02 mayo 2023 23:05
És una bona escola, però llàstima que gestionin tan malament el bullying des de direcció. Cada cop tenen més casos, a diferents cursos, i això només vol dir que les mesures que s’han pres no són suficients i que la gestió no ha sigut bona. Els que ho acaben patint són els nens. Tan de bo que cap dels casos que encara tenen oberts, no acabi malament.
29 abril 2023 0:24
Recomano molt l'escola especialment a pares amb alumnes amb dificultats.

Només vaig anar-hi durant 2 anys a 5é i 6e ja fa més de 20 anys, però recomano totalment l'escola i en conservo molt bons records.
Escola catalana, acollidora, que transmet valors de respecte, solidaritat, inclusió i no tolera el bullying.

Desde nena vaig tenir problemes d'aprenentatge i dificultats de motricitat i socialització, aleshores no tenia diagnòstic pero tot i així al Grèvol una mestra va saber veure que els meus problemes de disgrafia (mala lletra) no eren per manca d'esforç i em va fer algunes adaptacions com permetre que fes els treballs a ordinador.

També van ser mot acollidors amb mi em van ajudar en les meves dificultats i aquells dos anys les meves notes van millorar molt. I això que aleshores jo estava passant per situacions familiars molt dures.

Desgraciadament la meva mare va decidir canviar-me d'escola per fer la secundària al Montseny i va ser la pitjor decissió que podia haver pres (molts cassos de bullying molt greus i inacció total del professorat, valors terribles de competitivitat, individualisme, exclusió.).

Si sou pares i dubteu sobre a quina escola del barri apuntar als vostres fills, sense dubte recomano l'Escola Grèvol.
20 abril 2023 23:54
Es una bona escola, però llàstima que gestionin tan malament el bullying des de direcció … cada cop tenen més casos, a diferents cursos, i això només vol dir una cosa: que les mesures preses no són suficients i els que ho pateixen són els nens. Esperem que cap dels casos que tenen oberts, acabi malament.
10 junio 2022 17:30
This school is amazing. Kids are really feel happy at school and teachers always help them, they learn in very funny and relax atmospere, but at the same time they learn very fast. I definetly recommend this school. And also wanted to say thanks for all school team:)
03 abril 2022 21:07
Molt bona escola, surts molt ben preparat pel batxillerat, bones instal•lacions i bon professorat:)
15 marzo 2022 18:14
Millor escola de Barcelona. Escola TOP! Per tipus d'educació, per tradició al barri i ciutat, per metodologia. Els veïns en parlen molta satisfacció.
21 abril 2021 19:24
Molt bona escola, molt preocupada per l'educació emocional, tant important en l'època excepcional en la que ens trobem.
Molt bones instal·lacions i millor ubicació.
M'agrada molt!
15 noviembre 2019 3:07
No me gusto Nada, y un detalle muy feo suelen borrar los comentarios negativos que ponen futuros usuarios (no es mi caso) lo que indica la poca transparencia que tiene.
02 abril 2019 17:08
El mejor colegio de Poblenou, con valores, con una enseñanza de calidad y los niños son felices mi hijo estudia allí y es de lo más feliz, desea que hay colegio todos los dias
18 junio 2018 9:51
Sorprendentemente mejor que lo esperábamos, cuidan muy bien a los niños y con un sistema educativo espectacular, los niños quedan contentísimos. Además se ubica cerca de la playa en una zona muy soleada, lo cual ayuda a que los niños crezcan saludablemente.

Sería aún mejor si las clases de inglés se impartieran por profesores ingleses nativos, pero claro eso saldría más caro también.

Escribe una reseña



Calificación general: