09 febrero 2024 9:08
Esta es una alerta para padres con niños con necesidades especiales en primaria, sacarlos de ahí, o ni piensen, inscribirlos, la maestra. Carme Brossa Si se puede llamar maestra es muy peligrosa, a parte que es seca, brusca y mentirosa, inventa situaciones para que os quiten a tus hijos, los adoctrina a su manera, sin pedir permiso a los padres, juega, manipula a niños tan vulnerables, ni se les ocurra, meter a sus hijos
09 febrero 2024 9:07
El daño que hizo esta escuela a mi familia es irreparable, creo en la justicia y cada uno que participo en la trama que montaron caeran sobre su propio peso, no se puede destruir la vida de un niño con necesidades especiales, la C. B (Basura) traducido, es peligrosa, no pongais en sus manos el tesoro mas grande que tenemos nuestros hijos
27 agosto 2023 11:54
Engañan en la enseñanza. Inventan la historia. Adoctrinan al alumnado. Demencial que una escuela en ESPAÑA invente la historia.
28 octubre 2021 17:51
Un espai únic i un equip humà excel.lent. Sóc ex-alumna i estic satisfeta de l'evolució de la meva filla tant a nivell acadèmic com emocional
28 octubre 2021 5:45
Muy agradecida por la educación trilingüe que están recibiendo nuestros hijos. Profesorado y sistema educativo excelentes!
20 marzo 2020 14:03
Una escola exel·lent, super recomable, un munt d'activitats divertides per apendre, ensenyen els valors de saber treballar en equip. Gràcies aqueta escola sóc qui sóc ara, se un munt de coses i no només de geografia, del cos humà, de llengua, sino de ser millor persona, saber treballar amb equip, compartir moments alegres amb tothom, saber demanar ajuda quan la necessiti, quan tinc un problema se que puc comtar amb els mestres o amb cualsevol persona que hi treballa. Si voleu que el vostre fill o filla aprengui molt molt més sobre la ciéncia, el català, la música, el medi ambient, si voleu que s'apiguen els valors de la vida, aquesta es la millor escola per anar a apendre i passar-s'ho be i fer amics i amigues per tota la vida i companys, mestres i directors que en tindras sempre un bon record. Els nens i nenes de 6è ploran quan marxen de l'escola amb raó perquè es molt dificil troba un escola com aquesta, i saber-n'he que en tens una, ho has d'aprofitar, molt, perque hi ha gent que no te aquesta opurunitat, per tant, aprofita, ves-hi, ja veuras com no t'arrepentiras.
31 octubre 2019 6:40
Realitzen projectes educatius molt innovadors i rellevants per la societat actual. A més, els mestres i personal no docent són molt competents. Sense dubtar-ho, la millor escola de Calella!
13 octubre 2019 0:09
Adoctrinan niños desde pequeños para que crean en el independentismo y que Catalunya es una nación. Profesores fanáticos y sin principios.
26 julio 2018 12:39
Escola amb un dels projectes educatius més innovadors de Catalunya, adaptant-se als nous temps i fomentant els valors i el treball cooperatiu i en equip com a eina fonamental per afrontar el futur amb garanties i amb gran qualitat humana.
25 septiembre 2017 12:55
Escola amb un bon projecte educatiu pels nostres nens. Tractament excel·lent en educació emocional, personal molt proper. És un molt bon lloc per taç de que els nostres creixin i aprenguin
08 agosto 2017 19:44
A veces el personal se comporta como si fueran funcionarios a pesar de ser un colegio de pago. Horarios muy restringidos para comprar ropa de gimnasia o para hablar cualquier asunto de tu hijo/a con el personal. Creo que tienen más nombre que calidad real.

Escribe una reseña



Calificación general: