19 octubre 2022 21:11
Una escuela más, repleta de indepes subvencionados y viviendo del cuento de universo totalitario del catalán anulando el castellano.
Además, se apuntan a todas las huelgas que sean indepes, salvo las que son por la calidad y la convivencia (evidentemente).
16 septiembre 2022 5:11
El meu fill a estudiat la primaria a l'escola i m'explica que desde que está la nova directora tot a anat empitgoran.
Una vergoña
21 mayo 2022 19:21
Avui, passejant per la vora de l'escola d'on (afortunadament) van poder sortir els meus nens m'he trobat això. I penso que teniu tota la raó. Sense màrqueting es veuria que sou uns incompetents.
20 abril 2022 2:40
We couldn't be happier with the school. Our daughter started P3 in Sept 2021 and so far we've found the school to be compassionate, dynamic and very communicative. Our daughter is really happy. She loves her teacher, who's really caring, passionate and sets limits with calm. She really enjoy the outside green space 'Espai natural', the symbolic play in the huge house 'La caseta', drawing and painting, movement (psico) and sings about all the cultural and inclusive activities she's learning about. The AFA (Parents association) have also been brilliant and so active. My daughter also eats everything at lunch. It's worth mentioning that the school also handled adaptation in a gentle way.
05 noviembre 2020 15:16
Escola en la que no s'apren, no tenen educació, és un centre d'educació sense educació, haurien d'aprendre'n una mica abans d'intentar ensenyar-la. I la direcció és tant lamentable. Millor ho deixó aquí encara que podria estar criticant-los tot el dia.
14 octubre 2020 9:13
Mis 2 hijos estuvieron en este cole.
Es un colegio público, con limitaciones, pero:
1/ Mis niños siempre estuvieron felices.
2/ Mi hija fue al instituto Front Maritim y se adaptó sin problemas
3/ Los profesores y el personal siempre nos han tratado bien.
Eso sí, si buscas competitividad y machaque escolar, este no es tu colegio.
19 junio 2020 15:28
Escola pública molt dolenta, no s'apren, no hi han matèries, tots els calers van per al marqueting, no dediquen res a l'aprenentatge.
06 junio 2020 12:06
La profesora de los mayores enseña a sus alumnos en pleno examen cómo copiarse en un examen sin que se note. ¡Vergonzoso! Mucho ser escuela guay, pero sus alumnos no salen bien preparados.
14 mayo 2020 3:02
Una escola que entra molt bé per la vista.però el que hi ha és fum. Afortunadament van poder canviar d escola. No la recomanaria a ningú.
17 enero 2020 9:47
Escola en la que no s'apren, no tenen educació, és un centre d'educació sense educació, haurien d'aprendre'n una mica abans d'intentar ensenyar-la. I la direcció és tant lamentable. Millor ho deixó aquí encara que podria estar criticant-los tot el dia.
03 agosto 2019 15:24
Escula muy mala, se gastan la mitad del dinero en marqueting y los niños no aprenden nada, si no quieres aprender, ya lo tienes, los profesores no se preocupan por los alumnos.
27 junio 2019 4:39
Els meus nens no aprenen i van molt disgustats a l'escola, no els hi agrada gens, lis vaig comprar un quadernet d'estiu de matemàtiques i no sabien ni dividir! I van a quart. Em sembla una vergonya per part de l'escola.
03 junio 2019 16:04
Lo único malo que tiene este colegio son los viernes por la tarde con los tambores que hay gente que trabaja de noche i no se aguanta ese ruido
17 mayo 2018 1:48
Escuela pública del barrio. El Ayuntamiento podria haber invertido un poco más en mejorar la arquitectura del edificio.
22 enero 2018 13:04
Clar exemple d´escola pública i de qualitat excel·lent, tan de bó tothom pugués tenir accés a aquest tipus d´educació, on el professorat, cuidadors i vetlladores es mouen per motivació genuïna i ganes de fer les coses bé. Molt bones instal·lacions amb propostes educatives adaptades a la realitat actual i amb voluntat d´adaptar-se a necessitats específiques. Només tinc paraules d´agraiment per aquest centre i el personal i directiva que el porta.
27 agosto 2017 12:35
École exceptionnelle qui a accueilli mes 3 enfants à bras ouverts. Ils ne parlaient pas un mot de catalan ni d'espagnol et ont bénéficié d'un formidable accompagnement.

Le corps professoral est de grande qualité. Nombreuses sorties dans des musées et théâtres. Les enfants vont à l'école plein d'enthousiasme et d'entrain.

Je ne croyais pas en les méthodes dites "alternatives" mais Fluvia m'a fait changer d'avis.

Les familles sont organisées en groupes et interviennent beaucoup de façon intelligente et constructive.

Escribe una reseña



Calificación general: