09 febrero 2024 4:58
Soy Padre de I3 y estamos muy contentos con la Escuela. Imparten valores, la enseñanza es excelente. Los profesores son de altísima calidad profesional y personal.
05 febrero 2024 8:03
Escola de qualitat, orgullosa de ser exalumna. Tenen un gran projecte liderat per persones molt humanes i que transmeten valors imprescindibles per a la vida. Gràcies de veritat.
02 febrero 2024 10:50
Escola excel·lent a nivell de valors. Fan un acompanyament personalitzat i adequat a les necessitats de cadascú. L'equip de mestres molt humà i proper.
26 enero 2024 8:24
El meu fill hi ha cursat el batxillerat i no puc dur res més que bones paraules. Una escola excel·lent!
20 agosto 2023 11:57
En linies generals és una bona escola. Potser, primaria i batxillerat millor que la ESO. Alguns dels professors de ciencies estan molt qualificats.
01 julio 2023 2:06
Te meto un tarambanazo con el escafoides que te dejo tumbao, eso me dijo el professor de historia de la comunidad valenciana musical por preguntarle de ir al baño, experienca 0 de 10
17 marzo 2023 20:49
Jo, com a mare de dues filles que van estudiar a aquesta escola, només puc dir coses bones. Cada filla va patir i pateix un problema greu de salut i l'escola i equip directiu es va volcar en ajudar-les i posar-lis totes les eines que estiguessin a les seves mans. Malauradament, la petita va acabar l'escolaritat en altres dues escoles que, no només no van tenir cap interès en ajudar-la, sino que la van menystenir. Com vaig enyorar el FMTE! Moltes gràcies, sou molt humans.
01 agosto 2022 8:56
He de dir que es una escola on el dia que sigui pare, al menys hi preguntaré. Guardo molt molts records i segueixo tenint moltes amistads. Ara bé, tant jo com la meva dona, vam estar estudiant allà en diferents èpoques i tots dos, tenim un nivell d'anglés que crec que no es el que hauriem de tenir. Crec que l'anglés es un idioma que el tenen un mica aparcat i crec que s'hauria de tenir com a segon idioma. El professorat en el seu moment, em va ajudar molt. Potser ara portaria els meus fills a una altra escola si el nivell d'anglès fos el mateix.
04 enero 2022 9:34
El servei de càtering del menjador és prou deficitari en neteja i ordre. Tot i que el personal que hi ha és veu que s'esforça i sembla bo és totalment insuficient, dóna sensació que els tenen explotats.
05 octubre 2021 15:15
Ella es fanática de lo sensual ella tiene una foto mía y ya me lo puedo imaginar lo que hace cuando está solita
16 enero 2021 20:56
Hola buenas, si estas pensando en traer a tus hijos a esta escuela, piénsatelo dos veces. Llevo aqui muchos años y me he dado cuenta de que solo les interesa la imagen del instituto, la dirección solo piensa en el bien de ellos y no del alumno.
Una vergüenza.
21 agosto 2020 5:26
Una escuela que predomina la hipocresia y no muestra respeto hacia los alumnos. Mal liderada, una dirección pesima solo les importa la buena imagen. Favoritismo ante todo y la directora deja muchísimo que desear.
28 julio 2020 16:51
Es una escola que deixa molt que desitjar, només els hi importa la imatge del centre. La directora fa molt malament el seu treball, on busca només la visió empresarial i tracta amb els alumnes de la pitjor manera possible.
En general una escola molt dolenta
17 julio 2020 2:48
Soc alumne d'aquest cole. No hi aneu. Son uns impresentables, no tenen empatia pels alumnes i no tenen en compte a l'alumnat a l'hora de escoltar-lo. Si tens algun problema els hi és igual només pensen per a el seu benefici

Escribe una reseña



Calificación general: