05 junio 2022 8:40
La meva filla està en aquesta escola des de P0 i estem molt contents! Grans professionals, bona gestió, espais amplis, nets, ventilats i amb iluminació natural.
25 octubre 2019 1:04
Es una escola bressol on a anat tant el meu germa y la meva filla y a tots dos els cuiden de meravella. El tracte de les professores y de la directora es exelent.
28 octubre 2018 1:58
Nosotros encantados con Picafort! El trato supercariñoso con nuestro hijo, hacen un montón de actividades, las clases y el patio muy cómodos para los niños.con pena de que acabe ste año, seguro les echaremos mucho de menos.
26 octubre 2018 18:11
Comedor bien.
Algunas salas no tan bien como las de arriba del todo. O cuando por Cienfuegos tienen que ir a la clase del final. El profesorado está todo muy bien. Aún que hay una chica morena que es más seca. Y si muestras el malestar del niño con ella te empieza a tratar mal y dejar al niño más de lado. Las demás todo oro sobretodo cari.
Las instalaciones bataatnte bien
Aún que nos vendieron desde fin de curso que iban a poner huerto. Y cuando lo dejamos el año siguiente a final del segundo trimestre aún nada.
15 diciembre 2017 8:03
No sóc molt de comentar, però crec que es convenient fer-ho saber. La mevsa filla va estar 4 mesos i la vaig treure. Durant el període de dues setmana va sortir 3 vegades amb varies mossegades cadascu dels dies. Puc entendre que a tots se'ns faci difícil controlar tots els nens i entenc que por molt que hi hagi dues educadores per a 26 nens (el que personalment crec que és una bogería i més si estàn a una única sala) es pugui escapar alguna mossegada, pero que hagi sortit tres dies amb 2,4 i 3 mossegades seguides, aixó és que no els poden atendre com cal, perqueè van desbordades. I jo vull que el meu fill estigui ben atés a un centre on hi hagi menys nens per mestra. El remate va ser la forma descarada que van tenir en justificar-m'ho. Ja sé que tenen molt nens, però totes volem que els nostres fills estiguis ben atesos.
25 octubre 2017 8:41
Encantados. La mejor decision que tomamos fue decidirnos por esta guarderia. Atencion, cariño con los niños y buen trabajo. Ahora que nuestra hija ya va al cole, las echamos de menos de lo tranquilos y contentos que estabamos llevandola Picafort.

Escribe una reseña



Calificación general: