05 octubre 2023 5:04
Soy vecino y quiero denunciar el ruido de lunes a domingo nose puede descansar, el sagrer que pague la insonorisacion
09 junio 2023 20:53
Por favor, que es esa música a tope a las 0: 30h de la noche? Estamos locos? No se le permite a ningún local cercano hacer esto, y a una escuela pública si?
19 septiembre 2022 7:05
Gran escola! Gran administració i professors de l'escola! Moltes gràcies per la vostra professionalitat i suport!
14 agosto 2019 17:02
Va ser la meva escola i ara és la dels meus fills. És molt bona escola, un tret característic és que els alumnes fan teatre una vegada l'any i la festa del Carnestoltes és la que es viu amb més intensitat. Treballen conjuntament amb les famílies, per això l'AMPA de El Sagrer és molt potent.
17 junio 2019 9:33
Son unos irrespetuosos con el descanso vecinal. Realizan fiestas nocturnas para adultos (no hay ningún niño del colegio) hasta altas horas de la madrugada con la música a todo volumen con los altavoces orientados a los balcones que dan al patio.
26 febrero 2019 1:30
Molt bona escola amb un sistema d'educació bassat en projectes ben definit i que permet que els alumnes descobreixin i aprenguin.
Tracte per mestras molt bó i l'AMPA molt arrelat amb el sistema educatiu.
Bones instal•lacions i fantàstics patis.
Llàstima que acabi en 6è i no hi hagi l'institut ElSagrer com tant convindria.
16 agosto 2018 4:11
Molestos. Siempre hacen actividades en el patio interior que molesta a los vecinos. Entiendo las actividades de los niños pero habitualmente hacen fiestas con la musica exageradamente alta hasta las tantas de la mañana. No permiten el correcto descanso del vecindario. No se puede permitir.

Escribe una reseña



Calificación general: