29 enero 2024 14:49
Una escuela fantástica,mi niña va feliz,los profesores muy atentos y pendientes de las necesidadesde todos los niños,nivel escolar muy alto
28 enero 2024 5:00
Mi hijo mayor fue a esta escuela y ahora el pequeño ha empezado I3. Valoro mucho el trato que tienen los docente hacia los alumnos y las familias. Cubren de la mejor manera posible las necesidades de los niños, son muy cariñosos y atentos y se preocupan por la evolución tanto académica como personal y emocional. Estamos muy contentos y nuestro pequeño va muy contento cada día!
24 enero 2024 11:06
Estoy muy contenta de la elección que hicimos. Mis dos hijos van a ella. Les acompañan en su desarrollo como personas, en valores y con criterios (cada uno el suyo) por que eso si, encuentro que tienen la posibilidad de tener un trato personalizado y próximo.
09 enero 2024 3:59
Una escuela fantástica. Trato profesional, cercano y familiar, estoy contentísimo. ¡La mejor escuela de Barcelona!
08 mayo 2023 6:07
Fui alumna desde preescolar hasta terminar 8°de EGB en la escuela Mireia y sólo puedo decir cosas buenas tanto del profesorado (Rosa, Manel, Conchita, Montse, Joan, Félix, etc.que hoy en día ya estarán jubilados) como del centro. Y un especial recuerdo de su directora, María Bondia, que fue una de mis profesoras. Una mujer recta pero justa, con principios y valores, que nos enseñó a forjarnos como personas de bien. Una de las mejores épocas de mi vida
25 febrero 2023 20:15
Es una escuela pequeña, muy familiar, de una sola linea, donde todos los niños se conocen. El nivel academico es muy bueno y la enseñanza muy personalizada al ser grupos reducidos. El profesorado es excelente. Mi hija va muy feliz a la escuela.
07 febrero 2023 12:38
Els meus tres fills hi han passat, dos encara hi són. L'equip educador és molt capaç i atent, hi ha bon nivell
07 febrero 2023 2:24
Tengo dos hijos y los dos han estado estudiando aquí. Siempre nos han ayudado y han sido muy cercanos cuando hemos tenido cualquier duda. Es una escuela muy familiar y estamos muy contentos.
Muchas gracias a todos
06 febrero 2023 1:06
Uno de las mejores colegios de Barcelona. La enseñanza es de muy buena calidad con profesores de alto nivel. Un trato cercano y familiar. Tratan a los alumnos teniendo en cuenta su estado madurativo y sus características individuales. Ahora que estoy en el instituto, puedo decir que salí bien preparado de la escuela Mireia.
04 enero 2023 5:38
Tengo dos hijos y los dos han estado estudiando aquí.
Hemos estado encantados con la escuela, los profesores, la atención recibida, sus ayudas e implicación.

¡Gracias a todos!
27 diciembre 2022 15:24
L'Escola Mireia té dos centres d'ensenyament. Un al C/Casp (entre Nàpols i Roger de Flor) que és on van els més petits: P3, P4 i P5 d'Infantil. Les intal•lacions són molt adequades pels infants i personal docent és excel·lent. És emocinant veure com progressen i com aprenen a llegir.
A l'edifici del C/ d'Ausiàs March (entre Roger de Flor i Passeig de Sant Joan)
s'hi fa Pimària i ESO. Aquesta escola té un molt bon nivell d'ensenyament i treu uns exel•lents resultats en les proves de competències bàsiques. És un centre on els alumnes aprenen, es relacionen en un molt bon ambient entre companys, professorat i famílies.
25 diciembre 2022 11:14
Great school with a very good level of teaching, amazing teachers who are really passionate and caring. Low student-teacher ratio as well as international families are as well important factors. My two children love going there and it gives me peace of mind knowing they are in a safe environment.
I highly recommend Escola Mireia!
29 octubre 2022 22:56
Tots el profesors d'aquesta escola son mooooooolt amables y bones personas, soc alumne d'aquí y es una de les millors escoles del món
22 julio 2022 19:37
Tengo tres hijos los primeros dos estuvieron wncantados del colegio, nos ayudaron en muchos momentoa tanto a nivel estudio como personal.
14 anos mas tarde he tenido mi tercer hijo, esta estudiando en este colegio encanrando, es familiar, acogedor, el profesorado se implica con cada alumno, ayudan con sus necesidades apoyan y motivan, no podria haber elegido mejor esxuela paea mis hijos. Gracias a todos.
12 marzo 2022 6:58
L'escola Mireia és meravellosa:). La meva germana bessona i jo vam fer aquí la primaria i la ESO i totes dues tenim un molt bon record dels nostres anys en aquesta escola. Els professors són encantadors, molt preocupats pels alumnes. Especial menció a la Montse (tot i que no sé si encara treballa allà) que ensenyava assignatures relacionades amb Biologia i el Medi Ambient i és la millor professora que he tingut mai (i això que he fet un máster a Alemanya! Però com la Montse, ningú). Gràcies a la seva motivació i dedicació va ser que vaig decidir dedicar-me a la branca de la ciència. Sempre recordaré l'Escola Mireia, amb el seu ambient familiar i proper, com casa meva. Si mai tinc fills, una cosa tinc clara: estudiaran a l'escola Mireia!
09 marzo 2022 9:37
Vaig tenir la sort de fer primaria i secundaria en aquesta petita i familiar escola. Des dels professors fins la gestió eren persones excel.lents i molt professionals. És una escola que no només ensenyava coneixements, sino també valors com el respecte, la igualtat o l’esforç. Recordo amb especial carinyo la Montse Berlanga, que em va ensenyar a ser crítica i a esforçar-me al màxim. Les seves classes de ciència em van motivar per ser científica, i avui dia tinc un doctorat en Biodiversitat, gràcies Montse! També el Gabriel, el Jordi Monràs… tots meravelloses persones que em van ajudar a crèixer com a persona. En definitiva, un gran lloc per estudiar i formar part de la família de l’escola Mireia.
15 julio 2021 6:34
Una escuela en la que cuando se presenta alguna dificultad, te enseñan la puerta en lugar de intentar arreglar las cosas, pedagogía nula.
13 julio 2021 2:32
És l'escola de les meves filles, casa seva. El nivell de continguts i valors étics diuen molt a favor de la tasca dels professionals que hi treballen (viuen). És cert que és petita i no té la darrera tecnologia, però considero molt més important que les persones no siguin números i els alumnes tinguin un acompanyament tutorial tan i tan propercoma l'escola Mireia.
31 marzo 2021 5:58
Seguimos muy contentos con la escuela, el trato del profesorado, la calidad académica, es como una familia! La recomiendo al 100%.
27 octubre 2020 20:47
Escuela que discrimina, a una conocida no le dejaron cursar hace unos diez años por ser no ser de este país. Ojalá haya cambiado
14 septiembre 2020 3:43
Aunque tal vez las instalaciones habría que renovarlas, es una escuela que te transmite muy buenos valores tales como la empatía, el respeto, la fidelidad con tus amistades y muchas otras. He estado desde P3 hasta 4º de la ESO aquí y me han ayudado sin duda a ser una mejor persona y han sido el canal ideal para formar un gran grupo de amigos a los cuales considero casi una familia. Profesores muy atentos y agradables y con ganas de que sus alumnos saquen lo mejor de sí en cada asignatura. Sin duda, es una muy buena opción para llevar a su hijo.
12 mayo 2020 4:06
Som pares de l'escola i veïns del barri. És una escola arrelada al barri, oberta, i amb un equip de professionals de nivell. Que sigui petita la fa més gran perquè és més proximitat i més atenció directe. La ràtio és molt bona, i s'atén a la diversitat com enlloc. Hi portem el nostre fill gran, que fa 3er de Primària, i aquest curs vinent la petita començarà P3.
10 abril 2020 9:24
Nos instalamos en Barcelona en mitad del año escolar y la escuela Mireia fue la única que nos recibió con los brazos abiertos. Hoy tenemos a nuestros dos hijos estudiando allí y estamos muy contentos al igual que ellos. Es una pequeña escuela con instalaciones correctas, pero lo más importante a destacar es el trato, el Nivel académico y lo familiar que es. Todo el mundo habla de las instalaciones de otras escuelas pero eso no es lo fundamental, para nosotros la enseñanza y transmisión de valores es lo que define si una escuela es buena o mediocre y Mireia cumple con estas promesas al 100%. Es una gran familia y los niños disfrutan yendo al colegio y el nivel académico como dije antes es excelente.
08 abril 2020 4:00
És una escola petita, de barri, familiar i molt acollidora. Els nens hi van molt contents i aprenen sent estimats. Potser no tenen les millors instal·lacions però es nota l'esforç en ser millors cada dia. Son una petita família on petits i grans comparteixen experiències i hi ha un tracte molt proper amb les famílies.
29 marzo 2020 11:12
Escola petita i familiar, km 0 molt arrelada al barri. No destaca per les seves instal.lacions, destaca per la transmissió de valors i una gran equip de professionals. Els nens van molt contents i s’hi senten com a casa. Treball seriós per part dels docents i alt nivell acadèmic.
28 marzo 2020 10:07
Jo ja porto força anys en aquesta gran familia que és l' Escola Mireia. La meva filla gran esta a segon ESO i el peque a primer Primaria.
Es cert que no te grans intal.lacions, però l' equip de professors es magnífic, els nois i noies no nomes són educats en coneixements sino en valors. Tots es coneixen, és una escola petita, els grans ajuden als menuts i d' aquesta manera els conflictes son mes facils de solucionar.
Us animo a tots a venir a visitar-la el proper 29 de febrer en el día de portes obertes!
26 marzo 2020 6:39
Una escola molt familiar en la q tenen molta cura dels infants. Bons resultats acadèmics i molt bon ambient.
25 marzo 2020 3:39
La petita va a P3 Ratolins i el gran a 1r primaria. Estem encantats amb l’ensenyament que reben i els veiem evolucionar cada dia. Barreja un projecte educatiu per projectes i ambients però sense obviar uns valors clàssics que crec que són necessaris.
Al ser una escola petita (1 linea) fan una pinya increible amb tots els companys de classe. Tenim la sort de tenir molts alumnes internacionals (xinesos, francesos, italians, russos,) que els acostuma a la diversitat que ens rodeja.
Ahhhhh i realment les instal·lacions no són les millors però al costats tens l’Estació del Nord (bàsquet, gimnàs, piscina,) o el Cinc Copes (futbol).
15 marzo 2020 18:48
Soc Patricia la meva filla Alba fa ara primer de primària i tinc un altre fill, l’Àlex que començarà el curs que ve.
Què dir de la nostra escola? Bueno.doncs des de el meu punt de vista, i parlo com a mare, l’escola de la meva filla es la meva escola també.
Del mètode d’aprenentatge, de les competències.ja os parlaran las professores i direcció a les portes obertes el dia 29 de Febrer, jo os parlaré de la meva vivència, del meu sentir.
Quan estàvem buscant escola jo tenia clar que cada nen te la seva escola.cada nen es diferent i s’ha de tenir en compte com es el nostre fill.
Qui millor que nosaltres, que els coneixem, i ells mateixos per saber quina es la escollida.
El dia que vaig anar a portes obertes en aquesta escola em vaig sentir molt be, escoltada, atesa.
Vaig sentir que realment obrien les portes i no emmascaraven res. Nosaltres i la meva filla vam poder campar per la escola al nostre aire. A la reunió es va parlar de les coses que al pares realment ens interessen. Em van donar la oportunitat de veure l’escola de primària i en Jordi em va rebre gustosament. I van respondre totes els meus dubtes.
A vera, podríem dir que es una escola molt propera, al tenir una sola línia es com una família nombrosa, molt ben avinguda.
Em va encantar que donen la oportunitat de aprendre de diferents maneres. Es una escola molt inclusiva, els nens estan tractats com a tal, com a personetes que son, i tant diferents els uns dels altres.
Bueno, vinga, parlem de les coses interesants que busquem els pares quant estem triant escola per els nostres nens, tenint en compte que cadascú te les seves prioritats.les competències, els punts forts, si es gran si es petita, las instal·lacions, el menjar que se’ls dona.
De les competències com ja us he dit abans ja us parlaràn el Jordi, l’Ana.a portes obertes o quan volgueu.
Els punts forts.es molt personal això. Trobo com un gran punt fort com us he dit abans el que ens fan sentir als pares i als nens com una família. I que amés de tenir molt bon nivell en baries competències, eduquen persones.
El fet de que sigui petita te les seves avantatges, també algun que altre inconvenient, però jo no els
trobo. Al ser petita no trobarem grans instal·lacions però amb lo poc que tenim es fan meravelles.
Quant jo vaig arribar a l’escola el pati de primària va ser.com dir-ho, decebedor. Estava separat amb un mur en mig! Si el neu a veure ara es una meravella! Però com li vaig dir a la meva parella:
Per molt material o instal·lacions que hi hagi…res garanteix una resposta educativa per les
necessitats de la nostra filla. Nos ens em de deixar portar per l’embolcall.
I com som pares que en sentim com a casa si volem fer millores proposem i si son possibles trobem la manera de ferles. Jo mateixa amb dos pares mes hem fet una cuineta pel pati dels petits.
Amb el menjar tres quarts del mateix. Alguns pares van veure que es podria millorar canviant de càtering i dit i fet. Amb l’AMPA i les comissions que es van creant segons interessos.ho vam fer.
Els nostres fills mengen calent, sa i comencen a provar coses diferents.
I ho deixaré aquí, molt extens, podría seguir.
27 febrero 2020 17:41
Tenim els nostres fills de 6 i 8 anys inscrits en aquesta escola i estem més que satisfets. Les instal·lacions són justes però estan fent actuacions de millora i tenen una AMPA molt activa, sempre proposant millores per a l'escola. L'equip docent és molt competent i ofereix un bon equilibri entre l'escola tradicional i les noves metodologies d'ensenyament. Alt nivell acadèmic de resultats i tracte molt proper amb els docents. Els nens van molt contents i fan pinya amb els seus companys.
11 enero 2020 3:03
És una petita escola catalana on hi treballa un equip docent fantàstic i on els nens viuen a un ambient familiar i amoros. Un bon nivell acadèmic també fa la diferència respecte altres centres així com moltíssimes sortides culturals. L'Ampa es molt maca i activa. Ens agrada molt la segona casa del meu fill i estem tranquils.

Escribe una reseña



Calificación general: