06 febrero 2023 12:07
Malgrat que vaig patir bullying això va fer sé mes jo mateix a partir d'allavors vaig adonar-me que tenia mes mon per davant i vaig aixecar el vol. El professorat amb mi van ser especialment importants amb mi i valoro tot al que han fet, en general guardo molt bons records de tots sobretot també dels nens que estaven a infantil que vaig estimar tant, fa 10 anys, gràcies per tot de veritat
14 octubre 2021 16:51
El meu fill actualment està en aquesta escola, ara començarà la ESO, va començar en P3 i fins ara estem encantats, profesorat molt competent i profesonal, , al igual que la resta de personal i Direcció, entorn en plena natura inmillorable, recomanem l´escola 100%, estem molt agraits i contents amb ells.
04 octubre 2021 10:31
Pedimos un ramen y nos sirvieron un yakisoba.xD Para pedir tapas esta bien. Para pedir de la carta japonesa no lo recomiendo.
11 octubre 2020 19:02
No le doy 0 estrellas pq no puedo. El colegio concertado muy bien muy bonito, pero si estás barajando la opción de meter a tu hijo i hija NO LO HAGAS. Me fui del colegio porque allí el bullying es el pan de cada día, los profesores y la dirección ni hacen nada al respecto, y el nivel de estudio a bajado. No niego que a nivel académico sea mejor que un colegio público, pero lo que pretenden vender que los valores es lo principal y que se preocupan de las emociones de los alumnos es TODO MENTIRA
28 mayo 2019 1:41
Magnífico colegio, en medio de la naturaleza. Profesorado excelente. Totalmente recomendado, mis dos hijos van y estoy encantada.
20 abril 2019 14:53
Escola catalana de gran nivell. Entorn immillorable en contacte directe amb la natura. Hi destaca un claustre de professionals implicat en tots els processos d'ensenyament-aprenentatge dels alumnes. Els ajuden a créixer i formar-se de manera global.
14 abril 2019 11:39
Escola en un entorn privilegiat.
Metodologia avançada.
Utilitzen la llengüa anglesa des de P3 ja que li donen una gran importància.
Tracte molt bo i familiar.

Escribe una reseña



Calificación general: