03 enero 2024 4:57
El colegio cuenta con todos los niveles educativos: infantil, primaria, secundaria, éso, incluido el máximo nivel de educación secundaria.
05 agosto 2023 22:06
Vaig estudiar quan el germà Felip Gallifa i el germà Teófilo dirigien l'escola. Tinc un gran record de l'escola i de molts germans i professors (Victoriano Galerón, Josep Peiró, Josep Molina, Raimundo, Elena.). Tots ells van ser el meu puntal. Orgullós de poder dirigir ara jo també una escola, d'una altra congregació, i deixar l'empremta Marista.
Moltes gràcies per l'educació que em vau donar, pel vostre carinyo i pel vostre acompanyament. Sento que encara vetlleu, tots i cadascun de vosaltres, al costat del Pare, per tots aquells que hem passat per les vostres mans.
31 diciembre 2021 22:18
Soy una estudiante de este colegio, actualmente voy al institudo de el mismo, siempre he tenido buenos profesores menos el año pasado, la educación es muy buena y apesar de que suele haber mucho alboroto es muy bueno, los ordenadores puedes elegir si comprarlo (de parte del colegio) o traerte uno de casa lo cual veo muy bien si no te quieres gastar mas dinero del que ya te gastas, si que es verdad que el ordenador tiene cosas bloqueadas pero en general esta bien, y los profesores suelen ser muy buenos aún que un poco estricto, estaré aquí hasta bachillerato y seguro que no me arrepentiré.
11 julio 2021 22:48
Sinceramente como pariente de un alumno, este colegio no tiene buenos meñus, ambientación, tutores y monitores.
Hay veces que tutores ignoran tales situaciones como abuso y conflictos.
18 julio 2020 20:04
Molt bona escola, i molt coherent amb uns valors molts sòlids que intenten transmetre als nostres fills i ho aconsegueixen amb molta estimació i respecte. Agraïts com han reaccionat a la situació de confinament. Han continuat atenent els nostres fills i filles des de casa amb bona predisposició i intentant estar al seu costat ni que sigui de forma virtual. Crec que dins la situació particular que estem vivint, han donat i segueixen donant una bona resposta a la crisi.
No és fàcil tenir a tothom satisfet, però jo valoro que els meus fills estiguin contents amb l'escola.
05 julio 2020 11:30
Molt bona escola, amb un professorat molt compromès amb l'educació dels alumnes. Han sabut reaccionar molt ràpid i eficientment a l'imprevist COVID-19, atenent als alumnes mitjançant tasques ben pautades i amb un complement de videotrucades de qualitat amb les classes (per resoldre dubtes amb el tutor/professor i està genial que es puguin veure i parlar entre tota la classe o per grups de tutoria). Els tutors estan fent un seguiment excel·lent ajudant a que els meus fills estiguin bé i puguin expressar com es troben. Estan a les etapes d'infantil i primària.

Tranquil·litza el fet que el curs vinent, passi el que passi, l'escola sabrà adaptar-se i respondre igual o millor.
27 junio 2020 9:20
Escola totalment recomanable, els meus dos fills s'estan formant com a persones amb molt nivell acadèmic. Els professors s'han implicat molt en promoure l'estudi telemàtic en aquestes setmanes de confinament, pendents sempre de l'estat d'ànim dels nens.
26 junio 2020 0:05
Arrel del Covid19 hem pogut constatar amb tristor com la solidaritat entre Fundació-families és unidireccional. Es treballen valors que després no apliquen quan la situació és complicada per tothom. Professorat voluntariós, projecte educatiu sòlid però poca empatia i accions econòmiques ridícules per paliar -i assumir equitativament- la crisi generada pel Covid19.
15 mayo 2020 8:22
Es grande y muy buenos profesores, de infantil a bachillerato, pero eso es malo ya que mi hermano pequeño (de infantil) le decian cosas horribles. Es MUY caro pero educan muy bien
03 febrero 2020 6:22
Colegio super valorado sin razón.solo tiene que esta al centro de Rubí nada más, si estuviera en las afueras ya dirían ya.
Que cambien su nombre por cotorralandia

Escribe una reseña



Calificación general: