14 enero 2024 15:01
Mi hijo va a P5 y estamos muy contentos, a él le encanta ir y está muy contento con todas las profesoras. El trato es muy bueno y cercano.
03 noviembre 2023 14:34
Escola que porta al barri tot i canviant de nom podem dir que tota la vida, actualment cooperativa de mestres. Moltes activitats, ben gestionada.
12 agosto 2023 23:04
Mitja família s'hi ha passat la infància i l'adolescència i estem molt contentes. No hem dubtat de portar-hi els nanos
05 agosto 2023 16:44
Una escola fantàstica. Hi hem dut als dos nanos tota la vida. Llàstima que no tinguin batxillerat! Ja ens hem acomiadat un cop i el segon s'apropa!
Gràcies per tot!
30 julio 2023 20:08
X nosaltres molt bona escola. Els mestres molt implicats, fan educació en valors, emocional, i bon contingut acadèmic. Veníem d una altra escola i trobar aquesta escola per el nostre fill ha estat el millor què li podia passar. Ha fet una millora personal i acadèmica important Només tenim agraïment per la implicació del professorat i per el seu compromís. El nostre fill content i nosaltres també!
01 junio 2023 14:54
Muy buen nivel de enseñanza y muy buenos momentos vividos allí. Cuando empecé el bachillerato en otro centro iba muy preparada en comparación a otros compañeros de otros centros. Aún después de más de 20 años mantengo amistad con amig@s de entonces. Muy recomendable por nivel de estudios y valores del centro.
05 mayo 2023 22:40
Jo sóc exalumna i hi porto a la meva filla. No podem estar més contents! Una molt Bona escola! La recomano al 100%. Quasi 100 anys al barri!
20 diciembre 2022 20:46
Tristemente no fue una buena experiencia, es un colegio donde los valores como el respeto están en último plano empezando por algunos profesores (exceptuando a dos maestras) que hacían caso omiso a actitudes irrespetuosas como bullying entre otras, tuvimos que cambiar a nuestra hija por no querer ir al colegio por el trato de algunos compañeros hacia ella. Nunca hubo contacto con el director y la persona de la recepción siempre con mala disposición, racista y poco o nada facilitador en la mayoría de los casos nos sentimos excluidos.
04 noviembre 2022 15:52
Els pitjors records de la meva infantesa van sortir d'aquesta escola. Em van ridiculitzar, com a forma de càstig, et feien saber que aquí manen ells, i el nen mai no pots expressar la seva disconformitat. D'això fa més de 20 anys, i va ser a l'edifici del Carrer de l'Oblit

Mai no recomanaria a ningú portar el seu fill a aquesta escola. Tenia moltes ganes d'explicar-ho.

09 agosto 2021 2:41
Bon dia, em dic Àfrica i la que va venir a aquesta escola, va ser la meva filla, Mireia Simon Sanxo
Fa dos dies, em vaig trobar a, un nen molt simpàtic pel carrer, l'Edgar, i vaig saber que anava al cole per la motxilla que segueix igual que fa 23 anys! Vaig estar parlant amb ell i els, seus pares i em va, dir que anava crec que a P5amb la senyoreta Pilar.
Li vaig dir que li dones records a, la Pilar i estic segura que ho ha, fet, perquè em va, dir que ho apuntaria a, l agenda
Pel que em van dir els, seus pares, encara seguiu molts mestres de l època de la meva filla.
Guardó un molt bon record d'aquesta escola, vàrem ser una gran família i pel que, veig seguiu igual!
21 enero 2020 12:51
Solo hace falta preguntar a antiguos alumnos. Nose si a dia de hoy a cambiado algo. Pero la metodologia que tienen ciertos profesores a la hora de enseñar con castigos o ridiculizaciones a niños delante de toda la clase en pleno siglo XXl.
Me tuvieron que cambiar de colegio a mi, y a media clase.
La mayoria de profesorado son familia. Parecia una secta.

Escribe una reseña



Calificación general: