21 enero 2023 15:44
Son molt amables a l'hora de atendre a la gent. Hui vaig cridar a aquesta escola per a demanarl-lis per que estic interesada en la seua oferta educativa i quan ha terminat la cridada me he quedat contenta amb el xic que em va atendre i donar tota la informacio sobre les diferents informacions.
Inclusive si tens mes dubtes, pots concertar una reunio telematica/presencial.
Aixi que em vaig sentir agust per el bon tracte i vull agradir al xic que agafa les telefonades per utilitzar part del seu temps en sentirme escoltada i resoldre todes els dubtes.
13 diciembre 2020 20:52
Una excelente experiencia ️mis dos hijas Maria&irene han estado de los ocho a los veinte años.les ha enriquecido como personas y les ha forjado su carácter abierto y conciliador
22 noviembre 2020 23:26
Memory es una referencia per mi i per qualsevol que tingui interès pel teatre musical, seguiu així molts anys.
27 agosto 2020 1:35
Una escola acollidora, propera i alhora d'un gran nivell professional. L'atenció és molt personalitzada i té una gran varietat de cursos relacionats amb totes les arts escèniques. Magnífics professors!
18 agosto 2020 2:03
Les classes són molt bones i dinàmiques i l'acompanyament que fan als infants va molt més enllà de les hores lectives. Tenen sempre bones idees i ganes de tirar-les endavant. Molt ben organitzats. N'estem molt contents
i la recomanem sempre. Molt bona feina, equip!
10 agosto 2020 16:20
Porto molts anys anant a Memory i per a mi, és més que una escola de teatre musical. Memory m'ha vist créixer i ha format els millors anys de la meva vida. He après de grans professionals que han resultat grans persones i els amics que m'emporto d'allà són artistes increïbles. Actualment segueixo fent cant particular amb la professora Laura Mejía i no podria estar més contenta amb ella perquè a Memory a part de ser grans professionals són grans persones. És veritat que hi ha hagut alts i baixos però considero que és una escola que veritablement s'interessa en l'alumne i ajuda a formar a grans professionals i a aprendre tot tipus de valors com l'empatia, la generositat i el respecte.
27 julio 2020 21:48
Hace años que voy a Memory a hacer danza y este curso he hecho también canto. Un trato fantástico, cercano y muy profesional. Magnífica experiencia.
22 julio 2020 0:44
La meva neboda hi ha anat i està encantada, i jo també quan la vaig a veure als festivals de final de curs. Recomanable 100%
21 julio 2020 14:55
Si busqueu una escola de teatre jo no dubtaria, tracte immillorable, gran professionalitat. Professors excel·lents.
17 julio 2020 16:05
Molt bona escola de teatre musical. Ha estat una experiència fantàstica per els meus fills que recomano a tothom.
14 julio 2020 21:24
Magnífica escola, els professors excel·lents, recomano l'escola a tothom, grans i petits.
09 julio 2020 6:21
Aquests darrers dos anys he assistit al festival de final de curs de l'acadèmia i m'ho he passat de marevella. Es nota la professionalitat del professors i el bon ambient.
01 julio 2020 0:24
Edito la review per posar més informació: Jo vaig ser alumna d'aquesta escola fa ja bastants anys, hi vaig anar varis anys. La experiència en general va ser molt positiva fins un dia que vaig anar a matricular-me per l'any següent. La persona d'administració es veu que em va confondre amb una altre alumna, els pares de la qual es van queixar del preu del ticket per veure la funció de final d'any. L'administrativa em va dir de molt males maneres que si els meus pares es queixaven igual no podria apuntar-me. Em va fer passar un molt mal rato. Ara, mirant endarrera, veig que el va fer és il·legal i denunciable, jo era encara una menor. Com podeu imaginar, aqui es va acabar la meva relació amb Memory. MAI recomanaria aquesta escola a cap altre pare perque hi porti els seus fills.
22 junio 2020 12:24
Porto dos anys fent cant a l’escola amb la Carmen i ha estat i és una maquíssima experiència. El tracte amb tots els professors és molt pròxim i professional. Molt recomanable, tant per nens com per adults!
07 agosto 2019 13:54
Me gustó mucho la despedida De los lumnos, solo tengo que lamentar que Carmen la profesora de canto en su despedida menciono a todos, as sus alumnos menos a una, eso fue un gran feo por su parte, pues ella estaba leyendo una chuleta y me parece muy mal que se olvidará de mencionarla
04 enero 2019 20:14
Els professors de l'escola són una grans professionals. Tenen molta paciència i mà esquerra amb la canalla. La meva filla ha après molt i els professors sempre m'han informat de tot. Estem molt tristos de no poder continuar l'any vinent x tema horari familiar. Us desitgem el millor. Records!
13 diciembre 2018 4:06
És descaradament un negoci, en el que només els interessa recaptar diners sense importar la qualitat ni el servei que es dóna.
Després d un any el resultat vist en els espectacles de final de curs, és que ni han après a cantar ni a ballar, ni a fer teatre.
Aixo sí, es paga com si estiguessin formant professionals!
Hi ha hagut algun bon professor, amb empatia amb els nens i fent classes entretingudes. Però no passa d aquí: un entreteniment.
Molt descontents
23 noviembre 2018 13:42
Absolutamente lamentable, el espectáculo que hicieron de final de curso junio 2018.
En consonancia con la usura que les mantiene, que se refleja en lo hacinado de sus instalaciones y en la falta de empatía de sus profesores.

Escribe una reseña



Calificación general: