04 agosto 2022 11:11
Per mi, sens dubte la millor escola.
Valors, educació emocional, coneixements, tot!
Després de 34 anys segueix sent la millor amb diferència.
19 julio 2022 16:33
Raimunda "la madre superiora y la madre que la parió" A cuántos niños fastidió con su mal carácter y soberbia. De lo peor conocido.
11 junio 2022 19:34
Un acierto de colegio! Qué personal tan Bueno! Desde recepción hasta la directora, cómo conocen a todos los niños, qué trato tan Bueno con las familias. Los profesores son de 10. Tienen una forma de trabajar y educar muy buena dando prioridad a las personas, las emociones y los valores sin dejar de lado lo académico. Los niños salen muy bien. Un gran colegio en todos los sentidos
21 mayo 2022 7:49
M'ha agradat molt aquesta escola, i tan de bo hi hagués secondària.
He aprés molt dels professors i ells de nosaltres.
26 marzo 2022 13:21
La millor escola del món! Guardo un record preciós de tots els moments viscuts en aquest petit centre educatiu. Els mestres són una petita familia de la qual l'alumnat en forma part. Educació plena en valors, fomentant l'esperit crític.
20 diciembre 2021 8:10
Vaig anar al Lurdes a fer la primària i per mi ha estat de les millors decisions que els meus pares han près per mi. És una escola molt familiar on tothom es coneix amb tothom, el tracte dels professors és molt bó i atent, i els valors que transmet l’escola són inmillorables. Quan vaig fer la ESO vaig trobar que anava molt ben preparada acadèmicament i que en comparació amb alumnes que venien d’altres escoles anava sobrada.
Recordo també totes les festes i tradicions de l’escola i les colònies amb molta ilusió. Els jocs florals, la castanyada, sant antoni etc.
Porteu-hi als vostres fills, no us en penedireu
21 abril 2021 0:22
Familiar, cercana, con valores, profesores y dirección con ilusión y profesionalidad, y mi hija sale feliz, que al final es lo importante.
18 diciembre 2018 17:22
És super bona escola sóc exalumne i aquesta escola no només m'ha ensenyat socials, mates. M'ha ensenyat valors que al entrar al institut m'han ajudat molt a integrar-me.

Escribe una reseña



Calificación general: