03 diciembre 2022 16:35
Para nosotros es la escuelita perfecta. Nuestro hijo va súper contento todas las mañanas y se lo pasa en grande con todas las actividades que hacen. Las educadoras son muy atentas y cariñosas. Hemos notado un cambio enorme en su aprendizaje, en 3 meses con la teacher (Paula) ya entiende muchísimo inglés y dice algunas palabras. Nuria, la directora, hace que la escuela funcione a la perfección, además es la tutora de nuestro hijo y sabemos que no puede estar en mejores manos. Las comidas son sanas y apetitosas y en la siesta tuvieron especial paciencia acompañando a nuestro hijo a diario hasta que cogió la rutina de dormir solo.
03 diciembre 2022 4:49
Encantats amb l'escola! La nostra filla va des del curs passat i va molt feliç cada matí. La Núria, la Paula, la Judith, totes són encantadores, molt bones mestres i el més important, molt carinyoses i atentes amb tots els nenes i nenes. L'escola està sempre neta, bona olor i molta llum. La recomanem al 1000%. A més a més, ens faciliten moltes comoditats a les famílies, com per exemple, no haver de netejar llençols i pitets cada dia o setmana, ho fan allà mateix.
La Núria, la directora, a més, sempre resol ràpidament qualsevol tema i sempre atenta i amable amb totes les famílies.
Seguiu així, teniu èxit assegurat! :)
27 noviembre 2022 13:07
Estem encantats amb la guarderia. Té tot el que buscàvem. Unes instal·lacions boniques, segures i noves. Una de les millors coses és que són/som una petita gran família. La directora, la Núria, sempre et facilita les coses. La Paula, la teacher, la Judit i l'Alba són fantàstiques. Gràcies per ensenyar i cuidar els nostres petits.

Escribe una reseña



Calificación general: