31 mayo 2022 9:37
Molt contenta de portar els meus fills al Pere Vila. Les instal.lacions son bones i el projecte pedagògic molt ambiciós i inclusiu. Però si m’he de quedar amb alguna cosa és amb el caliu de la gent, des del professorat i la direcció súper compromesos i motivats, fins al conjunt de les famílies del centre que s’esforcen en crear comunitat i un lloc on tots ens podem sentir a gust!
23 agosto 2019 13:53
La tria d’escola és un moment molt delicat i que pot generar molta angoixa a les famílies. Nosaltres vam optar per l’escola Pere Vila i creiem que no ens hem equivocat. Té unes instal·lacions fantàstiques: patis immensos, una zona de sorral amb cuineta i molts accessoris, un hort urbà que cuiden els nens, un teatre modern a dalt, una biblioteca antiga, un cobert on s’hi guarden patinets i altres vehicles per jugar.

Per dins també és molt àmplia, a cada planta té una zona molt gran al centre (les classes estan a les bandes) que saben aprofitar molt bé per crear zones d’ambients i fer projectes especials. Aquestes activitats engloben nens de diferents edats (per exemple, P3, P4 i P5) que es relacionen i trien lliurement què volen fer.

Al Pere Vila, aprofiten totes les oportunitats per crear projectes educatius. Per exemple, aquest any posen música a l’hora d’entrar i sortir, i els nens aprenen a triar les cançons segons els valors que aporten. En aquest sentit, la música és un eix central a l’escola. Tenen un projecte específic de música, un conveni amb el Palau de la Música i fins i tot un piano a l’entrada. També tenen cuina pròpia i ofereixen un menú equilibrat que no inclou coses precuinades i que es prepara al moment.

El professorat està molt motivat i és competent. La directora coneix tots els nens pel nom i el personal del centre és professional i agradable. Gràcies a tot això, cada any apliquen millores en el projecte global i no es queden enrere en les noves tendències educatives. L’escola és totalment multicultural i aprofita aquest fet per treballar a fons els valors humans i s’esforça per evitar la segregació de classe social.

El Pere Vila té una AMPA potent, que s’organitza en comissions. Gestionen les activitats extraescolars, xerrades, projectes de millora del pati i de les instal·lacions. I fins i tot hi ha comissió de gènere.

L’AMPA permet que els patis de l’escola estiguin oberts també de 16.30 a 18.00. Els nens es poden quedar a jugar i així es fomenta la relació entre les famílies de tot el centre.
17 abril 2019 13:37
Aquest és el meu darrer curs com a mare a l'escola. Vam entrar a formar part d'aquesta gran comunitat el curs 2008-2009. Ens agradava l'edifici q van dissenyar els arquitectes municipals amb els diners d l'indià Pere Vila i l'encàrrec d construir un "palau per a nens i nenes". Hi vam trobar un bon equip docent q ha anat millorant i enriquint-se i un munt d famílies d'origen molt divers q ens han ajudat a comprendre millor el món q ens envolta. Gràcies x tantes experiències compartides!
16 abril 2019 17:03
Gran projecte educatiu.professorat implicat i professional.directora i secretaria molt propers. Lo millor es la diversitat cultural que te, ja que es molt diversa i aixi no predomina res en concret i fa que tothom es senti comode i els nostres fills i filles creixin amb la maxima normalitat etnica i cultural, fent de les diferencies, les normalitats. Crec en la escola publica catalana.
13 abril 2019 23:35
Excelente la dedicación que tienen con los niños, aprecio tanto que cada mañana sean recibidos por la directora, los tutores y el portero a las puertas de la escuela siempre con una sonrisa. A mis hijas les encanta ir al cole y para mí como madre eso dice mucho, significa que se sienten a gusto y no hay una mejor manera de aprender sino en un ambiente agradable y dónde disfrutes estar. Cómo familia les estamos super agradecidos, excelente el trabajo de todo el equipo!
07 abril 2019 18:53
Mi Hijo va a tercero, encantado y contento todos los días, escuela con muchísima variedad cultural y un gran equipo educativo, que aunque debido a esta variedad deben imponer criterios que no pueden estar al agrado de todos pero siempre están abiertos a escuchar e intentar encontrar soluciones para todos.
Grandes instalaciones que se aprovechan muy bien para las extraescolares y talleres familiares.
Patios abiertos todos los días, los niños están como en casa.
Absolutamente recomendable.
02 abril 2019 9:13
Una escuela que cuida muy bien a los niños tanto a nivel social como a nivel educativo. Los profes tanto como la dirección se implican muchísimo y nos gusta mucho el projecto educativo que podría servir como buen ejemplo para muchas escuelas en Europa. Mi hijo va muy contento y en cada momento y con cualquier situación nos hemos sentido muy bien acogidos.
23 marzo 2019 5:25
Great school. Lovely kids and a nice mix of all nationalities and backgrounds. There is a very active and engaged parents association.
22 marzo 2019 0:50
Mi experiencia en el Pere Vila es más que satisfactoria. El espacio es increíble, las tutoras y el método educativo también. El grupo de padres del ampa muy activo que mantiene una eficiente y fundamental relación entre las familias y las actividades del colegio.
19 marzo 2019 13:41
Con el pasar de los años la escuela ha mejorado bastante, tanto a nivel social y educativo. Tienen un sistema de enseñanza progresivo. Estoy muy contenta de poder llevar a mis niños aquí al haber seleccionado esta escuela como primera opción.
09 marzo 2019 21:53
Yo estoy encantada con el cole! Mi hija va super contenta y para mi eso es lo mas importante. En el Pere Vila también trabajan diferentes proyectos y ambientes al igual que en muchos colegios.el equipo docente y directivo tiene un trato muy amoroso y cercano con los niños.nuestro segundo hijo sin duda el año que viene empezara P3 al Pere Vila!
26 febrero 2019 6:35
En la escuela desde 2001, con mis 3 hijos.
La mayor ya está en la UPC estudiando Mates ️ El pequeño en 4°de primaria. Sólo tengo que decir una cosa gracias a todos: profesores, equipo directivo, monitores y familias.

Escribe una reseña



Calificación general: