un curs que vaig fer fa anys i quan creiem que no l'anavem a trobar, va trucar per telèfon ja que l'havia seguit buscant i el tenia. Molt amable i professional.
27 febrero 2021 22:28
Hola estoy super contenta de poder hacer formación con vosotros de momento ya he hecho con este dos cursos y pienso seguir formándome en mi tiempo libre.
03 septiembre 2019 19:48
Fa molts anys que col·laborem amb l’Escola. Una cosa ens uneix i fidelitza a ella: el tarannà amb valors de qui hi treballa, i la importància qque li donen a l’alumnat i a la formació pràctica i útil.
03 septiembre 2019 0:21
Molt recomanable com a escola de lleure. Espai dinàmic, amb bones i bons professionals i adaptabilitat a les necessitats dels alumnes. També amb borsa de treball Des de formació de persones directores i monitores fins a monogràfics o tallers més especialitzats.
29 agosto 2019 10:10
Escola de formació de referència a Catalunya. Amb un equip humà al darrera professional, actiu i creatiu, sempre innovant i responent a les necessitats de l'alumnat. Experiències, vivències, aprenentatge, educació i valors és el que els destaca. Feliç de formar part del claustre de professorat!
14 agosto 2019 14:34
Una de les grans escoles de formació de Catalunya. Equip humà inigualable, amor incondicional pel creixement personal i per la pedagogia, proximitat, qualitat, compromís. Un referent imprescindible de l'educació en el lleure al territori. Espero poder seguir-hi colaborant durant molts anys més.
03 agosto 2019 10:23
Un lloc genial per formar-se i especialitzar-se en el lleure educatiu i les seves vessants. Atenció i formació personalitzada! Si vols titular-te en el lleure educatiu aquesta és la teva escola.
08 julio 2019 1:13
Desde hace 10 años hago parte del equipo de Formadores y Formadoras de la Escuela EFA y puedo decir que son muchas e inolvidables las experiencias vividas, mucho el aprenizaje y compatir realizado y grande la alegría de seguir siendo parte de tantas formaciones y aventuras en el campo del tiempo de ocio educativo llevadas a cabo. A seguir fabricando sueños y realidades!

Escribe una reseña



Calificación general: