30 enero 2024 7:49
Molt bé, les classes estan ben preparades, els professors són fantàstics, les classes són molt interessants i amenes i el personal d'administració molt atent
21 octubre 2023 23:55
Es una escuela muy bien estructurada, mi curso de alemán B1 lo da una profesora muy competente.
31 agosto 2023 11:51
He fet dos exàmens per lliure per acreditar nivells de ITA i FR i he estat molt ben atesa en ambdues ocasions.
Vull destacar que tant la cap de departament d'Italià, (Sra. Cristina Arana) ; com la cap de departament de Francès (Sra. Mònica Masip) són un encant: Molt competents, atentes i simpàtiques! Gràcies!
29 agosto 2023 23:29
Lugar perfecto para aprender el idioma que quieras, las dinámicas de clase son excelentes se aprende mas que en el instituto y el atención al cliente exelente Thks u for your job!
23 agosto 2023 0:46
Avui he pogut fer la pre-inscripció d'anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes de Girona i he estat atès amb total professionalitat, paciència i empatia per la Sta. Úrsula Torres, d'informació a l'usuari, a qui vull agrair-li el seu tracte i eficiència.
És molt d'agrair quan entres en una administració pública i vas una mica perdut respecte als papers administratius, rebre aquest tipus de tracte motiu pel qual he volgut fer aquesta ressenya. Gràcies!
26 junio 2023 22:17
Molt decepcionada amb la EOI, al hivern fred, al estiu calor, qualsevol persona allà es professor. No val la pena pagar perque no aprens i després volen que fácil els exàmens perque suspenguis.
23 marzo 2023 19:34
Molt bona escola per apendre idiomes. Aquest curs no hi he pogut assistir per enfermetat d'un familiar i estic esperant el proper mes de Setembre per tornar a començar. Gràcies pel que esteu fent
02 julio 2022 14:06
La titulacion que se otorga al finalizar con exito los diferentrs cursos que se imparten, son de validez oficial y reconocidos internacionalmente.
23 diciembre 2021 3:04
Vaig ser alumne fa una mica menys d'una dècada i vaig gaudir molt l'experiència, pel rigor i la dificultat de les classes. Aquest curs, però, hi he tornat i em sap greu dir-ho clar i català però les noves pedagogies no li van bé a l'EOI. Necessitem professors d'idiomes amb grans coneixedors i no pas facilitadors de l'aprenentatge.
08 noviembre 2021 16:21
He ido a matricular a mi hija y pese a las colas, el personal administrativo ha sido muy amable, ayudando en todo momento, informando y con una paciencia ínfinita han hecho los trámites. Sirva esta reseña como forma de agradecimiento a tod@s ell@s. Muy buen trabajo. Gracias
16 octubre 2021 6:29
He estudiat quatre idiomes aquí i és una bona escola. Els professors van "per feina", saben com ensenyar i què han d'ensenyar.

Escribe una reseña



Calificación general: