16 octubre 2021 9:26
L'Anna Sitjà te una tula massa tremenda i no és apta per treballar a classe, ja que la tula es massa tremenda i distreu a l'alumnat
30 septiembre 2021 6:04
Porto els meus dos fills a l’escola des de ja fa molts anys. L’atenció cap a l’alumnat és excel•lent, utilitzen mètodes innovadors i la gestió administrativa i docent és molt acurada. Els meus fills hi van molt feliços i mai voldrien canviar d’escola.
27 septiembre 2021 20:50
Gran escuela y sistema educativo, profesorado excelente, fomentan el trabajo en grupo, motivando al alumno a mejorar, en mi caso ha sido al mejor decisión para mi hijo, mucha gracias por vuestro gran trabajo!
27 septiembre 2021 2:01
Escola pia Calella. Gran equipo profesional y humano con grandes valores y principios.
Trato excelente a los alumnos y a las familias.
La mejor opción sin duda.
Muchas gracias por todo.
21 septiembre 2021 0:36
El nostre fill ha anat aquest any passat a l'Escola Pia de Calella (secundaria). Estem molt contents amb el tracte de l'administracio i els mestres envers el nostre fill. Recomano aquesta escola sense cap reserva.
13 septiembre 2021 10:03
Estem molt contents amb la gestió de l’escola, tant amb la feina acadèmica com amb les relacions amb el professorat i direcció del centre. Mai hem tingut cap incidència amb els tres fills, ans tot el contrari, sempre ens hem sentit acompanyats per l’escola.
31 agosto 2021 6:03
No hay palabras para poder describir el equipazohumano y profesional que tenemos en la PIA DE CALELLA, nivelazo educativo, solo tengo palabras de agradecimiento.
Si me viera otra vez en la tesitura de donde matricular a mis hijas, estoy seguro que elegiría el mismo centro, muchas gracias PIA DE CALELLA.
26 agosto 2021 23:11
Aquest any ha sigut per la nostra filla el primer any a la Pia de secundària de Calella i estem més que satisfets. Gràcies per la vostra acollida, ens he feu sentir part de la vostra comunitat educativa com si portessim aquí tota la vida. L, equip de docents és molt professional, ens ha agradat el sistema educatiu i el foment del treball en equip i superació d, obstacles personals i acadèmics dels alumnes amb el recolzament del professorat. Moltes gràcies.
24 agosto 2021 7:20
Secundària és una etapa crucial dintre de la vida acadèmica dels alumnes, i és potser on el factor del tutor i de l'equip docent en general té un pes més important. Doncs bé, hi podeu estar ben tranquils. En aquesta escola el meu fill ha estat recolzat, escoltat, motivat i aconsellat en tot moment, amb mestres que desenvolupen la seva feina amb dedicació i respecte a la professió que, si ja és complicada normalment, encara ho és més en aquesta etapa d'adolescència. Felicitats i continueu així.
22 agosto 2021 17:56
Mi experiencia con este centro es excelente. Nuestra hija tiene dislexia y tanto tutores, profesores, equipo directivo y servicios de apoyo le han prestado siempre el máximo de atención, cariño y cuidado.
Su plan educativo me parece de los mejores para este S. XXI contando con un desarrollo tanto en lo personal como en lo académico.
20 agosto 2021 9:24
Es uno de los mejores colegios, muy buenos educadores y sobre todo el trato tan humano. Feliz de que mi hija se esté formando en este gran colegio
16 agosto 2021 19:51
Estem molt contents amb l'escola, l'educació rebuda i el seu pla d'estudis, ens agrada que l'aprenentatge sigui cooperatiu i que les nostres filles estiguin contentes a l'escola, davant de qualsevol tipus de dificultat elles estan recolzades i això ens dóna molta tranquil.litat.
14 agosto 2021 13:48
Per nosaltres, parlar de l'escola pia és com parlar d'algú que forma part de la nostra família. Quan parlem dels professors, les nostres filles, sempre ho han fet i ho fan, com d'algú proper, familiar, d'algú que continua formant part de la seva vida, d'algú que els ha ajudat a créixer, que els ha ajudat a entendre el món i el més important, d'algú al qual tenen molt d'apreci, ja que els ja acompanyat durant un llarg període de la seva vida. Com a pares, això és un orgull, ja que quan els fills són petits i valores a quina escola portar los, una de les pors que tenim, és pensar: i si ens equivoquem? Nosaltres, tenim clar que l'hem encertat, i si podessim tornar enrera, ho tornaríem a fer amb els ulls tancats, ja que, aquesta escola està integrada per uns grans professionals que primer de tot, són grans persones amb uns grans valors. Així doncs, per nosaltres l'escola pia és una gran escola i, ho podem dir més fort, però no més clar.
10 agosto 2021 2:41
Un excelente equipo humano y profesional, muy feliz de que mis hijos estudien en la Escola Pia no solo por la educación que reciben sino también porque sentimos que es una gran familia.
04 agosto 2021 10:18
No tinc mes que bones paraules per l’escola. A destacar la gran gestió feta durant el confinament!
27 julio 2020 21:17
Un centro en el cual prima muchisimo la ideologia, ademas del precio exageradamente elevado. Tampocola actitud, el nivel ni la preparación de muchos docentes es la adecuada
29 mayo 2018 6:28
A educació infantil i primària n'estic plenament satisfet. Instal·lacions àmplies i renovant-se cada curs. Patis grans a l'aire lliure!
04 mayo 2018 4:46
Es una escuela con métodos de última generación basados en el trabajo en equipo y en una enseñanza amena y sin cadenas ni imposiciones, dónde los niños se sientan a gusto y donde el aprendizaje flulla de manera natural, con amplías zonas de recreo y grandes profesionales al servicio de los últimos estudios en pedagogía para mejorar la educación infantil y juvenil.
08 abril 2018 12:02
Segurament el comentari del de sota és algun tema personal amb algú. El tracte és favulós, vetllen per l'alumant, tenen bones instal.lacions i recursos molt renovats i innovació permanent

Escribe una reseña



Calificación general: