27 octubre 2023 17:06
La noia/dona que agafa el teléfon, la teniu enfadada.
Es la segona vegada que truco per informació i la veritat la seva atenció es pésima, les dues vegades quasi l hi he hagut de demanar disculpes per haver la molestat,
avui l hi he dit "ostres que simpàtica que ets" i m ha respos rient ironicament:
"Que ja ho sabía i que l hi deia tothom"
Suposo que ella ha normalitzat atendre aixi de malament pq también suposo que no es fa res al respecte,
en fi.
Nomes com a opinio personal i suggeriment dir que aprofitant que es una escola,
obriria una classe per aquesta noia/dona per ensenyar li atenció "bàsica" al públic i educacio "bàsica" per atendre'ns com crec que mereixem,
nomes per aixo i per pensar que si tinc algún dubte es ella la que "m'hauria d'ajudar.he decidit sol.licitar preinscripcio en una altre EIO
16 septiembre 2023 14:13
El professorat d'alemany increïble, molt recomanable.
El problema ha sigut secretària. Per una errada administrativa no entro en el programa PIA. Han tardat 3 dies en donar-me resposta, la qual ha sigut insuficient i tard. En tot això em volien fer responsable a mi de la seva errada. Si us matriculen, reviseu bé horaris (a mi me'l van donar malament i vaig perdre la primera classe), documents (ja que després no teniu res a Fer i tampoc és que solucionen res), etc.
06 septiembre 2023 13:18
Me atendió Carol por teléfono.

Necesitaba ayuda debido a que la plataforma de EOI digital estaba saturada y/o colapsada, por lo que llamé al centro de Badalona (dónde quiero inscribirme) y me atendió Carol, desde el primer momento fue muy atenta, resolutiva y agradable gestionando mi problema.

Gracias a ella pude formalizar mi solicitud para acceder a EOI, de no ser por ella, no hubiese podido gestionar el sorteo y estaría fuera del proceso.

Ayer fue un día caótico y entiendo que todo el mundo tiene prisa por recibir ayuda y, gracias a su paciencia conmigo, conseguimos resolver mi problema.

Le doy las gracias a Carol por su gestión y faltan más profesionales como ella.

¡Atención de 12 sobre 10!
12 abril 2021 18:34
El personal es lo primero que nos fijamos y les doy un 100% x 110% es excelente
25 agosto 2020 23:55
Personal administrativo eficiente y amable.
Buenos profesores cualificados, clases de conversación durante todo el año lectivo.
25 enero 2020 13:51
Molt bona experiència d'estudi. Bons docents, instal•lacions cuidades i activitats d'estudi complementàries interesants i variades.
Edifici amb accessibilitat.

Escribe una reseña



Calificación general: