25 mayo 2023 2:58
Després d’uns quants intents, aquest any, vaig aconseguir plaça per sorteig en aquesta EOI per cursar els meus estudis d’anglès.

He tingut la sort de comptar amb l’Anna Mataró com a docent i ha estat una experiència molt positiva. He aprés més en aquest curs que en molts anys en altres llocs.

Ha fet servir una metodologia molt dinàmica i activa, ha fet una escolta activa de l’alumnat i ens ha donat resposta abans, durant i després de les classes a tots els nostres dubtes. Fins i tot, els caps de setmana amb un temps de resposta record.

Fomentar la motivació i la confiança entre l’alumnat, donant eines per aconseguir-lo és el que ha de fer un bon servidor públic i això ho hem aconseguit amb aquesta docent.

Ara a per el següent nivell!
19 enero 2021 17:54
Mafiosos! Acomiaden professors al desembre per no pagar vacances. VERGONYÓS!
07 noviembre 2020 3:11
Hice la preinscripción cuando tocaba, incluso llegando a hacerla dos veces y nada, llame a la escuela y el servicio de llamada es penoso, si tienes un problema con la web y preguntas no te van a solucionar ni ayudar en el problema, es más, la mujer que me atendió parecía mofarse de la situación, no lo recomiendo para nada.

Escribe una reseña



Calificación general: