29 agosto 2023 21:15
El patio es muy chulo, las clases de infantil renovadas y muy chulas, comedor y cocina grande amplio y con cocina propia, extraescolares, acullida.estoy encantada con el cole y el AFA!
20 junio 2023 17:23
Molt contents amb el Molí! Ambient, professors, AFA, instal·lacions de 10.
20 junio 2023 14:57
La nostra filla ha començat I3 el curs 2022-2023 i no podem estar més contents! El personal docent, el projecte educatiu, l’AFA tant potent que tenim, la millora que estan fent de les instal·lacions del centre, la futura transformació en institut-escola… No canviem el Molí per res
14 junio 2023 0:59
Hem començat aquest curs al Molí i només podem dir que l'escola respira il.lusió i ganes de millora constants, i això és molt important! Gràcies a l'equip directiu, AFA i a tot el personal de l'escola per aquest gran curs! Estem molt contents de formar part de la família del Molí!
11 febrero 2023 5:25
Aquesta és una escola pública de llarga trajectòria, tot just hem fet 50 anys, que està en un procés de transformació profund i engrescador.

Tot canvia i es renova al Molí ara mateix, per dins i per fora: la direcció, el professorat, el projecte educatiu, la geganta, el pati, l'hort, el mobiliari de les aules, el convertir-se en institut-escola i, per suposat, el nom. I en tots aquests canvis les famílies i l’AFA, que és molt activa, hi tenim un lloc i una veu

El Molí té un projecte educatiu modern per projectes que aposta pel català. Hi ha certa diversitat, que tant l’escola com l’AFA viuen com a riquesa, i prova d’això és que les famílies que hi arriben es queden. A més, té cuina pròpia amb menús de proximitat, horari partit i estraescolars dintre de l’escola en un horari que afavoreix la conciliació familiar.

Escribe una reseña



Calificación general: